- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 ay10 ay sürecek bir süreç değil. Bu, birbirini tanıma evresidir. Kafalar uyuşuyorsa zaten bir noktada sevgili olursunuz. 10 ay boyunca hâlâ aynı yerde kalmak bana çok mantıklı gelmiyor açıkçası.
Hele ki arada sadece 1 saat mesafe varken hâlâ buluşulamaması bana biraz bahane gibi geliyor. İnsan gerçekten istiyorsa bir şekilde zaman yaratır, en azından bir kahve içmeye bile olsa buluşur. Sürekli konuşmak, yazışmak güzel ama bir yere kadar; yüz yüze gelmeden, gerçek hayatta nasıl anlaştığınızı görmeden bu kadar uzun süre aynı şekilde devam etmek sağlıklı değil.
Bir de şu var, bu kadar uzayan şeylerde genelde taraflardan biri net değildir ya da işi ağırdan alıyordur. Çünkü gerçekten karşılıklı istek ve heyecan varsa bu süreç bu kadar uzamaz. İnsan sevdiği ya da merak ettiği biriyle bir an önce görüşmek ister zaten.
O yüzden ben olsam bu durumu biraz sorgulardım. Bu ilişki nereye gidiyor, gerçekten bir adı olacak mı yoksa böyle belirsiz mi devam edecek diye düşünmek lazım. Çünkü zaman geçiyor ve insan bir noktadan sonra boşuna oyalanmak istemiyor.
Bazı erkekler gerçekten net değil, biz kızlar olarak hemencecik bağ kuruyoruz, bundan ayrılırsam başkası olmayacakmış hissine kapılıyoruz. Ama aslında bu his çoğu zaman gerçek değil, sadece alışkanlık ve verdiğimiz emeğin boşa gitmesini istememekle alakalı. İnsan zaman verince, konuşunca, paylaşınca ister istemez bağlanıyor ama bu karşı tarafın aynı ciddiyette olduğu anlamına gelmiyor.
Bir de şu var, birine bu kadar anlam yükleyince sanki tek seçenek oymuş gibi geliyor. Halbuki hayatına yeni biri her zaman girebilir, yeter ki sen gerçekten açık ol. Sırf “ya bir daha kimse olmazsa” korkusuyla belirsiz bir şeyi sürdürmek insanı daha çok yıpratır.
Asıl önemli olan karşı tarafın ne yaptığı. Eğer 10 aydır hâlâ netleşmeyen, buluşmaya bile gelmeyen bir durum varsa burada biraz durup düşünmek gerekiyor. Çünkü gerçekten isteyen insan bu kadar uzatmaz, bir şekilde seni hayatına dahil eder.
O yüzden biraz kendini geri çekip, onun ne kadar adım attığına bakmak en sağlıklısı. Sen hep veren tarafta olursan bu denge hiç kurulmaz. Kendini değersiz hissettiren bir sürecin içinde kalmak yerine, sana net olan, seni isteyen biriyle olmak her zaman daha doğru.
23 Yorumla- 1 ay
Ona Sordugumda seni gormek istiyorum diyor. Biraz isini bahane ediyor cunku 3 vardiyali calisiyor ve bazen haftasonlari da calisiyor. Bulusmak istedigimde bir kez ben iptal ettim cunku kendimi kotu hissediyordum, daha sonra da onlar da misafirler vardi bir kac kez hep gec gittikleri icin bulusamadik
- 1 ay
Ona de ki benimle evlenmek istiyor musun?
