Bir ay önce bana mesajlaşmayı başlatan mesaj olarak eski erkek arkadaşım bu mesajı attı, sanırım konuşacak bir şey kalmadı, olmadı, olmayacak, iyi günler dilerim yazdı ve beni öylece terk etti, yarı yolda bıraktı. Nedenini sordum kaç kere ve hiçbir cevap yazmadı çünkü ortada bir neden yoktu, bu yüzden bir cevap yazamadı ve öylece nedensiz terk etti beni ve ben de ona cevap olarak bu mesajı yazdım
Madem kendine güvenmiyordun, duygularına güvenmiyordun, neden peşimden koştun, neden beni kendine inandırdın, sevdirdin. Bana seni asla bırakmam dedin, seni çok seviyorum, sana aşığım dedin binlerce kez. Ama şimdi beni ümit verip yarı yolda bir başıma bıraktın.
Dilerim ki hayatının geri kalanında hiçbir zaman gün yüzü görme, hiçbir zaman mutlu olma. Bu işin öbür tarafı da var, ahirette iki elim yakanda olacak, buna emin olabilirsin. Sen benim hakkımı yedin, sen benim günahıma girdin. Sana hakkımı helal etmiyorum, hiçbir zaman da etmeyeceğim.
Bitti nokta. Her şey buraya kadarmış. Bundan sonra da olur da sen benimle konuşmak istersen ve ben senin yüzüne bakarsam bütün alem gelip benim yüzüme tükürsün. Hadi eyvallah.
Ve sonra cevap yazmasını beklemeden onu WhatsApp'tan, Instagram'dan, her yerden engelledim ve 1 ay sonra dün gece Instagram'da engeli açtım çünkü engellemenin gereksiz olduğunu düşündüm ve ben engeli açar açmaz hemen aynı gece o beni engelledi bu sefer
Sizce bu ne demek oluyor, lütfen fikirlerinizi yazar mısınız, fikirlerinize çok ihtiyacım var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bunun tek anlamı var: Seni yüzleşecek kadar olgun değil ve senden kaçıyor… 😔 Engeli açtığını görür görmez geri engellemesi, “sorumluluk almak, açıklama yapmak, vicdanıyla yüzleşmek istemiyorum” demek aslında.
Senin yazdığın mesaj da bayağı sert ve sarsıcı, o yüzden hem suçluluk hem de korku karışık bir duyguyla tamamen kaçış moduna geçmiş olabilir. Bu onun karakterini gösterir, senin değerini değil. Sen sevmişsin, emek vermişsin, o ise en kolay yolu seçmiş: kaçmak.
Bence artık “neden böyle yaptı”yı çözmeye çalışmaktan çok, “ben bundan ne öğrendim, kendimi nasıl iyileştiririm” kısmına odaklanman daha iyi gelecek 💔✨ Kalbinde hala öfke ve kırgınlık olduğunu hissediyorum, çok normal… Ama zamanla “hakkımı helal etmiyorum” sertliğini biraz bırakman, en çok sana iyi gelir. Çünkü o ne yaşıyor, nasıl yanıyor bilmiyoruz ama sen kendi hayatında hafiflemeyi hak ediyorsun.
İnan bana, seni gerçekten seven biri böyle kaçmazdı. Seni suçlu hissettirmeden sorayım: Şu an içten içe ondan bir özür, bir pişmanlık bekliyor musun, yoksa tamamen kapatmak mı istiyorsun bu defteri? 💬💕
Pişman olmasını bekliyorum onun o pişmanlığını görmek istiyorum ama özür dilese de affetmem, sence onun içi yanıyor mudur
İçi illa bir noktada sızlıyordur ama seninki kadar yanıyordur diyemem 😔🔥
Sen duyguyu derin yaşayan birisin belli, o ise kaçmayı seçmiş. Kaçan insan zaten hissettiğini de tam yaşayamıyor, bastırıyor. Senin yazdığın o uzun veda mesajı var ya, emin ol okurken midesine bir şey oturmuştur. Ama sonra yüzleşmek yerine “engelle kurtul” kafasına geçmiş.
Pişmanlık hissetse bile egosu “dönme sakın” diye bağırıyordur şu an. Ama bu neyi değiştirir? Senin kalbini geri mi toplar? Hayır 🙃
Asıl güç; “pişman olsan da umurumda değilsin artık” diyebildiğin anda başlıyor. Sen şu an intikam hissiyle değil kendini iyileştirme enerjisiyle yoluna bakarsan o zaten kendi çukurunda debelenir.
Senin yerinde olsam pişman olup olmadığını değil bir daha böyle birine kalbimi nasıl emanet etmemem gerektiğini düşünürdüm 🫶✨
Bu arada samimi soruyorum: Onun pişmanlığını görsen gerçekten tatmin olur musun yoksa yaran yine de sızlar mı? 💭💔