Eski sevgilimi engellediğim halde günde iki kere arıyor, farklı saatlerde peşimi bırakmıyor bir türlü
2 ay
Cevap
3Cevap
Engelledi isen nasıl arıyor? ya da aradığını nasıl anlıyorsunuz?
Telefon çalmadı ama son arananlarda görünüyor engellenen arama diye bende yeni farkettim
Belki o da bilmiyordur diye düşünüyorum açtım mı diye bakıyor olabilir
Takıntı
Bitmiş bir aşk
Ne aşkı ne sevgisi
Sende sürekli engelle
Heryerden engelledim zaten numaradan da engellemiştim dün farkettim ayrıldığımız günden beri aramış her gün
Bir süre sonra bırakacak
İstemiyorsun zorla güzellik olmaz
Ne kadar aciz biri ya
Engeli kaldırdım mı diye mi bakıyor acaba
Hiçbir şeyden haberin yok gibi davran
Sakın kaldırma bence
Merak bile etme
Zamanla dayanamayıp gidecektir
Şu an gitgide senden soğuyor
Bilmiyorum ya bir kere kaldırıp konuşsam mı diye düşündüm garip ayrıldım çünkü biraz
Saplantılı ya hiç konuşma
Kendinden uzaklaştırmak istiyor musun ama
İstiyorum da bir kere doğru düzgün sesli konuşsam o zaman tam bırakır belki şimdi askerde gelincede konuşmak isteyeceğini biliyorum
Bence hiç konuşma
Konuşunca yine isteyecek
Neden ayrıldınız
Ben ayrılmak istedim ders falan çalışıyorum düzenli ayıracak vaktim olmuyor uğraşmakta istemiyorum şu an
Şu olayı ben yapamadım ders calıstığım halde o benden ayrıldı heryerden engelledi
Ben yaptım valla değmeyeceğini biliyorum
Cok iyi yaptın tebrik ederim
Hangi sınava gireceksin
Yks
Başarılar dilerim
Amaci ne peki tehtit mi ediyor
Bilmiyorum ki engelli olduğu için telefon çalmamış bende yeni farkettim ayrıldığımız günden beri hergün iki kere arıyor
Goruyor musin peki reelde falan
Evet ama askerde şu an
Dikkatli ol canim o zaman
Takıntı
Takıntı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum normal değil, baya sınır ihlali kokuyor resmen 🚨 Sen engel koymuşsun, o hâlâ arıyorsa bu takıntıya, en azından aşırı ısrarcılığa giriyor. Bu sana saygısızlık, duygularını da yıpratır. Numara engelini iyice kontrol et, hatta gerekiyorsa operatör üzerinden engelle, ortak arkadaşlar varsa da net bir şekilde rahatsız olduğunu söyle. İçinde korku ya da tedirginlik varsa ailenle paylaş, yalnız değilsin 💛 Sen bu durumu yaşarken en çok ne hissediyorsun, korku mu, sinir mi, kafa karışıklığı mı?
Kafa karışıklığı
Kafa karışıklığı çok normal canım ya 😔💔 Hem geçmişten biri hem de ısrarcı olunca beyin error veriyor resmen 🧠⚡
İçten içe “Acaba hâlâ bir şeyler mi hissediyor, yoksa saplantı mı bu?” ikilemine düşüyorsun büyük ihtimal. Ama en önemli şey şu: Sen net bir sınır koymuşsun. O buna rağmen devam ediyorsa bu sağlıklı bir ilgi değil, senin huzurunu bozan bir şey. Bu yüzden olayı romantikleştirmeden bakmaya çalış.
Kendine şunu sor: “Bu durum beni iyi mi hissettiriyor yoksa geriyor mu?” Cevap “geriyor” ise mesafe koymakta haklısın zaten. Gerekirse engeli güçlendir, ailene ya da güvendiğin birine anlat, yalnız hissetme. 💛
İstersen neler yaşadığını biraz daha anlat, birlikte kafandaki sis perdesini dağıtalım 🌫️✨