- 1 ay
Bu soruya nasil cevap versin daha bulusamadik bile
En İyi Cevaplar
Bence buluşsan bile telefonuna kades uygulamasını indir ve kur gideceğin zaman birilerine söyle bazıları yerini bilsin tanıdık biri hata çok uzağa gitme o yakına gelsin mümkünse eğer illaki buluşacağım diyorsan ortalık kötü kimin ne yapacağı belli olmaz kadınları öldürenler var tecavüz edenler var daha neler neler var eğer buluşsan bile sakın temasta bulunma onun senin öpüşmesine izin verme erkeklere güven olmaz bu devirde aileye bile zor güveniliyor anladın demek istediğimi bu sitede sevgilim bana tecavüz etti diyen çok oldu o yüzden buluşsan kalabalık bir yerde buluş derim ve kimseye güvenme ona bile sevgilinin elinden bişey içme bişey yeme dünyanın hali kötü çoğu kişi bayıltıyor kızları bişey içirip yedirip sonra kötü şeyler yapıyor hata bir haber gördüm daha yeni kıza sevgilisiydi diye hatırlıyorum bir içecek vermiş kız içmiş içtigi içecek yüzünden kız ömür boyu gelç kalacakmış kimseye güvenme çok çok dikkatli ol gidersende etrafına iyice bakarak git ne olacağı belli olmaz dünya çok korkunç bir yer bunu unutma insanlarda
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayErkek ve kadın farklı fizyolojidelerde farklı düşünce yapıları farklı işleyişler bir kadın görmeden de uzun süre durabilir kadın hissettiği kadar vardır bir ilişkide ama erkek öyle değildir ortada duygu barındıran bir erkek görmeden yapamaz çünkü görsel varlıklardır bu kadar uzun süre flört deneyiminiz var ve bu kadar kısa ulaşabilecek bir mesafedeyken ben ortada bir şey olduğunu düşünmüyorum tek taraflı olma ihtimali yüksek açıkçası.
11 Yorumla- 1 ay
Sordugumda seni gormeyi istiyorum diyor ben anlamiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 ay10 ay flört olmaz çünkü flört dediğin aşama sevgililik öncesi tanışma aşamasıdır ve öyle çok uzun sürmez. Eğer 10 aydır beraberseniz siz hiç buluşmadan sevgili olmuşsunuz en azından senin cephende öyle ama onun için böyle bir durum yok ki başka alternatifleri de değerlendiriyor.
1 Saatlik mesafedeki birisi 10 aydır hiç gelmemişse o kişinin mutlaka sakladığı, çekindiği bir şeyler vardır ve o kızda zerre umrunda değildir zaten bunu da başka kadınları ekleyerek gösteriyor ama işin tuhafı senin 10 ay bu duruma tahammül edebilmiş olman yani sen 10 aydır oyalıyor ama sen bunu kabulleniyorsun. Hiç buluşmadığın, görüşmediğin birisini de öyle güçlü sevemezsin çünkü asıl hisler yan yana gelince belli oluyor, sen sadece alışmışsın bu kişiye hepsi bu ve o yüzden bu alışkanlıktan kopmak zor geliyor ama kopman lazımdı hem de aylar öncesinden çünkü 1 saatlik mesafeden daha ilk ay içerisinde gelemeyen kişi olmaz. Sana iş, misafir vs diyerek seni kandırmış sürekli hatta işin tuhafı yani o da neden 10 ay bunu yaptı bunu da anlamadım hani fiziksel bir yakınlaşma vs hedeflese onun için bile buluşmaya gelebilecekken neden yanaşmadı, siz görüntülü konuştunuz mu hiç bu kişi gerçekten resimdeki gördüğün kişi mi bence o konuştuğun kişi resimde gördüğün kişi bile olmayabilir
04 Yorumla- 1 ay
Goruntulu konusmadik ilk reelde bir yerde karsilastiydik sonra beni sosyal medyadan ekledi
- 1 ay
Yani Evet resimdeki gorundugu gibi
- 1 ay
Neyse arkadaşım sen bir 10 15 ay daha uzaktan uzağa konuş belki birkaç sene içerisinde buluşabilir ve bir 4 5 sene içerisinde de sevgililiğe verilebilirsiniz ne diyelim yani
- 1 ay
Oyle olsun istemiyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Flörtün 10 ay sürmesi tek başına anormal değil ama 1 saat mesafeye rağmen hâlâ buluşmamak baya düşündürücü 🙃 Özellikle son 1 haftada 8 kız takip etmesi, flört enerjisini dağıttığını gösteriyor gibi. Bu durumda değersiz olan kesinlikle sen değilsin, sadece o ciddiyet göstermiyor. Sen ne istiyorsun, net misin kendine karşı, istersen birlikte sınır belirleyelim mi? 💚
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sana değer vermediği belli zaten. 10 ay boyunca hiçbir yere varamamışsınız
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Buluşmayan biriyle devam etmezdim
22 Yorumla- 1 ay
Ben ona cok alistim..
