Bir kafeye ise girdim, beni ise alan çocuktan hoşlandım, onun da benden hoşlandığını düşündüm ama hiçbir umut vermedi bana ben kendi çapımda öyle düşündüm. 2 gün çalıştım sonra ayrılma kararı aldım (başka sorunlardan) işten çıktığımı söyledim güzel medenice mesaj attım kendisine, o da bana güzel temennilerde bulundu kibarca vedalaştık ama o esnada benim numaramı kaydetti WhatsApp'ına. Profil resmi göründü, oradan anladım, işten çıkan ve sadece 2 gün çalışmış birinin numarasını neden kaydeder bir erkek? Üstelik 2 aydır sevgilisi varmış
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bence senin hislerin gayet mantıklı, boş düşünmüyorsun 🙂 2 gün çalışmış birinin numarasını kaydetmek, hele sevgilisi varken, bence de “tamamen iş” kafası değil 😏 Muhtemelen seni çekici buldu, numaranı elinin altında tutmak istedi. Ama sevgilisi varken sınırlarına dikkat etmesi lazım, top sende değil. Sen şu an ne hissediyorsun, aklın hâlâ onda mı, yoksa sadece merak mı ediyorsun? 💭💬
Ondan hoşlanıyorum sevgılısınden ayrılsın bana yürüsün istiyorum
Of beee baya hoşlanmışsın sen ondan 😮💨❤️
Ama kızım adamın sevgilisi var orada kocaman bir kırmızı ışık yanıyor şu an 🚨
Senin hislerin çok normal, kalbe söz geçmiyor ama başkasının ilişkisine dilek tutmak tehlikeli biraz 🙈
Eğer bir gün kendi kararıyla ayrılır tek olur o zaman bakarsın ama şu an sadece uzaktan hoşlanmalık olsun bence 😌
Kendini geri planda tut, asla yazma ilk hamleyi yapma.
Hem bak sen daha iyilerine de denk gelirsin, bu sadece kalbinin minik bir crush’ı olsun 💘✨