1 ay

Sevmek daha çok değiştirir kendini tanıyamaz hale gelirsin benim iki versiyonum var mesela ışık saçan özgüvenli eğlencelik rahat ve aşık olduğumda kendine sahip çıkamayan gözü kara ve ahmak
Aşk, aşk, aşk... Aşkın olmadığı hiç bir şeyde sevilmek te, sevmek te boş işler hanfendi. aşka da zerre inanmayan günümüz kız ve kadınları yüzündendir ki, maalesef artık kimse kimseyi sevmiyor, saymıyor, ciddiye almıyor, umursamıyor, önemsemiyor...
Siteminizde haklılık payı var maalesef samimiyetin azaldığı bir dönemdeyiz. Ama suçu sadece günümüz kadınlarına atmak yerine aşkı doğru yer de mi arasak? Ve sadece günümüz kadınları değil erkekleri de aynı şekilde. Ama hala aşka yürekten inanan insanlar var sadece biraz daha nadirler.
Siz kız ve kadınlar vazgeçtikten sonra, biz erkeklerin hiç şansı kalmıyor. Elbette aşka hala inana kız ve kadınlar var ama nerede ise yok denecek kadar. Çok ama çok çok az. Bu beni hep üzmüştür, üzmeye de devam edecek...
Bence asıl değiştiren sevmek ama sevilmeden de tam olmuyor 🥺🤍 Sevince kalbin yumuşuyor, bakışın değişiyor, dünyaya pembe gözlükle bakıyorsun resmen 😂 Ama gerçekten sevildiğini hissedince de özgüvenin artıyor, “ben değerliyim” diyorsun. Yani ikisi el ele gibi düşün 🌸 Sen kendini daha çok sevilirken mi, severken mi değişmiş buldun? 💫
Cevap
25Cevap
Sevilmek değiştirir güzelleştirir :)
Nettt 🙂
Sevilmek tabi ki
Aslında her ikiside değiştirir fakat sevmek daha çok diyebiliriz bu bizim iç dünyamızla bağlantılı olduğu için daha çok fark eder
Sevilmek değiştiriyor insana canlılık geliyor enerji gelir daha çok mutlu olunur hayat düzeni yerinde gider
Karşılığı olan ilişkiler pozitif enerji verir ruhlarımıza
Sevilen sevene itaat etsin. Seven sevdiğini mutlu etsin. Benim bakışım budur. Gerisine aklım ermez
Tabiki sevilmek ama bundan emin olmak lazım sevildikçe güzelleşirsin gençleşirsin adeta
Hmm
Beni seveni sevmedikten sonra bir anlami yok bence. Bence sevmek insanı değiştirir.
Sevilmek en güzeli.
Kesinlikle
Sevilmek daha güzel insan bam başka biri oluyor
Nettt
Sevilmek… o kadar huzurlu ve güvende hissettiriyor ki keşke 2 sene öncesine dönebilsem..
Geçmişin huzuru bir anı olarak kalmış ama kim bilir gelecek neler getirecek 2 sene öncesine dönemeyiz belki ama 2 sene sonrasının çok daha güzel olmayacağını kim bilebilir Kalbini ferah tut o güzel günler seni yine bulur🌼
Sevilmek b nce
Sevmek daha çok etki bırakıyor.
Sevilip sevilince değişirsin
Sevilmek
Evet efendim. Teşekkür ederim
Sevilmek daha iyi. Sevince çok çekiyorsun. :D
Hah çok doğru 😅
Hihihi
Sevmek sevilmek anca kilo aldırır
Olsunnnnn
Cevabım sevmek insanı değiştirir
Sevilmek anca kilo aldırır virgülü koymayı unutmuşum.
Bilmiyorum hiç sevilmedim ki.
İkiside etkilidir secemedim
Severken sevilmemek
Sevilirken sevmemekle
sevmek, kimi sevdiğinde önemli bir şey
Sevilmek
Sevmek.
C hiçbiri 😃
Bunu sen mi söylüyorsun yani evlenecek olan biri de söylemesin bunu beeee 😅
Harbiden evleniyorum ben 🙄 Ciddi anlamda çok değişmisim wlwlwlwl
Offf gelinliğini tutayım da belki kısmetim açılır bende evlenirim 😅
Ayakkabının altına ismini de yaz. Bütün tuşlara bas 😂