Bu arada aynısı başıma geldi cidden insan alışıyor o an ondan başkası olmaz asla diyorsun, ve sesli konuşma vs yoktu sadece mesaj ve bizim aramızda 15 dk lık yol vardı
Hiç bulaşma da olmadı. En sondan konuşmayı kestim bir anda ne olduğumuz belli değildi yani ne arıyordu ne bişey yapıyordu anca mesaj bazen konuşuyorduk bile şu an o hayatımdan çıkalı 1 yıl olacak omuzundan büyük bir yük kalkmış gerçekten. Takıntıymış aşk sandığım,
Sende anlayacaksın çok sonradann:) ben ne kadar malmışım diyeceksin ve aklına bile gelmeyecek artık. Kendini ezdirme bu çocukta iş yok belli. Kendi yoluna git emin ol gitsen umursamayacak çünkü onun için ceptesin.24 Yorumla- 1 ay
Peki onu nasil hayatimdan cikarabilirim, ona cok alistim
- 1 ay
Sen ona yazmayıp kendine yönel bak unuttuğunu fark edince o sana yazabilir. Ama tavsiyem sil gitsin hayatından. Böyle belli belirsiz net olmayan şeyler insanı yoruyot
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 ayÖyle flört olmaz. Bir saat gibi kisa bir mesafe varsa, aranuzda ya sevgi yoktur, ya da başka bisey vardir. 10 ay gecmiş, adama hic demedinmi? Şöyle dunya gözüyle beni hiç merak etmiyormusun diye. Onun teklif etmemesi zaten ilginc olanda, heyecansiz iliski olmaz. Bu kadar yakinken..10 aydir buluşmamak olmaz. İlk önce seni seviyormu, bundan emin ol.. sana karsi duygusu olan adan 10 aydir bir saatlik yola gelmediyse, ayrintilara inmek faydali olabilir.
03 Yorumla- 1 ay
Sevip sevmedigini Nereden bilebilirim
- 1 ay
Seven adam 1 saat gibi yakin mesafeye şimdiye kadar çoktan gelmeliydi. Buradan anlamiyormusunuz sevilmediginizi. Bal bir ay oldu.. tanisiyoruz. guzel bir enerji yakalayabildigimizi dusunuyorum. Seni artik gormek istiyorum. Adam zaten ilk bir kac icinde oluşmasi gereken durumu 10 ay oldugu halde size teklif etmememiş. Siz sevilmediginizi buradan anlayamiyormusunuz? Gercekten seven adam, sevdigini gormeden nasil durur, bu kadar yakinken birde. Yazik. Birakin umut beslemeyi. Adam belki evli.. nisanli.. ya da baska bi iliskisi var. Senide yandan yandan beni eglendirsin diye aktif tutuyor. Her sey olabilir. Sevmedigi zaten bellide.. bu durumda..1 saat gibi yakin bir mesafede iken.. sizi gormeyi teklif etmeyen bir erkekten, üzgunum ama ben baska alanlarda da şüphelenirim.
- 1 ay
İnsan sevmedigine deger veremez ki. Bu nasil olacak.
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Henüz bulunamamış olmanızın nedeni tam olarak nedir? Bu konuda yeterince istekli değil misiniz?
Takipleşme durumu seni rahatsız ediyorsa bunu ona açıkça iletmen gerekir. Biz erkekler çok net olmayan, dolaylı ifadeleri yeterince anlamayabiliyoruz.
02 Yorumla- 1 ay
Iki ay once de baska kizlari takip etmisti okuldan taniyorum falan demisti tanimadigim insani takip etmem demisti. Okulu bitireli 4-5 sene oldu bu arada. Onlar la ilgilenseydim simdiye kadar ilgilenirdim dediydi. Iki ay once boyle bir konusma gecti ve bir sey degismedigi icin yine bu konuyu acmadim.
Ben onu gormeyi istiyorum o da istedigini soyledi ama nedense bir bulusamadik. O haftasonlari calisiyor genelde zor oluyor falan dediydi ama calismadiig haftasonlari da vardi Bilmiyorum Kafam cok karisik. Mesela bulusacaktik bir kac kez hep misafirler vardi gec gittikleri icin gorusemedik, ama sorsan seni gormeyi istiyorum diyor
Değil.
Emin ol gerçekten seven, değer veren insanlar çabalıyor ve emek veriyor. Sırf 1 saat görebilmek için 5-6 hatta daha uzun süren yollara giden insanlar var.
