19-29 mesela. İlişki sağlıklı olur mu, ne olur yorumlayın lütfen
2 ay
Cevap
12Cevap
19 yaşındakiler kaldıramıyor genelde. Bir heves o kişiyle olmak size çekici geliyor sonra gerek ailevi gerekse sahip olduğunuz kosullarla yürütemiyorsunuz.
Kaldiramadim ben. Etkileniyorum ondan ama yapamıyorum olmuyo. Bir ona bir kendime bakıyorum önümde peşimde dolaşan çok kişi var
Ben daha yeni kendimi toparlıyorum makyaj üniversite felan yeni dünyayı gorerken o evlilik düşünüyor
İşte dediğime geliyor. Onda baştan ümit vermeyecektin. eminim baştan sana da hoş geldi. Aaa yaşı var olgundur falan diye düşünmüşsündür. Ya da hayatıma bir de boylesini alayım bakayım demişsindir vs vs. Genelde bu hataya hep düşüyorsunuz. Karşında ki kişi oyle bakmıyor olaya. Bana soracak olursan, iletişimi derhal kes. Çünkü sadece zaman kaybı yaşatıyorsun karşı tarafa gibi duruyor.
Birde böylesini alayım dedim umursamadım. Şimdi ne yapayım bilmiyorum yoruma desteğe ihtiyacım var
Derin düşünecek bir şey cidden yok. Konusmanı yap sonra ayrıl. Engelle her yerden her şeyden. Ama konusmanı sebeplerini soyle. Kabul etmiyecektir. Sende bu konuda kararlı ol. Başka bir yolu yok çünkü.
Hiç bir sorun olmaz ama sen çok gençsin sıkılabilirsin
Sıkıldım bende yoruldum
Keyfine bak daha çok gençsin
Gerçek hiç ilişkim olmadı gerçek ilişki istiyorum genç biri
boş ver gerçek ilişkiyi takıl
Uyum varsa gayet olur
Olgunluklara çocuksulapa bağlı
Olmaz 29 a göre 19 çok küçük kafalar uyuşmaz
Olur erkek büyükse sorun yok
Bence olur ✅
Yürümez
olabilir
Kız çok küçük
Evet küçüğüm
Bence olmaz düşünme derim
Denedim altı ay sürdü ama yoruldum bir yanım olmayacağını biliyor istemiyorum ama onsuz da olmuyor özlüyorum
Başka birisi yok mu yazan
Yok ben başka ilişki istiyorum yaşıma uygun en fazla arada beş yaş. Başka biri olsaydı çoktan konuşurdum en azından onu unuturdum
Bu kişiyle olmaz bence acele etme daha hayatın başındasın
Bitirdim onunla. O da zaten düşünmüyordu ileriyi numarasını bile vermedi. Sadece çok güzel enerjik bıcır bıcır bir kızım diye beni sevmiş ama aşık olmamış öyle dedi
Erkekler yaş ilerledikçe seçici oluyorlar
Yakışıklı değil öyle bulmadım. Uzakta yakın değil. Ailem böyle birini de istemez. Altı ay sürdü ama ben alıştım. Dün gece hesabımı sildim yok oldum ama dayanamayıp buradan ona yazdım özür diledim bana yakışmaz bir şey yazmadan yok olmak. İkimizde birbirimize alıştık işte ama olmayacağını biliyoruz
Hee sen KS den mi buldun
Evet
Kızım sen iyi misin abazan kaynıyor burası
Mesajlarında tonlarca kızlara yürümüş çok sapık şeyler istekli biri ben bile yetemedim ona
İyi değilim bilmiyorum hataydı konuştum yaptım
Yetemezsin tabi. Burdan erkeğe güven olmaz kendine gel
Üniversiteye bu yıl başladım ben yeni yeni görüyorum büyüyorum çevrem yeni yeni oluyo. Makyaj felan yeni yapıyorum yapınca da tonlarca insan bana bakıyor dikkat çekiyorum normalde çekmezdim o zaman onunla o ara tanıştım ama şimdi dikkat çekince onu istemedim
Bakiresin dimi
Evet ama neden sordun
Burdan tanıştığın kişi seni ancak cinsel olarak ister. Ondan dolayı o kişiden uzak dur
Sadece burdan engelleme kaldı onu da şimdi yapayım biri kafama vura vura söyleyince öyle kendime dur diyorum
Tabi engelle tam rahat et buluşursan falan yani cinsel bişeyler yapmaya çalışır
Altı ay oldu alıştım ama ona
Hayatından daha kimler gelip geçecek
Aslında ben onunla konuşurken başka birini özlüyordum bunu bile bile benimle olmak istedi olmayacağını söyledim dinletemedim sonra da buralara kadar geldik. Ben başkasını seviyor özlüyordum
Buluşmaktan bahsetti hep tamam felan yaptım ama istemiyordum. Buraya gelecekti buluşuruz dedi felan dokunmak istediğini biliyordum çok korktum sonra gelirsen yanına gelmem felan dedim
olmaz
Kıza zor
Çok zor kendime dur diyemiyorum sesini özlüyorum ona da alıştım çıkaramıyorum hayatımdan ne yapicam bişey diyin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
10 yaş fark tek başına ilişkiyi bozan şey değil aslında 😌 19 ve 29’da olay yaş değil, hayat evresi. 19’da hâlâ keşif, eğlence, kimim ben dönemi; 29’da kariyer, evlilik, düzen kafası gelebiliyor. Eğer beklentiler, hayat planları, duygusal olgunluk uyuyorsa yürür, yoksa yorar. 🫠
Sen hangisisin, 19 mu 29 mu? Biraz daha detay yaz, birlikte yorumlayalım mı? 💬💕