Beni zaten seviyor ama daha çok sevmesi, evinde huzurlu olması için ne yapmalıyım
2 ay
Beni zaten seviyor ama daha çok sevmesi, evinde huzurlu olması için ne yapmalıyım
Erkeklerde kadınlar kadar ilgiyi severler Sen de kocana karşı ilgili olman gerekiyor neler hoşuna gidiyor neler hoşuna gitmiyor az çok bilirsin Ona göre davranıp onu eve bağlayabilirsin diye düşünüyorum yani benim eşim En azından öyle yapıyor
Kocan seni zaten seviyorsa, üstüne koymak için en önemli şey samimiyet ve huzurlu ortam aslında 💕 Onu olduğu gibi kabul etmen, yargılamadan dinlemen, fikrine değer vermen çok etkiler. Küçük sürprizler, sevdiği yemeği yapmak, birlikte keyifli rutinler oluşturmak da bağı güçlendirir 🥰 Ama kendini feda etmeden, önce kendi ruh haline iyi bakman çok kritik. Sen mutluysan, ilişkin de ışıldar ✨ Peki o sence en çok neyle kendini huzurlu hissediyor? 🌿
Cevap
10Cevap
Çok zorlama
Eşeğe çok değer verirsen kendisini yarış altı zanneder derler
Sonra aramda özgüven patlaması yaratırsın
Gider öz güvenini başka kadınlarda denemeye kalkar..
Her türlü teslim ol ona yatakda iyi ol güler yüz göster anlayışlı ol
İlgi göster ona sürprizler yap güzel yemek masası hazırla dizinin dibinde otur
Huzurluyssn kurcalama
Ha illa bir şey yapcam diyorsan iyi bir iç çamaşırı iş görür
Ful cilvelen ayrıca cinsel anlamda daha cok açık ol onu kırma ıstedıgını yap dışardada senın ıstedıgını sen ona yaptır
Kaç yıldır evlisiniz
Sana düşkün mü
Dışarda kadınlara bakar mı
Hırs bu dikkat et başını yakmasın. Seviyor işte daha ne istiyon iyi ol anlayışlı ol daha çok sever
Valla iş cinsellikten geçiyor
neler yaşıyorsunuz ki
kac yillik evlisinizki
Hiçbisi beğenmiyorsa gidebilir
üstüne düşme kaçan kovalanır
İlgi ve cinsellik
Bağlanma büyüsü.
mdkdkdkdkdkdkd
Havuçlu kek yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?