Ve bu sürekli kızları takip etmek igrenç.
Emin ol çok iyi anlıyorum seni ama olmaz bu iş. Üzüleceksin ama birkac gun üzülmen aylarca üzülmenden daha iyi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 aykızları takip etmesi ve onlarında geri dönüş yapması sorundur benimle hatta kırmızı çizgilerimden arkadaş madem senin flörtün var niye başka kızları takip etme gereğini kendinde görüyorsun bence o artık normal arkadaşlığa dönmüş olabilir sana karşı boş ver böylesinden adam olmaz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. İyi de siz flört falan etmiyorsunuz ki, hiç buluşmadan, online konuşarak flört mü edilir. Boşu boşuna takılıp kalmışsın.
Aranızda hiç bir şey yok, hiç olmamış, sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun.
Sanal ortamları boş verin, gerçek hayatta yaşayın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayVaktiyle kocam İstanbul'da ben hataydaydim. Beş ayin sonunda ya gelirsin ya biter dedim geldi😅 keşke gelmeseymis o ayrı konu ama erkeklerin iş yoğunluğu olmaz. Tek yoğunluk kız yoğunluğudur😅 tuvalete gidip orada mesaj atan adamlarda gördük bütün gün uyudum diyip hafta sonu hiç yazmayanları da
11 Yorumla- 1 ay
Ben de mesajla devam etmek istemedigimi soyledim, o da dedi hani benimle konusmayi seviyordun, bir de isini bahane etti cunku 3 vardiyali calisiyor ve Bazen hafta sonlari da calisiyor zor oluyor diyor
Gizli Üye(30-35)1 aySanırım taş devrindesin nası bi yoklukdasın 10 ay görmediğin birine vakit ayırıosun lise de misin. Bide 12 yasında mı zekan hic görmediğin birinden deger beklemek ne alaka abla. Yani millet 2 senelik ılıskisinden deger göremıo hic görmediğin biri ile kendini sevgili sanman da komık
12 Yorumla
Cevap sahibi1 ayLutfen senin iyılıgın ıcın dedim seni sarsmak amaclı kendine gel ve normal ılıski kur
- 1 ay
Ben ona cok alistim maalesef
Gizli Üye(25-29)1 ay10 günden fazla sürmemeli şu sanaldan konuşma işleri sonra reele dönmeli adam gelmiyorsa demek ki ciddi düşünmüyor seninle at gitsin boşa vakit harcama zamanına yazık yaşında 37 ise böyle şeylere kanmaman lazım ben biriyle sanaldan konuşunca 7 günde adam ayağıma gelmek istiyor duramıyor biraz kendinizi ağırdan satın ulaşılmaz olun ki adamda bu kızı kaçıramam ben diyebilsin.
113 Yorumla- 1 ay
Yasim dogru degil
Cevap sahibi1 ay18 yaşından büyüksen böyle ilişkiler de olmaman gerekir.
- 1 ay
27 yasindayim
Cevap sahibi1 ayAyni yastaymisiz aksiyon almayan erkek sevmiyor oyalanıyordur vakit dolduruyordur karşısına kafasına yatan bir kız çıkınca aynı ortamda hiç acımadan seni harcayacak haberin olsun acı acı söylüyorum ki umut besleme vazgeç
Cevap sahibi1 ayKimseyide kendinden daha fazla sevme o kim ki? Demesini bil. Gözünde büyütme çocuklu insanlar eşlerinden boşanıyor da ikinci baharını yaşıyor.
