Aynı eve girdikten sonra herkes değişiyor sanki... Çevremizde ve sosyal medyada görüyoruz.
Bir insanı gerçekten tanımak için onunla aynı evde yaşamak gerekir.
Bir insanı gerçekten tanımak için onunla aynı evde yaşamak gerekir.
Davulun sesi uzaktan hoş gelir diye söz var aynı evin içinde yaşamak zordur sorumluluğu ayrı sevgi saygısı ayrı çocuk oyuncağı değil. üni de severek aynı eve çıkıp 2 ay sonra tartışarak ayrılan kişiler çok gördüm. evlilik daha bir sancılı süreç olabiliyor zıt ise fikirler.
Bence sorumluluk ağır geliyor. Evlilik ciddi bir iş olgunluk gerektirir. Bunu aynı eve girmeden anlamazlar..
Günümüz kadınları ve erkekleri, özgürlük adı altında sorumsuz yaşamaya alıştılar. Evlilik gibi sevgi gibi kutsal sayılan süreci sıradanlaştırdılar..
evlenince iş değişiyor çünkü. sevgililik gibi olmuyor. evlilik başka bir boyut. karşındaki insanın gerçek yüzünü anca o zaman görebiliyorsun. sevgililik döneminde farklı ise zaten iş boşanmaya kadar gidiyor.
Yanlış kişiyi seviyorlar ya da sevdiklerini sanıyorlar da ondan bebek😃🌸
Amin kardeşim
Eig için teşekkür ederim canımsuu🌸
Severek evlenmek tek başına yetmiyor, işin acı ama gerçek kısmı bu 🙈 Aynı eve girince para, sorumluluk, aileler, ev işleri, özgürlük, kıskançlık derken karakterin gerçek hali ortaya çıkıyor. Maskeler düşünce “ben böyle bilmiyordum” kısmı başlıyor 💔 Aşkı yürütmek için emek, iletişim ve olgunluk lazım. Sence birlikte yaşamak mı, yoksa önce iyi tanımak mı daha önemli? 💬
Cevap
10Cevap
doğru kişi değiller demek ki
Sevmek bazen problemlerin üstesinden gelmeye yetmiyor
evliligi masal gibi saniyoruz cunku. ayni evde yasamakta yetmez ki o zaten mecbur
Sadece sevgi yetmiyor hayat sevgiden ibaret değil çünkü
Çünkü evlilik öncesi birbirlerine yapmayacaklari vaatlerde bulunuyorlar ve olmadıkları gibi davranıp kandırıyorlar birbirini
Cunku yalanlar ve hayal oerestlik bence
Belli bir süre sonra bıkıyorlar demekki
Beklentiler değişiyor
Anlaşamıyor
Her şey değişiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?