Çok sevdiğin, aşkından öldüğün, gönderme yaptığın birileri var mı senin de 🤣 sdjsj

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok sevdiğin, aşkından öldüğün, gönderme yaptığın birileri var mı senin de 🤣 sdjsj

Sevgili babında yok lakin çok aşırı sevmek babında var, sevgilisel olarak değil de sevgisel olarak var iki gözümün çiçeği, hatta çiçekleri. Öyle çok seviyorum ki çiçeklerimi, hayatımı çiçekleştirenleri, çiçek sözler söyleyenler o çiçek kalpleri lakin bundan gayrı gözleri çekik on yaşlarında tatlı bir komşu kızı var, onunla iletişimimiz olmadı lakin o da benim iki gözümün çiçeği, bana çiçek sözler söylemesede olsun o da benim çiçeğim, onu görmek , izlemek çiçeksilik katıyorsa bana hiçbir şey yapmasa bile o benim iki gözümün çiçeği, zaten Japonlara benzeyen o komşu kızının adı da çiçeksi bir isim , biliyorum çiçeksi isme sahip komşu kızı seviyor beni lakin belli edemiyor , çünkü benim için o çiçek elleriyle kapıyı tutuyor, düşünüyor benim çelik gözlü çiçeğim. Bir de iki gözümün çiçeği dediğim Gülseren Budayıcıoğlu var , çiçek kadın, tatlı kadın , hayatımı çiçekleştirdi o benim, bir gün Gülseren Budayıcıoğlu'nu görebilmek temennisiyle. Madem bu kadar çok çiçek dedik, çiçekleştik , o vakit çiçekli bir şarkı bırakalım şuraya, çiçekler açtı buralarda çiçeksi insanlardan bahsedince. O vakit Ferdi babamızın da dediği gibi Çiçekler Açsın diyek :)) Bu arada Ferdi babanın Çiçekli şarkısı da benim çiçeğim , iki gözümün çiçeği bir şarkıdır, şarkı olarak da sayılıyor değil mi, hepimizin iki gözümün çiçeği dediği şarkıları vardır. Bu arada bu şarkı , çiçeksi insanlara gelsin, saygısızlık yapan , ruhu hödük ikiyüzlü sinsilere gitmesin bu şarkı , sadece çiçeklere gönderiyorum bu şarkıyı, bu şarkıyı sadece çiçekler üstüne alınsın. Nitekim insan kendini bilir :))
Kahkaha attım soruya 🤣. KS kızları sanıyor ki herkes onların aşkından yanıp tutuşan birer divane. Var bazısında bu egosal sorunlar moderasyon yaparken görüyorum. Kendini küçük düşürüyorlar sjsj
Maalesef var öyle g*ri zekalılar 🤣 nasıl bir egoları narsistleri varsa her erkeği kendine aşık sanıyorlar. eziklik başka bir şey değil. mod yaparken çok denk geliyorum bunlara :D
Var var öyle iki tane baskın bir tip beybisu diyen ve diğeri ssjhk Eic için teşekkür ederim pirim vermeyin şunlara sjsh
Rica ederim ablam füze atmışsın eig hakkın sjsj 🙏✨
Ben atarsam gol oluyor kardeşim huyum kurumasın 😄 teşekkürler 😎🧚♀️
🌸 :D
Keşke olsay dı 😂
Olursa havuç ver sever o 🤣
Verelim hemen başkasına onlar yer sdfsdf
Afiyet olsun ona 😂
kimseye gönderme yapmıyorum genelde kimseyi takmıyorum ama eğlencesine hoşuma geren şeyleri paylaşıyorum gönderme gibi olanlarda var ama bunu yapmıyorum çünkü hoşuma giden neyse onu paylaşırım
İki gözümün çiçeği var tabii ki, sevgilim var canım ben aşk kadınıyım sonuçta 😏🌹 Ama itiraf edeyim, bazen story’lere ufak göndermeler yapmayı ben de seviyorum sdjsj 😂 Senin durumlar ne peki, şu “LonelyForever” kısmı gerçek mi yoksa artistlik mi? Birine yanık mısın, var mı platonik çiçeğin? 😌💘
Cevap
24Cevap
Hahah barış sen aşık mı oldun🤣 benim yok hayır
Yok ama eceli gelen bana aşık olmuş 🤣
Sana aşık olan her daim iki üç kız oluyor aylık 🤣
Alıştım ben hepsine yeterim 🤣
Seni parçalara ayırıp pay etcez 🤣
Yok be, yaşamaya çalışıyoruz şurada
@Ben_köpraa sana gönderme yapcam ama görmemiş gibi saap 😂
@Təntənõviç haberim yokmuş gibi şaap😅
pp aynı olunca karıştırıyorum iyi ki isimler değişik :D
İnşallah x_lonelyforever in olur yavrum 😂
Eyvallah yavrum 😂
Jung Kook var sadece 😹. O da imkânsız crushum 😹.
Çok iyi
Hastasıyım 😻😹.
Çok tanıdık geldi, anlamayan yoktur herhall anajs 😂 var var annisimmm 🧚🌸💕
😂❤
Yok, ben gönderme yapmam direk kendim giderim olduğunda.
Herkes senin gibi adam değil işte
Selena Gomez var çiçeğim
Birtanecik bile yok😅
niye sürekli engellediğin geri açtığın kimse yok mu 😅
Özel biri yok genelde engel kullanmıyorum bir iki kişi oda yeni yıla girerken açmıştım hepsini.
Aşk diye bir şey var mı diye sormak lazım önce
Artık kimse aşkından ölmüyor aşk sektörü bitti 😬😂✌️
Nazar değer diyelim. Gerisi anlaşılır zaten:)
Yok benımde banada yoktur diye tahmin ediyorum🔪😁😇
Soru başlığı benim için yeri çok ayrı zamanında bir kız bana böyle diyor du
Yok kardesim Bana asık olmasın
Gelip söylesin Cekinmesin😎
Gönderme yapmıyorum kimseye
Tötlerini kaldırmayalum şimdi durduk yere😂
çok geç 😂
Yok yaaa tek tabanca tola devam
Var, sevgilim olur kendisi.
İki gözümün çiçeği annem var.💐
Hayır, yok
Bir zamanlar vardı bundan 15 gün öncesine kadar