- 1 ay
Ben ona cok alistim ama nasil yapacagim
Cevap sahibi1 ayBir anda sihirli değnek değmiyor unutman zaman alır elbet ama kafada büyütülecek durum yok insan en yakınının ölümüne dahi alışıyor. Bu bağımlılığınız da normal değil maalesef
- 1 ay
Ben cok uzuldum
Cevap sahibi1 ayBagimli olmussun bosluğunu doldurmus sevmemissin
- 1 ay
Ne yapabilirim bundan kurtulmak icin
Cevap sahibi1 ayUmudunu kesip kabullenmekle başla yaşadığın acıyı da erteleme yaşa korkma bir iki ay depresyona girebilirsin bir zaman sonra bunalıcaksın zaten monotonluktan ve çıkacaksın o depresyondan ağla üzül ama kabullen
- 1 ay
Cok zor ama …
Cevap sahibi1 ayNesi zor kusura bakmayın da görüşmemissiniz birlikte anınız yok cinsellik dahi yaşamamıssınız birbirinizi hatırlatacak yoğun bir an dahi yok. Chatgbt ile konuşmak gibi bir şey. Erkek hatırlamaz dahi sende böyle zor zor diye kendini yıprat dur 👍🏻 devam bir şey demiyorum ben artık.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 ayTamam hadi o oyalamış seni sanaa noluyo? 10 ayda hic mi buluşalım demedin.. Dediğin halde 10 ay sürdüyse haketmişin, bunlara bu kadar değer verirseniz böyle gtleri kalkar onunu da takip eder yüzünüde
26 Yorumla- 1 ay
Ben onu farkli sanmistim sabrettim
- 1 ay
Taş olsa çatlardı, iyi dayanıyorsun
- 1 ay
Ben Ona cok alistim mesela iki gundur yazmiyor, ama benim yazasim var…
- 1 ay
Çok normal. İnan aşınca kendine çok kızacaksın.. zamanın çokk değerli kendine harca onu düşünmeye değil
- 1 ay
Umarim basaririm..
- 1 ay
İnşallah diyelim ☺️
1 ayÇünkü seni istemiyor ve ciddiye almıyor 6 aydır aynı soruyu soruyorsun buluşmaya o kadar meraklıysan kendin teklif et sen onun gözünde onun senin gözünde olduğundan çok farklısın o kadar merak ediyorsan ona sor 6 aydır aynı soruyu bize soruyorsun
313 Yorumla- 1 ay
Teklif ettim ama hep bir seyler oluyor mesela misafirleri oluyor gec gidiyorlar bulusamiyoruz
- 1 ay
Demek ki istemiyo
- 1 ay
Sordugumda istiyorum diyor
- 1 ay
İstiyorum demesi istediği anlamına gelmez ki istemiyorum dese seni kullanamaz o yüzden istiyorum diyor
- 1 ay
Cok sacma ama, kendi dedi istemesem neden bunca zaman konusaym diye
- 1 ay
E o zaman neden buluşmuyoruz deseydin
- 1 ay
Isini bahane ediyor cunku 3 vardiyali calisiyor haftasonlari da calisiyor
- 1 ay
Belki evlidir
- 1 ay
Evli degil
- 1 ay
Belki de öyledir
- 1 ay
Sorgula neden beni hep erteliyorsun de ertlediğine göre evli
- 1 ay
Haftaya bulusalim diyecegim cumartesi calismayacak bakalim ne diyecek yine bir sey yuzunden bulusamazsak yalan soyluyor demek ki bana
- 1 ay
Evet
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 ayBu bnc flört değil ya da bir yere varacak bir şey değil. Birbirini henüz görmemiş iki insandan bahsediyoruz, sadece alışılmış. Karşıdakide “bir gün yolumuz düşerse uğrarız” diye kaydetmiştir seni.
15 Yorumla- 1 ay
Uzdun
- 1 ay
Dost olabiliriz, acıyı peşinen söyledim 😎
- 1 ay
Sordugumda seni gormeyi cok istiyorum diyor
- 1 ay
1 saatlik mesafe de çok istemek biraz boş laf değil mi snc?
- 1 ay
Bilmiyorum..
2 ayDaha reelde buluşmadan, birbirini tanımadan ilişkinin adını nasıl koyuyorsunuz ki
Bu yaptıkları da zaten belli ediyor amacını. Hala böyle birinden ciddi bir duygusal şeyler bekleyen varsa bence beyin nakli yaptırsın16 Yorumla- 2 ay
Baska secenek mi ariyor o kizlari takip etmesi onu mi gosteriyor
- 2 ay
Evet kim bilir aynı şeyleri söyledigi kacinci kadınsın
- 2 ay
Cok uzuldum
- 2 ay
10 aydır bunu reele taşımayan birinden çok fazla anlam yüklemişsiniz
- 2 ay
Neden Boyle oldu Neden reele tasimayi istemedi
- 1 ay
Çünkü o sana masal anlattı her konuda klavye aslani kendisu
Seni oyalıyor olma ihtimali yüzde yüz
Bu kadar zaman her şeyine katlanıp her şeyiyle kabullendin muhtemelen..
Bi daha nerden bulcak senin gibi seveni?
