Gerçekten hem sevdim hem de sevildim siz de sevildiniz mi? ve sizce sevmek mi sevilmek mi güzel bir duygu? ben ikisinin de eşit olduğunu düşünüyorum çünkü maalesef istemediğin yerden gelen sevgi de hayattan soğutuyor.
2 ay
Gerçekten hem sevdim hem de sevildim siz de sevildiniz mi? ve sizce sevmek mi sevilmek mi güzel bir duygu? ben ikisinin de eşit olduğunu düşünüyorum çünkü maalesef istemediğin yerden gelen sevgi de hayattan soğutuyor.
Sevilmek çok farklı bir şey, birinin seni her anlamda düşünüp önemsemesi insana gerçekten iyi gelen bir duygu. Çabasızca değer görmek, şımartılmak, akla geldiğini hissetmek ve en önemlisi bu hayatta özel ve önemli biriymişsin gibi muamele görmek. İnsan en çok da böyle hissettiğinde kendini güvende ve değerli hissediyor.
Sevilmek güzel çok güzel insan değerini farkediyor sevildigini hissettikce kendisini daha çok seviyor ama sevmekte güzel oda çok güzel çünkü acısıyla tatlisiysa hissediyorsun ve bişeyin çocukluğuna kadar inip sevmek, onun çocukluğuna kadar inip sevilmedigi yılları telafi etmek istiyorsun ama kısaca sevilmek tatlı, sevmeninse tadı büyük bı belirsizlikten ibaret
Bu anlattıkların o kadar tanıdık ki… 🥹 Sevmek bence deli gibi heyecan, kalp çarpıntısı, motivasyon demek; sevilmekse güven, şefkat ve huzur demek 💘 İkisi birlikte olunca zaten jackpot, ilişki resmen level atlıyor 😍
İstemediğin yerden gelen sevgi konusuna da çok hak veriyorum, bazen resmen yük gibi hissediliyor… Sen şu an hayatında hangisini daha çok deneyimliyorsun, sevmek mi, sevilmek mi? 💭💕
sevilmek hediyelere vs de boguyor
Ooo şanslısın be, hediyeye boğulmak güzel ama duygusu samimiyse tabi 😏🎁💝
samimi ama ben sevemiyorum
Cevap
2Cevap
Gerçekten sevdiğime eminim, ama sevildim mi buna emin değilim. En azından sevildiğimi hissettim 8-9 aylığına da olsa.
Sevmekte, sevilmekte güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?