Rüyamda birinin benimle flört ettiğini falan gördüm hatta. Bilmiyorum bu durumu hiç yaşamadım, çok garip hissediyorum :( çirkin de olsam sohbet edilecek biri değil miyim ki ya
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Rüyamda birinin benimle flört ettiğini falan gördüm hatta. Bilmiyorum bu durumu hiç yaşamadım, çok garip hissediyorum :( çirkin de olsam sohbet edilecek biri değil miyim ki ya
Sohbet edilecek biri misin değil misin bilmem ama görüşleri az inceledim aday adayları çıkmış hatta içlerinden biri daha önce yürümüş de sana sen yüz vermemişsin belli ki buda demek oluyor ki sen gereksiz duygu sömürüsü içerisindesin :D
Kendine bu kadar yüklenmen beni üzdü biraz 😔 Çünkü hissettiğin şey o kadar tanıdık ki… Kimsenin yürümemesi “benle ilgilenmeye değmez herhalde” hissi yaratıyor, çok normal. Ama gerçek şu: Çirkin falan değilsin, sadece karşına henüz seni gerçekten gören insanlar çıkmamış olabilir 💫
Bazen insanlar da aynı şeyi düşünüp adım atmaya çekiniyor. Sen flört konusu açılınca nasıl davranıyorsun mesela, hiç sen adım atmayı düşündün mü? 😌💬
Cevap
15Cevap
Çok kapalı duruyor olabilirsin eğer mesafeli durıyorsan insanlar sana yaklaşmaya çekinebilir, mesela 2-3 saniyelik bir göz teması ve hafif gülümseme flörtöz bir hava yaratabilir aslında
Ama ben şehla falanım galiba o yüzden bakamıyorum da bakanım da olmuyor. Aslında yanımdakilerine hep bakılıyor.
Olsun sen yinede bak, her şey dış görünüş değil. Dışardan sert duran insanlara da yanaşmazlar mesela çatık kaşlı durma hiç değilse
Yok asla öyle durmuyorum botoks yaptırmakla uğraşamam o kaş kısmı tehlikeli 😅 özellikle tatlı tatlı yürüyorum, ortamlarda da oluyorum ama sadece insanlardan dinliyorum bu tarz hikayeleri 🥲 hiç tanışmak isteyen olmadı hiç
Botoks neden kaş kısmına tehlikeli 😅
O kısımda birikme yapıyormuş. Derin çizgilerde verim alması zormuş o yüzden hiç istemem doğrusu.
Birikince ne oluyor ki
Orada dolma yapıyor ve şişkin duruyor yani hiçbir işe yaramıyor
yaaa abiii o kadar önemli degilll valla bak tas gibi kızlara da günde 1000 mesaj gitmiyor. flort vs muhabbeti hic onemli degil zaten karşına sevecegin biri cikacak... o zaman birbirinize yurursunuz. boş ver yani bu olaylari dışarı çık çiçek bocek falan bak
Daha genç olduğun için sana bunların böyle gelmesi normal inan
realden mi bahsediyorsun yoksa sanaldan mı eğer realdense normal sanaldansa normal değil çirkinsin
Yok sanaldan oldu ama sayılmaz o
Evde oturana nasıl yürünür
Evde oturmuyorum işte
Edelim sohbet sence prens nasıl bir dizi
En sevdiğim dizilerden doğrusu
En çok hangi sezonu seviyorsun
görmeden nasıl olucak?
Dışarı çıkıyorum ama her gün
olabilir ben görmedim seni nasıl olucak?
Kıyamam :)
😞
Beğen yorumumu yzym
Tm
gizlisin bana dm at
Yzmdn
Sesli harfleri yazmadığın için tilt oldumm
Ya yazınca mesaj at diye yorumdan Exper puanı düşüyor anladın
Ha anladım evet pardon ya 🤣🤣🤣
Msjni bekliyorum
Yürüyelim
Yürüyün bari
Naber :D
Böyle mi yürünüyor ya
Yani bir selam verilir önden, nasılsın iyi misin filan. Sonra konuya girersin :D
Sende beni istemezsin gel desem lulhlhl
Olay gitmek değil de bunu yaşamak
Konuşalım mi?
yuruyyeyım gel
Küçüksün
kucuk olan ne profıl yasımı o yanlıs
Niye herkes küçük yazmış
can sıkıntısı.) hadi yürüyelim birlikte
Yürüdüm geldi mi
Geldi
Hani
Geldiğin gibi geri gitti olmuyor
E bekliyorum hadi o zaman
Ne yapıyoruz
Sen tk p atcan ben koşucam
Öyle de olmaz ki ya :((;
Nasıl olacak
Gizlisin
Yürümüşsün zaten önceden yazmışsın bana
Şimdi koşucam
Koşarım 😇
Sosyal hayattan bahsediyorum ama 🫣
Takılıyorum ya. Sorına gelince; belki çok mesafeli duruyosundur, belki de etrafında hep pasif erkekler denk geliyordur... Bir çok sebebi olabilir bunun.
Beğenmiyorlar tipimi ya
Sevgili olmadan konuşabilmek için güzellik şart değil. Ayrıca kişiye göre değişir güzellik. İlla ki çıkar biri. Karamsar olma lütfen
Ben yürürüm sana
Sanal olur fake olur anlamı yok :(
Sinop
🤣
Yurüyek
Vardır bir sebebi
Kaknem bir şeyim
Ehline denk gelirsen güzelleşirsin
İnşallah
sen bilceksin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?