Oturduğu yerden keyfini sürüp egosunu besliyor işte. Engelle ve önüne bak derim ondan bi cacık olmaz13 Yorumla- 1 ay
Evet cok ilgi gosterdim galiba hata yaptim
- 1 ay
Şu an birakamiyorum :(
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. 1 saat mesafede 10 ay buluşmamak = istememek.
Üstüne başka kızları takip etmesi = seçenek bakıyor.Bu senin değerinle ilgili değil, onun ciddiyetsizliği.
İsteyen biri çoktan gelirdi.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 ay10 aydır bir kere bile görüşememek çok saçma hemde 1 saatlik yolda.
Millet aynı şehirde işe gitmem için 2-3 saat yol gidiyor insan sevdiği için 1 saat yol çekmez mi daha neler artık14 Yorumla- 1 ay
Sordugumda gorusmeyi istiyorum diyor ama nedense bir turlu bulusamadik
- 1 ay
Bahaneler bahaneleri kovalar
- 1 ay
Peki 10 aydir neden her gun benimle konustu 😢 Cidden aklim almiyor
- 1 ay
Zaman geçiriyordur
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 ay1 saatlık yol ve 10 aydır gorusmuyosunuz. Ve sen hala flort dıyosun
21 Yorumla- 1 ay
Cidden aglayasim var cok uzunum..
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 ayHer ilişkinin kendisine özgü şartları olabilir yine de kadının da erkeğin de buluşabilmek için çabalamaları gerekli. Çaresizlikler varsa bile akışına bırakıp buluşma sağlama isteği olmalı..
01 Yorumla- 1 ay
Bilmiyorum sordugumda gorusmeyi istiyorum diyor ama nedense bir turlu gorusemedik. O zaman her sekilde 10 aydir bulusamaz miydik? Ben Ona cok alistim mesela iki gundur yazmiyor..
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Daha ulaşılabilir olanlarla şansını denemek istiyorsa demek 1 saat mesafe var demişsin ona istinaden söyledim ben olsam dokuz kere gelmiştim ki yapmisligim var sırf bir gün beraber geçirelim diye 24 saat yol tepmistim hey gidi bir saat neymis
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 ayDeğişik bir ilişki hiçmi merak etmediniz birbirinizi. Ne bu gizem. Görmediğim biriyle bu kadar uzun zaman flört edemezdim.
12 Yorumla- 1 ay
Ne bileyim, seni gormeyi istiyorum diyor ama Biraz isini bahane ediyor. 3 vardiyali calisiyor haftasonlari da calisiyor bunu bahane ediyor
- 1 ay
Hiç güven vermiyor 🤷♀️
- Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı.
1 ay10 ay flört mü ilginç, sevgili değilsin ki istedğini takip edebilir normal hattasevgili bile yapabilir adı üstüne flört diyorsun.
01 Yorumla- 1 ay
Peki neden gorusemiyoruz bir turlu? Gorusmek sevgili olacagiz belki
- Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.
1 ayAceleci davranma bence. 4 5 yıl bekle baktın bir ilerleme yok sonra bitirirsin. Fevri olmamak lazım 😅
01 Yorumla- 1 ay
Offf
Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. 10 ayda 1 günlük anınız bile yok realde. Ve 8 tane kızı takip etmesi de tabikide yan cebine koyduğu kişilerdir. Sabır dediğin trafik ışığı gibidir sana hep kırmızı yanar, başkasına yeşil 🙄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 795 cevap paylaştı.
1 ayBen erkeklerin boyu poşu devrilsin zaten TC erkeklerin boyu kaç ki dedigimde lincleniyorum ama çoğunda durum bu... deniyor bacım sarkuteriden peynir sever gibi tek tek bakıyor
00 Yorumla
1 ayİsteyen buluşmazsa bile sadık kalır ya seviyorsa bahane edilmemesi lazım sevmiyosa da açık açık söylemeli
03 Yorumla- 1 ay
Ben sadik kaldim mesela 10 aydir Sadece onunla konusuyorum daha sevgili olmamamiza ragmen. Bir canım benim herhalde
- 1 ay
Ne cevap verdi bugün yazdım dedin
- 1 ay
Nasilsin napiyosun falan dedim, iyiymis calisiyormus
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 ay10 ay da insanlar doğacak çocuklarına isim koyuyor siz hala ilişkinin adını koyamıyor musunuz:))
Ayrıca Öpüşülmeyecekse neden flört edilir zaten anlamış değilim😀
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 715 cevap paylaştı.
