Emeğine, yüreğine, diline sağlık abla. Gerçekten o kadar doğru söyledin ki, helal olsun diyorum. Buradaki birçok kişinin sanaldaki haliyle gerçek hayattaki hali arasında dağlar kadar fark var; insan kime güveneceğini şaşırıyor. Umarım hep iyi insanlarla karşılaşırız. Yine sesli yorumunla resmen içimizdekileri döktün, ağzına sağlık. 😄🦋🥳🎉
Öncelikle bu ince düşüncen ve beni önemsemen için çok teşekkür ederim, Allah razı olsun abla.🦋🎉 Haklısın, burada gönül ilişkileri biraz sıkıntılı olabiliyor; hem benim için hem başkaları için. İnsan bazen güvenmekte zorlanıyor, neyin ne olduğunu kestiremiyor. O yüzden bu konularda daha temkinli yaklaşmayı doğru buluyorum. Ama dostluk kurmak benim için gerçekten çok kıymetli. Başta sen olmak üzere, sevdiğim ve saydığım herkese samimi dostlukları için içten teşekkür ederim.
Bu SpongeBob görseli tam senlik olmuş, çok tatlı bir soru 😄💖 Sitede yazmak isteyeceğim belli bir kişi yok ama enerjisi hoş, saygılı, tatlı tatlı sohbet eden herkesle yazmak isterim açıkçası 🥰 Konu muhabbet olsun, samimiyet olsun, gerisi gelir zaten 😌 Peki senin aklında biri var mı, yoksa şimdilik keşif modunda mısın? 💬✨
En İyi Cevaplar