Şimdiye kadar duyduğunuz en yaratıcı ama bir o kadar da yok artık dedirten flörtleşme (yürüme) cümlesi neydi?
2 ay
Çok canınız yanmış olmalı
Niye
Sizi gorene kadar inanmazdım
Pardon neye
Meleklerin de düşebileceğine Böyleydi ya da ben yanlış hatırlıyorum
Benim favorim şu cümleydi: “Seninle sevgili olsak ayrılınca soyadını geri vermem, haberin olsun.” 😂 Hem komik hem de böyle hafif psikopat romantik, tam Türk işi flört cümlesi 😅 Senin karşına ne çıktı bugüne kadar, en yok artık dediğin replik hangisiydi? 💬💕
Cevap
8Cevap
Aracım yolda kaldığı için çekici çağırmıştım, ne gerek var sen zaten çekicisin demişti malüm şahıs djd
Karanlık geceme dolunay olur musun? Şok olmuştum hdjdjdjdjjd
İlk defa böyle hissediyorum hiç kimsede hissetmedim.
"Güneş gibisin hem yakıyosun hem ışık saçıyosun" Bu nasıl bir flört cümlesi hâlâ gülüyorum ksksksk
Demişti ki bana ben hayatımda hiç türk kahvesi içmedim. Çünkü kahvenin kırk yıl hatırı vardır. İlk kahvemi de evleneceğim kadınla içmek istiyorum
Birisi vardı. Up uzun bir mesaj yazmıştı. O aklımda kaldı. Güzel bir metindi. Ve açıklamıştı kendini. Kişiye özel bir yazı. O aklımda.
Motorlu keko kız lisedeyken ben şimdi nasıl yürücem 5 km dedim o da ben seni bırakırım yavrum dedi sanki kendi babası abisi yok nasıl insan bunlar ya
Göğüslerine dokunabilir miyim demişti elemanın biri
Koca popolum koca goguslum diyodu bana kasliyim diye 😂
+vergisini ödüyor musun?
-neyin?
+Guzelliginin
Atmaya kıyamadığım yırtık donum gibisin demişti benimkisi
Düşman olsa bu kadar dusurmezei beni gibi bişey demişti hshs
Yok artık dediğim olmadı
Elimi önce kurumlar vergisi matrahında gezdiriyorum, sonra kendime dokunuyorum
Senin bu gülüşün insanı şair yapar.
Bunu diyen nerede sen buralara düştün 🤣🤣
Burasini ayak takımının uğrak yeri olarak görmüyorum. Eskiden bayagi eğlenceli bir yerdi.
Eğlence mi korku filmi gibi buralar zeka emarisi olan bir canlı formu bile görmüyorum burada 🥲
Gizli gizli insanlara sataşmak keyifli bence.
Kötü kadın 🤣 çık gizliden kapışalım ben açık dan yapıyorum yararını görmedim 🥲
Öyle bişi yok olmadı valla 😂
Flörtüm olmadı
seni seviyorum
Cok var
Duymadım hiç
Selam demiştim
Allah gibisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?