1 ayBöyle bi m@la niye o kadar zaman harcadın 1 hafta içinde 1 saatlik mesafeden gelmeyen adamdan hiç bi b0k olmaz zamanına yazık.
01 Yorumla- 1 ay
Ne bileyim farkli biri oldugunu dusundum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 ayTakip edince ne oluyor 🤔🤔takip edilen her kızla lonuşuluyor mu sanıyorsunuz 🤔
09 Yorumla- 1 ay
Peki neden takip ediliyor?
- 1 ay
İş olsun niye marc emmi bu butonlari koymuş, millet kullansın diye, önceden facede dürtme vardı şimdi takip var
- 1 ay
E demek ki ilgisini cekti ki takip etti
- 1 ay
Degil mi?
- 1 ay
Sen hiç kimseyi tkp etmedin mi? Ya da burada veya herhangi bir sosyal medya platformunda kimseyle sohbet etmedin mi? Şimdi ben instagramda 4000 kişi tkp ediyorum biriyle bile tek kelime etmişliğim yok
- 1 ay
Ben instagramda erkek olarak Sadece onu takip ediyorum
- 1 ay
Masum diiliz hiç birimiz demiş sezen aplam bildin mi onu 🤔
- 1 ay
Bak sende butda 4 kişiyi tkp ediyorsun niye 🤔
- 1 ay
Ya sen bunun lafına bakma sonucta 10 aydır senle konusuyor tutupta baska kızları eklemesi arayışta oldugunu gosterır
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 ayYok. Seçtiğinde kalite yok. Görsel vitrine gidersen sen de onun üstündeki kiyafet gibi değiştirilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 aysanaldan ilişki olmaz, görüntülü konuşma varsa o belki olabilir ama ben sadece yazıştığım birini ciddiye alamam şahsen. çoğu yalnızlık, duygusal boşluğu doldurmak için oluyor. gerçek hayata odaklanmanı öneririm.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ay10 ayda insan hic bulusmazmı ya.. normal degıl.
01 Yorumla- 1 ay
Ama sorsan seni gormeyi istiyorum diyor o zaman neden firsat bulamadik?
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Millet 3 ayda evleniyor. İletisimi kes bence
01 Yorumla- 1 ay
Cidden vaktimi caldi
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 ayBuna katlanmayı seçerek kendi değerini yok etmişsin
01 Yorumla- 1 ay
Farkli biri oldugunu dusunduydum cok uzuldum Boyle olmasina..
- Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
1 ayUzak mesafede olsanız neyse de yakındayken bu kadar uzun sürmesi ve buluşmamak normal değil
01 Yorumla- 1 ay
Evet sorsan seni gormeyi istiyorum diyor, 3 vardiyali calisiyor bazen haftasonlari da calisiyor bunu bahane ediyor
- Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı.
1 aySorunun içinde cevabın var otur bir daha düşün yazdıklarını...
01 Yorumla- 1 ay
Boyle olmasina cok uzuldum 10 ay az bir zaman degil, ben ona cok alismistim
1 aySevmiyo belli ki niye devam ediyosun ki konuşmaya engelle geç
04 Yorumla- 1 ay
Ama sordugumda gorusmeyi istiyorum diyor
- 1 ay
Askim yalanci hic ben yalanciyim d3r mi ya
- 1 ay
Ya ben onu oyle dusunmuyordum Cidden cok uzuldum
- 1 ay
Keske hayatimizdaki herkes dusundugumuz gibi olsaydi😉🙂
Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Dırumu iyi olmayabilir. Jest yap. Biletini al. Çağır
04 Yorumla- 1 ay
3 vardiyali calisiyor ve haftasonlari da calisiyor bunu bahane ediyor
- 1 ay
Birakamiyorum ona cok alistim hep aklimda..
1 aySeninleyken başka kızları takip ediyorsa sıkıntı ondan olmaz.
