Sürekli sosyal medyasını kontrol ediyorum, hep telefonuma bakıyorum mesaj gelmiş mi diye, sürekli stres oluyorum, midem bulanıyor, depresifim
bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sürekli sosyal medyasını kontrol ediyorum, hep telefonuma bakıyorum mesaj gelmiş mi diye, sürekli stres oluyorum, midem bulanıyor, depresifim
bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
Unutmak için susmak gerek kendi kendine bile anlatamayacaksin stalk yapmayacaksin, onu hatırlatan ne varsa silip atacaksın, engelleyeceksin, dertleşme adi altında bile anlatmayacaksin
Sen unutmamak için çaba harcıyorsun birde nasıl unutabilirim diyorsun
Surekli telefonuma bakiyorum mesaj gelmis mi diye, sosyal medyasina da bakiyorum Surekli …
Ee senin unutmaya çalışmak gibi bir düşüncen yok unutmamak için çaba harcıyorsun
Unutmayi istiyorum ama yapamiyorum Surekli kontrol ediyorum kendime hakim olamiyorum
Hayır bununla anca kendini avut. Unutmak istesen bakmazsın. Hakim olamıyorum diye bisey yok
Unutmayi istemiyorum tekrar konusalim istiyorum
O zaman neden unutabilir miyim diye sorup bize yorum yazdırıyorsun
Şunu düşüneceksin sen üzgünken o ne yapıyor? Hayatına devam ediyor seni umursamıyor başkasını bile belki hayatına aldı sende içindeki sevgiyi nefrete dönüştürüp yoluna bakacaksın biraz zor olacak ama olacak
Uzdun
Kalbin resmen alarm modunda gibi, hislerin çok tanıdık geldi bana 💔 Telefonu beklemek, sosyal medyayı stalklamak, mide ağrıları… bunlar obsesif bağlanma belirtileri gibi aslında.
Küçük küçük adımlarla başla: Onu sustur, engellemek zorunda değilsin ama görmemek bile rahatlatır. Kendine ekran süresi sınırı koy, telefonu başka odada bırakmayı dene. İçini dökmek için yaz, ama ona değil, kağıda ya da notlara dök. Bir de gününü doldur: yürüyüş, arkadaş buluşması, yeni hobi… Boş kaldıkça düşünce büyüyor çünkü.
Bu kişi sevgilin miydi, yoksa platonik mi kaldı, biraz anlatmak ister misin? 🌱💬
Cevap
2Cevap
Yeni birini bularak onu severek
Sosyal medyanın sil sosyal hayata karış
Senin ilgin var onunda sana ilgisi var mı
Zamanla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?