Arkadaşımın sevgilisi beni Instagram'dan neden engelledi normalde de hiç muhabbetimiz yok
Arkadaşım beni engellemiş olsa bizi aynı ortama sokmaz
1 ay
Arkadaşımın sevgilisi beni Instagram'dan neden engelledi normalde de hiç muhabbetimiz yok
Arkadaşım beni engellemiş olsa bizi aynı ortama sokmaz
Cevap
3Cevap
Arkadaşın kız mı erkek mi önce onu söyle ona göre yorum yapacağım
Kız arkadaşım yakınız baya. takip listesine bakarken sevgilisini takip etmediğini gördüm. sonra beni sevgilisinin engellediğini anladım. yazdım arkadasıma takiplesmiyorsunuz ayrıldınız mı diye. çıkar kokusu henuz cevap vermedi
Şimdi iki tane olasılık var Birincisi Belki gerçekten de ayrılmışlardır İkincisi ise erkek yanlış anlaşılmasın diye saygıdan sevdiği kızın arkadaşını yani seni engellemis olabilir.
Ayrılmadılar o kesin
Tamam da hic takipleşmiyoruz hic konusmadık instada reelde de ben tabiki sınırımı korudum benim kullanici adimi bilemez sadece arkadasımdan görmüştür. eğer bunu arkadasm istediyse ayıp
Evet arkadaşlığında istemiş olması olabilir ya da eğer erkek çok saygılı efendi birisi ise kendisi de engellemiş olabilir ama arkadaşının da isteme ihtimali büyük
Yok ihtimal o kadar düzgün bir değil ama arkadaşım istediyse bozusucaz bu kıskanclık olamaaz direkt hakkımda fedat dişinüyoe demek bana güvenmiyor
Eğer bu ikinci dediğimi ihtimal doğruysa Demek ki arkadaşın Senin gerçek arkadaşın değil seni rakibi olarak görüyor
Evetyaptıgı cok ayıp olur eğer sevgilsi engemmemişse de kardeşim diye düşünüyorum. biz bi gün mangala gitmiştik arkadasım sevgilisi kuzeni arkadasları falan vardı arkadasımın yanında oturuypdum sevgilisi arkadısmın belinesarıldı eli benim elime bayaa değdi arkadasımın elleri de öndeydi fark etmemesi imkansız hem eli sıcaktı benim soğuk elini falan çekmedi ben cektim sinir olup. bilmiyorum bi garip bakıyodu gözümün icinegibi sonra brn daha yüzüne bakmadım hiç konuşmadım mesafelı durdum hep o günden sonra
Arkadasım bılmıyo bunlark
Emir vaki konuşan kız iritesi
Ahhha yapar mısın
Napar mıyım
Yorum
Yorum mu
He alık erkek iticilği
Erkek iticiliği mi
Yaraaabım bos ver sne
Boş mu vereyim
Bu erkekler niye bu kadar mal
Kızların mallığından olabilir
Diğerleri olabilir ben değil
Sen sadrazamın sol tşaği misin
Ya hadi ordan şurdan vasıfsızz sk kafalı
Konuşmadığı için engellemiş
Ne alaka
Kız arkadaşım yakınız baya. takip listesine bakarken sevgilisini takip etmediğini gördüm. sonra beni sevgilisinin engellediğini anladım. yazdım arkadasıma takiplesmiyorsunuz ayrıldınız mı diye. çıkar kokusu henuz cevap vermedi
Bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence olay çok büyük bir şey olmayabilir ama kafanı kurcalaması normal 🤔 Erkek kafasıyla söyleyeyim: Çoğu erkek sebebini söylemeden engel atar 😂 Kıskanmış olabilir, stalklandığını düşünmüş olabilir, ilişkide sorun yaşamamak için “önlem” almıştır.
Arkadaşına direkt trip atmadan, sakin bir şekilde “Sevgilin beni engellemiş, bir şey mi oldu?” diye sorabilirsin 😊 Sence sevgilin olsa böyle bir şey yapmasını sorun eder miydin? 💭