İşyerinden 1.5 aydır flört ettiğim çocuk var. Bu hafta cumartesi buluşucaz. Uzun zamandır planını yapıyoruz. Ancak son 1 haftadır ne yazıyor, ne serviste yüzüme bakıyor. Yanımdan tanımıyormuş gibi geçiyor. Bugün yazdım ona cumartesi buluşucaz mı diye. Bana bunları yazdı. O kilit ve kalbi onunla tanıştıktan sonra koydum. Zaten 1.5 hafta filan sadece instadan konuştuk, sonra wp'ye geçtik. Benim hesabıma da 3 4 kez baktı. Sonra ben hesabımı dondurdum, açtım. Bir ara tartıştık engelledim. Hâlâ da engelli. (Takipleşmiyorduk) Şimdi bunu söyleyince şaşırdım. O kalp ve kilidi hiç mi görmez bir insan. Hadi görmedi, engelli olduğu halde nereden gördü? ya da bahane mi üretiyor?
Flörtüm buluşmamak için bahane mi üretiyor, yoksa gerçekten görmemiş olabilir mi?
Kimse yazmasın diye kilit koyman saçma yazan evli çocuklu kadına da yazıyor kadın bunu defalarca duyurup mesajlardan rahatsız olduğunu belirttiği halde. Yani eğer tavrın neyse ciddi kafayla bakıp yazmalarını istemiyorsan mesaj isteklerini kapat sadece yakın çevren olsun ekli olarak ve yazan olursa da sadık olup onları reddederek yol verirsin bu kadar yani kilit koymak demek yazmayın demek değildir nişanlı y da sözlü isen koyarsın ki bana ciddi anlamda ergence geliyor birde senin yaptığın ekstra ergence olmuş o kadar ciddiye alma erkekleri o çocuğu da bir anda ilgi alanından çıkar neye uğradığını şaşırsın ve sana yaptığı gibi aniden görmezden gel yabancı gibi davran soğuk cevap ver kısacası ilgi alanından ve hayatının merkezinden çıkar ve süslen püslwn senin yokluğunda hayatıma renk geldi yokluğun bana iyi geldi mesajı ver ama bunu açıkça deme sakın başka biri hayatında var gibi davran onun egosundan başka kızla konuştuğuna eminim sil gitsin arkana bile bakma açıklama yapma uğraşma umursama ve çok mutlu görğn böyle aşık olmuşsun da aklın başında değil gibi mutlu ol
Kural 1. İşyerinden ASLA ama ASLA sevgili yapma. 2. Bu çocuk seni yedekte tutuyor. 3. Asla yüz verme kendini geri çek sen yazmadan yazıyor mu arıyor mu ona bak. 4. Eğer sen yazmadıkça aramadıkça iletişim devam etmiyorsa buna yol ver böylesi adam olmaz hayatına yoluna bak
Ve son olarak tekrar diyorum çocuk seni yedekte tutuyor tek değilsin onun hayatında arada bir ilgi veriyor hala orada mısın diye ama görmezden gelmesi falan normal değil ilerde ilgi boşluğuna düşerse döndüğünde seni bulabilsin diye yalandan ilgi gösteriyor sana düşme bunlara yol ver bu dengesizle ömür geçmez. Burcu kova mı çok merak ettim 🙄
Sana yok dediğine bakma açık kapı bırakıyor sende geri dönebilmek için buna yol ver çok üzer yıpratır hayatını s**iker bu senin dertsiz başına dert alma
Senle arasında bi şey olmadığına göre kalp koymuşsa başkaları da var bunda diye düşünmüş ama seni duygusal olarak pek de sallamamış çünkü bi anda ne giyeceksine dönebildi konu. Duygusal ilgisi olsaydı daha yumuşak davranırdı tam da o anda. Ters hareketleri de hayatında başkaları da olduğu için sana egosal bi yerden kibirle yaklaştığını gösteriyor. Bence buluşmak istiyor yakınlaşmak için ama tavrından çok belli ki hayatındaki tek enerji sen değilsin ve hiçbi zaman da olmayacaksın. Takılıp geçicek seninle ve o noktadan itibaren iş yeri sana dar gelecek. Bence buluşma.