07 Yorumla- 1 ay
Daha sevgili degiliz ama on aydir her gun konusuyoruz
- 1 ay
İlişkinizin adı flört mu şimdi sevgili olsaydınız 10 ay yani az bı zaman değil
- 1 ay
10. aydir konuşuyorsunuz ve buluşamadiniz hala uzun süre ya
- 1 ay
10 aydir neredeyse her gun konustuk Cidden neden Boyle yapiyor anlamadim madem istemiyorsa neden benim vaktimi caldi
- 1 ay
Boşa zaman kaybı soyliyim. muhattapligi kesmen senin için daha iyi olacaktır.
- 1 ay
Ben ona cok alistim nasil unutacagimi Bilmiyorum Surekli telefonumu kontrol ediyorum mesaj atmis mi diye …
- 1 ay
Anlıyorum seni çok zor ama konuş bitir bence tamamen engelle numarayı da sil. Sevse zaten buluşmak için can atardı ama çaba bile yok. Kendine yazık etme
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 ay10 ay süren flörtmü olur be. oturup flört ettiğini sandığın adamın kaç kişiyi takip ettiğinemi bakyorsun..
02 Yorumla- 1 ay
Ben Cidden ne yapacagimi bilmiyorum
- 1 ay
Kick ass!! :)
Sen de onlardan birisin işte sadece seçenek, umarım aşık değilsindir çok üzer çünkü
02 Yorumla- 1 ay
Neredeyse bir senedir her gun konusuyoruz ben ona cok alistim, mesela surekli telefonumu kontrol ediyorum mesaj gelmis mi diye, surekli sosyal medyada hedasina bakiyorum.. ne yapacagimi bilmiyorum ben ona cok alistiydim
Gizli Üye(30-35)1 aySende biraz akıl olsa 10 ay flört uzatmazdın. Kaldı ki hiç görüşmemişsin. Ben kız halimle ne yollar çektim gittim, erkek yapmıyordu amacı başkadır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
1 ayDalga mı geçiyorsun aksksjdj 10 ay nedir? 3 günde buluşma olmuyorsa o iş arkadaşlığa döner
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayFlörtünü Afrika kabîleleri esir almadıysa ve sana oradan yazıyor ise 10 ay sürmesi normal değil. Hatta buluşmadıysa daha da anormal.
01 Yorumla- 1 ay
Bir kez ben iptal etmek zorunda kaldim cunku kendimi kotu hissediyordum. Sonra da teklif ettigimde hep misafirler vardir erken giderlerse olur dediydi ama hep gec gittikleri icin olmadi. Bir de isini bahane ediyor cunku 3 vardiyali calisiyor ve bazen haftasonlari da calisiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
1 ayFazla merak eder gelir bakar keşfederek seni ya erkek dediğin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
1 ayKarı kız takip eden adamdan olmaz hep söylerim takip ettiğin kişiler kimliğindir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 ay10 ay çok uzun bir süre. Normalde şartlar uygunsa buluşmak için 1 ayı geçirmemek gerekir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 ay10 ayda 1 saatlik mesafede daha buluşamadınız, flört olduğunuza eminmisin?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
1 ay1 saat uzakta diyorsun hiç mi buluşmak aklınızdan geçmedi hani 1 saat mesafe ya
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 579 cevap paylaştı.
1 ayArada 3 günlük mesafe olsa bir hafta sonra giderim kfkfkrlskslal
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 aySenin kendine verdiğin değer yok ki. Başkasından bekleme boşuna.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayflört dediğin bir kaç hafta sürer iyi gidiyorsa dersin biz ilişkiye başlayalım 10 ay sürdüyse geçmiş olsun ceplemiş seni
02 Yorumla- 1 ay
Cok ilgili davraniyordu
Cevap sahibi1 ayuyanda balığa gidelim
1 ayKomik. 1 saatlik mesafeye haftada 2-3 defa gidip gelirdim. Sizde iş yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayValla normal değil o kadar 1 saat varsa bulussaniza
00 Yorumla 10 aydir hic görüşmeden devam etmesi ilginç gerçekten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 aybuluşmayi, ilişkiyi ilerletmeyi sen teklif et bakalım ne diyecek
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
1 ayAbla sen bu hikayeyi anlatmıştın ama hâlâ bu adamlasın inanılır gibi değil
00 Yorumla Buluşmak isteyen her türlü yolunu bulup zaten buluşurdu seninle boşuna zaman kaybı
00 Yorumla
1 ay1 saatlik mesafede olmaniza ragmen bulusmuyorsaniz sizden bir halt olmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (109)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler