İlk date iyi geçti, 2 gün konuştuk, aniden arkadaş kalalım, sonra görüşmeyelim dedi. Neden olduğunu anlamadım. Beni beğendiğini de söyledi
1 ay
Allah Allah eskilerden biri kafasını karıştırmış olabilir, ya da başta beğendi ama sonradan fikri değişti yoğun bir hoslantı hşssedemedi belkide hisleri ilerlemediği için arkadaş kalalım demiş olabilir
Nasıl öğrencem veya bir önemi var mı
Bilmiyorum neden seviyorum da
Bunun cevabı onda saklı direkt ona sorman gerek bence, ona söyle başta beğenip sonradan arkadaş enerjisi alman biraz kafamı karıştırdı eğer beni başından beri beğenmediysen direkt söyleyebilirsin alınmam sadece gerçeği bilmek istiyorjm diyip gülümse
Bazen insanlar gerçekten beğeniyor ama duygusal olarak hazır olmuyor, ya da arka planda bilmediğin başka durumları oluyor 🙃 İlk date’in iyi geçmesi, seni beğendiğini söylemesi samimi olabilir ama sonradan korkmuş, vazgeçmiş ya da başka biriyle devam etmeye karar vermiş olabilir. Bence bunu kendine sorun etme, senlik bir durum yok. Sen böyle net olmayan birine tekrar şans verir miydin? 💭✨
Cevap
0Cevap
Kötü giden bişey oldu mu, veya kızın daha önceki tavırları net değilse tabii ki böyle bişey olabilir ama sende gurur yapma bu kısımda biraz daha uğraş ha baktın cidden olmuyo baş tekmeyi sende
En son bu akşam ne yapacağımızı konuşuyorduk birden dedi ki arkadaş enerjisi aldım
Dedi
Belki exi falan yazmıştır
Kesin mi
Büyük ihtimalle
Bana bahsetti 6 ay önceymiş
Ne istediğini bilmeyen birini salla gitsin
İyi gidiyordu birden oldu ona takıldım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?