Konuşmaya başladın diye de profile kilit ve kalp emojisi koymazsin yani zkdjdjjdjd adam haklı bence problemli olan sen gibisin ben de öyle sanardım fol yok yumurta yok ortada profile aşklı meşkli emoji koymuşsun neyse eee ne giyeceksin cumartesi nxmmxmxmx
Mesajlardan gördüğüm kadarıyla çocuk son hafta net uzaklaşmış zaten 😶🌫️ Serviste görmezden gelmesi, yazmaması, sonra da kalp-kilit muhabbetine bu kadar takılması bence bahane kokuyor biraz 🙃
Kalp-kilit görmemiş olabilir, evet, ama “engelliyken gördüm” kısmı tutarsız. Daha çok geri adım atmak için bahane arıyor gibi. Cumartesi buluşursan mutlaka tavrını gözle; sana net ilgi göstermiyorsa mesafeyi koy bence. İçinden ne geçiyor şu an, gitmek mi istiyorsun buluşmaya? 💬💕
0
2 Yorumla
Soran
2 ay
İstiyorum ama sanki zorla geliyormuş gibi konuşmuyor mu
İkinizde garipsiniz. 1.5 aylık ilişki için o emoji saçma ve ayırıyetten çocuk sana böyle davranıyor ise sevgili veya flört olduğunu düşünmüyor seninle. İş yerinde bile denk geliyor iseniz mola saatlerinde de mi denk gelmiyorsunuz? Oturup konuşun dicektim bu sorunun üzerinden 2 gün geçmiş, muhtemelen buluştunuz bile. Ne oldu acep?
Yani yorumlardan çok bağımsız bir düşünce katacağım ama bir tek ben mi böyle düşünüyorum acaba? Bir kere aranızda ciddi bir şey bir adım bir netlik olmadan kilit koyman bana inanılmaz saçma geldi. Keşke en başından onu yapmasaydın. Erkekler zaten kolay elde edebileceklerini düşündükleri kızlara ne yazık ki çokta uğraş sarfetmiyorlar. Ve o da şu an konuşuyoruz ama aramızda net bir şey yok acaba benden bağımsız başka biri mi var diye düşünmüş olarak. Hele ki iş hayatında böyle şeyler olduğunda olay daha ciddi oluyor. Ve o kilitten sonra soğuk davranmaya başlamış olabilir.. o tavrını göstermek için öyle davranmıştır
1
2 Yorumla
Soran
2 ay
Sana bisi diyeyim mi? Aynı setleri düşünmüşüz. Gecen hafta aramızda bi konuşma geçti. Ben ona dedim ki "Ben ne olduğumuzu anlayamadim, adımızı koyamiyorum" dedim. Oda "Su anlık bisi yok, sadece konusuyoruz" demisti. O kilidi de onun için değil, kimse bana yazmasın diye koydum. Ama bu tavrı tuhafıma gitti. Sanki zorla buluşmaya cagiriyormusum gibi
Bence kilit durumunu şu an bile varsa direkt kaldır. Bir erkek her zaman seni kaybetmekten korkmalı. Sen aman kimse yazmasın kilit koyayım ekstra özen göstereyim yanlış anlaşılma olmasın dersen o seni cepte görür ve ciddi bir yola girilecekse bile o süreç olabildiğince uzar. Erkek beyni biraz öyle bu kadın iyi bir seçenek ki zaten şu an garanti bende duruyor diye hareket edip üstüne düşmüyor. Erkeğe biraz korku salacaksın ne tamamen sahip olduğunu hissedecek kadar yakın ne de onu hissel olarak uzak olduğunu hissetmesine izin vermeyeceksin zor görünen bir denge gibi ama kolay. Bak o zaman erkek nasıl pervane oluyor. Baktın işler çok ciddiye bindi artık söz nişan konuşuluyor onun talebiyle bak ben seni artık çok özel yere koyuyorum ve daha özel yaşamak istiyorum derse koyarsın kilit ya da tarih artık her neyse ama o da karşılıklı olacak
İyi de flört diyorsun ama kilit ve kalp işareti koyuyorsun profiline yani siz sevgili değilmişsiniz ki henüz. Sen hemen kendi kendine gelin güvey olmuş profiline onu koymuşsun o da hayatında birisi var sanmış, bu devirde hayatında birisi varken başkalarıyla konuşmaya çalışan kişi sayısı da az değil.
