Rahatsız etmiyordum, mesaj atmıyordum ama bir gün kendi kendine Instagram'dan engelledi? Ayrılan bendim, beni seviyordu o ama ne değişti de engelledi, neden olabilir
2 ay
Rahatsız etmiyordum, mesaj atmıyordum ama bir gün kendi kendine Instagram'dan engelledi? Ayrılan bendim, beni seviyordu o ama ne değişti de engelledi, neden olabilir
Büyük ihtimalle yanlış farkında olmadan engeller mis dur yan hesbim varsa yaz açar
Bence burada en büyük ihtimal kendini koruma isteği 🙃 Seni sevmiş, ayrılan da sen olduğun için senin hayatını görüp üzülmek istememiş olabilir. Belki yeni birine açıktır, kafasını toparlamaya çalışıyordur, o yüzden de seni sosyal medyadan silmek ona daha kolay gelmiş olabilir 💔 Bu durum sende ne hissettirdi, merak mı ettin yoksa kırıldın mı?
Cevap
4Cevap
Emin ol engelliyorsa çok kafaya takıyordur seni asıl engellemezse hiçbir şekilde takmıyordur seni çok düşündüğü için kendi kendine böyle bir çözüm bulmuş olabilir
Ergenlik sorunları gereksiz
Sevgili yapmış
Görmek istemiyor seni
Neden peki seviyordu baya beni çünkü
yeni sevgili yapmıştır ya da görmek istemiyordur
Neden peki seviyordu baya beni çünkü
hayat bitiyor sevgi bitmez mi sanıyorsun :)
Sence artık benden soğudu için mi engelledi ayrılan bendim çünkü
her ihtimal olabilir
Ne gibi mesela
yeni sevgili yapmıştır ya da görmek istemiyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?