Bence keyiftir ben öyle bakıyorum daha denemedim ama en kısa zamanda bu keyfi yaşayacağım 😀
2 ay
Bence keyiftir ben öyle bakıyorum daha denemedim ama en kısa zamanda bu keyfi yaşayacağım 😀
Ne cimriliği canım, gayet akıllıca. Dışarıda 40 liraya bayat çay içeceğine kendi çayını termosla taşımak hem tasarruf hem keyif. Hele kışın yürüyüşte, deniz kenarında sıcacık bir çay ne güzel gider. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Bence bu bilinçli bir tercih, cimrilikle uzaktan yakından alakası yok. Denemelisin, hatta çayı demli yap, yanında da bir kurabiye götür. Tadını çıkar.
Bence de tam bir keyif işidir, cimrilikle falan ne alakası var 😄☕️ Termosla çay kahve taşımak hem ekonomik, hem de tam damak zevkine göre içiyorsun, daha ne olsun. İzmir’de sahile inip kendi kahveni yudumlamak mesela, müthiş huzur 🧡 Deneyince haber ver, ilk nerde denemek istiyorsun, işe giderken mi yoksa gezmeye çıkarken mi? 😌
Bence de keyiftir. Karşiyaka sahilde veya konak sahilde denicem buyur gel kahveler benden 😀
Ayyy Karşıyaka sahil planı efsane fikir 😍☕ Ben de gelir termos sallaya sallaya yürürüm oralarda 😄🌊
Hadi o zaman 😀
Cevap
2Cevap
keyifçilik ama çay sevmem içene afiyet olsun
Kahvede olur. Bencede keyiftir
Stanley olursa keyif başka markaysa cimrilik 😂
Farkı nedir anlayamadım
Marka ya
Ben markaya bakmam lezzete ve keyfime bakarım
Espirili bir yaklaşım yapmıştım da anlamadın neye e
😊😀doğru anlamadım
Belli
Yaşlısın ondan
Hahahah komik seni😀 yaşlı değilim gencim
Yok ya yaşlanmışsın
Tamam yorumunu yaptın hadi güle güle
Keyif ya ne cimriliği. Yeri geliyo dışarıda bi yerde de oturup içiyorum ama yanımdan da termos bardağımı eksik etmiyorum 😂
Cimrilik diyemem bu aw ekonomisimde normal karşılıyorum
Ben maddi olarak bakmıyorum bence keyiftir
Bu saçma soruları Nerden buluyorsunuz emmi siz
Bu saçma yorumu nerden buluyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?