0
5 Yorumla
Soran
2 ay
Ben onun için koymadım. Kimse bana yazmasın diye koydum. Onunla ne alakası var
Hakkaten enişte beyle diyalog biraz garip olmuş ama buluşmayı istemiyor gibi gözükmedi bana gerçi tanımıyormus gibi yapması selam vermeden geçmesi de bir garip gelmedi değil belki de kimseye çaktırmamak için öyle yapıyordur hani isyerinde profesyonel takılalım basbasayken samimi oluruz hesabı kendisine bir sor derim
Her ikisi de olabilir yalniz sen kendini fazla kaptirmissin gibi, kadinlar daha agirdan alirsa iliski daha iyi sekillenir dusuncesindeyim... En sonki ne giyecen kismi cok sacma geldi yani bi erkek bunu merak etmez bence durduk yerde, biraz capkin bi tip gibi geldi bana
Cumartesi buluşuruz zaten derken aslında neyi niye yaptıgını ve neleri neden yapmadıgını açıkca söylemiş. İletişim mesaisini tabiki artık sana değil başka seçeneklerine kullanacak.
Bir haftadır yazmadıgı bakmadıgı ve görmezden geldigi kişi hala cumartesi? diyor. Neden artık yazsınki. Sen tamamsın artık onun için.
Bugün buluştuysan bu tavırlarına rağmen bu muamalesine alış.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
Ya Allah aşkına yıl olmuş 2026 sizin uğraştığınız şeylere bak. Millet kadın rahimi olmadan çocuk getiriyor dünyaya siz hala sevgili flört arama peşindesiniz. Bırakın Allah aşkına bu saçma sapan kızkançlık muamelerini. Sanki sevgilisi veya flörtü olsa sana hepsini teker teker açıp söyleyecek evet aşkım seninle aynı zamanda 4 kıza yazıyorum hahahahah ya ama ne güldüm
Senin sevgilin olduğu sandığı için yüz vermemiş çok da iyi yapmış. Adamı gerçeklerden habersiz bırakmışsın. "Senin için bu kalp kilidini koydum kimse yazmasın diye" diyebilirdin.. ilişki yürütemezdiniz zaten. Adamın bunu anlaması iyi olmuş :))
Ben olsam seninle bulusmazdim ya 😂 lan diyorsun saygısızca ifadeler... Çocuğun şaşırmasi normal çünkü aranızda fol yok yumurta yok kalp malp kilit koyuyorsun hesap soruyorsun 😂
Sıvı yağ gibi üste çıkma modu nerde görsem tanırım neymiş sevgilim olsa seninle konuşurmuydum ama profilde kalp var neymiş kimse benimle konuşmasın diyeymiş sen profilini gizli yaparsın kimsede sana mesaj atamaz yalanlar havada uçuşuyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
2 ay
Öylesine konuştuğu birisin. Kilit kalp falan sence çok çok erken değil mi? Hepsini geçtim de sondaki cumartesi ne giyeceksin sorusu aslında amacı çok daha belli ediyor. Kızlar kendinize değer verin.
1
5 Yorumla
Soran
2 ay
Yav ben onun için koymadım o kilidi. Ayrica cumartesi yakinlasacaz ztn
Kızım kendini çabuk koyvermişsin bir erkek seni bu kadar kolay elde edip bir köşeye ayırmamalı yoksa ilgisi de hevesi de kaçar ama sen kendini hemen ona ayırmışsın ve bunu ona belli etmişsin bu çok yanlış bırak diğerleri ile rekabet edeceğini anlasın henüz sevgili olmadık bu yüzden istediğimi yaparım moduna gir