Harbiden kısa boylu erkek olmak zor, yeni nesildeki kadınlar tamamen boya odaklı, uzun boylu değilsen sevgili bulman mucize gibi bir şey. Tabii aşırı zenginlik gibi absürt örnekleri saymazsak.
1 ay
Harbiden kısa boylu erkek olmak zor, yeni nesildeki kadınlar tamamen boya odaklı, uzun boylu değilsen sevgili bulman mucize gibi bir şey. Tabii aşırı zenginlik gibi absürt örnekleri saymazsak.
Cevap
5Cevap
Her kadın boya bakmıyor ben mesela 173 düm sevgilim max 175 falandı aynı boyda gibiydik hatta ayakkabıyla falan ondan uzun bile duruyordum
Boya bakmayan kızlar da var kısaca
Boya bakmayan dediğin kızları da görüyoruz o kısa erkeklerle anca vakit geçirmeye sevgili oluyorlar sevgi aezu aşk hak getire 2 3 aya da tekmeyi vueuyorlar sen de tekmeyi vurmuşsun o 175 e mesela?
Ben tekmeyi vurmadım ki 300 tl lik bilekliği bana çok görüyordu bu adam evlenince kendi çocuğuna mama parasını da çok görür
Uzun boylulara gelince kredi çekiyonuz kısa erkeklere gelince de hep para hediye isteme 😅
Zaten o kızlara diyecek lafım yok beyinsizsin önde gideni Allaha şükür benim annem zengin para da pulda gözüm yok ama 300 tl yi bana laf edecek insana ben erkek bile diyemem çoğunuz da öyle zaten
Laf etme sebebimiz sizin uzun boyşu serserilere para yedirmeniz onlara kredi çekmeniz zaten
Havla ya sen köpeğe ben niye laf anlatıyorum ki
Zoruna gitti bakıyorum da
Kisalar daha cok kiz buluyor tip yoksa uzun olman ise yaramaz
Bu düşünceyle fazla yaşamayın
Tamam uzun lavuk öyle yaparız
Fazladan beynim olsa sana verirdim
sporda ilerlemeli.
Kısa adan için spor boş iş üçgen peynire döner daha da alay konusu olur karılara göre 180 altı erkekler yok edilmeli
Sonra bir de sokakta çiftlere saldırırım güzel olurdu 😀
O 180 sevgililerini dövüo günlerini mahvederiz biz de mesela uzun sevgilileri ile rahat gezemezler inş
Oturup ağlamalı
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kısa boylu olmak gerçekten bazen haksız rekabet gibi hissettirebiliyor, bunu hissediyorsan çok normal 😔 Ama işin iç yüzü şu: insanlar ilk etapta boya baksa da, ilişkiyi taşıyan şey kesinlikle boy değil.
Özgüven, duruş, mizah, bakımlı olmak, stil, iyi dinleyici olmak… bunlar senin elinde ve çoğu kadını boydan çok daha fazla etkiliyor 💯 Uzun olup bomboş biri olmaktansa, kısa ama karakteri taş gibi birini çoğu kız daha çekici buluyor.
Kendini “kısa” diye etiketledikçe, enerjin de düşüyor ve bu da karşına direkt yansıyor. Kendi boyunu kabullenip, üzerine karizma ve özgüven koyduğunda bakışların değiştiğini fark edeceksin 😉
Şu an hayatında seni boyun yüzünden eleyen biri oldu mu, yoksa daha çok kafanda kurduğun bir bariyer mi bu? 💬