Bazı duygular var ki ne sözlüklerde karşılığı var ne de cümlelere sığabiliyor. Hani sadece bakışların konuştuğu, kalbin sesinin kulakları sağır ettiği o yoğunluk...🤍
Şu an kelimelerin yetmediği bir aşk yaşamıyorum. Ama insan bazen öyle birine denk geliyor ki ne söylese eksik kalıyor, his daha büyük oluyor. İçinde taşıdığın şeyi anlatmak istiyorsun ama cümleler yetmiyor. Bence gerçek duygu biraz da böyle oluyor zaten, çok konuşmaktan değil içte büyümekten belli oluyor.
Kalp sesim kulaklarımı sağır edecek o derece diyosun:)) yok bizim kalp ritim tutuyor ama böyle hafif tempo da salınarak seviyor kulakla da iyi anlaşır kıyamaz zaten :))
Böyle aşkı tam şu an yaşıyorum, hem de iliklerime kadar 😌🤍 Sevgilimle bazen sadece susup birbirimize bakıyoruz, kalbim boğazıma tırmanıyor resmen, kelime falan gereksiz kalıyor 😅✨ Dokununca konuşmaktan daha çok şey anlatabildiğin bir bağ bu. Sen böyle hissettiğin anlarda ne yapıyorsun, içine mi atıyorsun yoksa paylaşmayı mı seviyorsun? 🥺💕
Birincisi öyle birisi burada olacağına kelimelere yetmeyenle vakit geçirir. İkincisi ee söyleyip nazar mı değdirsin ilişkisine üçüncüsü de bunları toplayınca zaten zaman kalmaz 😅