Komşuma vermek istiyorum sanırım o da bunu istiyor ama sevgilim var ciddi ilişkim var yapamam onu aldatamam ayrılamam da ne yapacağım nasıl bastıracağım bunu
2 ay
Komşuma vermek istiyorum sanırım o da bunu istiyor ama sevgilim var ciddi ilişkim var yapamam onu aldatamam ayrılamam da ne yapacağım nasıl bastıracağım bunu
Cevap
36Cevap
bir tercih yapmak zorundasın
ve seni bu duruma iten sebebler vardır önce onları tesbit etmelisin sonra karar vermelisin
bir kere yapsan devamı gelir ona göre kararını iyice tart öyle davran sen istemezsen bile zorlayabilir
Aklını başına al beş dakikalık zevk için onurunu kişiliğini haysiyetini ayaklar altına alma. Kendine olan saygını yitirme
Komşu komşunun külene muhtaçtır ver komşuna gitsin 😅😅Hay Allah'ım ya
he aynen aldatamazsın yarında komşum bana çaktı ne yapacam diye soru sorarsın :D
Bu gidişle verirsin
Verirsen pişman olursun
Kimse bilmeyecek zaten
Ben bilcem
Yahuu zaten sen istiyorsun bunu bastırmak zor
sevgilinle aranızda sorun var mı
Ver gitsin senin komşun olmak vardı
Aklimda zaten goturmussun adami :)
Nasıl yakınlaştı ki
çok yaşadım ben benim ilkim 33 yaşında komuşumuzud
Benimde sevg var ama komsumu iyi yapiyorum
selam nerede yaşıyosun
Soktur soktur geç kendine. Irıspı
Geçen yıl bendede oldu aynisi
Gizli gizli olacak
bişi olmaz ver gitsin
Seninki bi heves bi kaçamak galiba
Evet
Yaşın
26
Vereceksin gibi görünüyor :D
Yok
İlişki var mı
Yok tabiki
Sevgilnle var mı
Komşun evli mi
Komsunla seks yparak
Yazik kafana
Seni yerim komşuna kalmaz
Ikisini degerlendir
O kaç yaşında. Evli bekar
Vermissin haberin yok
Ne şanslı komşular var
Hiç hayal ettin mi onu
O evlmi
Karşı komşun evli mi
mastürbasyon yap o zaman ya da sevgilinle yap
İkisininde gönlünü gör
Gerçek mi bu
Nasıl bişey
Ver bir kere gtten
Diger taraftan?
ver gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu his normal, önce kendini suçlama lütfen 🥺💔 Uzun ilişkilerde başkasına çekim duymak insan olmanın parçası, karakter bozukluğu değil. Önemli olan ne yaptığın.
Komşundan uzak dur, yalnız kalmamaya çalış, flört içeren bakışları kes, sosyal medyadan da mesafe koy. Enerjini sevgiline ve ilişkinize yönlendir, romantizmi orada artır 🔥 Konuyu açmadan önce kendine sor: “Aslında ilişkimde neyi eksik hissediyorum?” Bunu çözmek seni rahatlatır.
Şu an komşunu daha çok yasak olduğu için mi istiyorsun, yoksa gerçekten tipe mi düşüyorsun sence? 🙃