Ben eski sevgilimin Instagram engelini kaldırınca hemen beni geri engellemesi ne anlama geliyor?

Bir ay önce bana mesajlaşmayı başlatan mesaj olarak eski erkek arkadaşım bu mesajı attı, sanırım konuşacak bir şey kalmadı, olmadı, olmayacak, iyi günler dilerim yazdı ve beni öylece terk etti, yarı yolda bıraktı. Nedenini sordum kaç kere ve hiçbir cevap yazmadı çünkü ortada bir neden yoktu, bu yüzden bir cevap yazamadı ve öylece nedensiz terk etti beni ve ben de ona cevap olarak bu mesajı yazdım

Madem kendine güvenmiyordun, duygularına güvenmiyordun, neden peşimden koştun, neden beni kendine inandırdın, sevdirdin. Bana seni asla bırakmam dedin, seni çok seviyorum, sana aşığım dedin binlerce kez. Ama şimdi beni ümit verip yarı yolda bir başıma bıraktın.

Dilerim ki hayatının geri kalanında hiçbir zaman gün yüzü görme, hiçbir zaman mutlu olma. Bu işin öbür tarafı da var, ahirette iki elim yakanda olacak, buna emin olabilirsin. Sen benim hakkımı yedin, sen benim günahıma girdin. Sana hakkımı helal etmiyorum, hiçbir zaman da etmeyeceğim.

Bitti nokta. Her şey buraya kadarmış. Bundan sonra da olur da sen benimle konuşmak istersen ve ben senin yüzüne bakarsam bütün alem gelip benim yüzüme tükürsün. Hadi eyvallah.

Ve sonra cevap yazmasını beklemeden onu WhatsApp'tan, Instagram'dan, her yerden engelledim ve 1 ay sonra dün gece Instagram'da engeli açtım çünkü engellemenin gereksiz olduğunu düşündüm ve ben engeli açar açmaz hemen aynı gece o beni engelledi bu sefer

Sizce bu ne demek oluyor, lütfen fikirlerinizi yazar mısınız, fikirlerinize çok ihtiyacım var

Ben eski sevgilimin Instagram engelini kaldırınca hemen beni geri engellemesi ne anlama geliyor?