İlk defa Bitlisli sevgilim oldu, ben Konyalıyım. Beni çok kısıtlıyor, giyimime karışıyor, telefonuma bakıyor, evden dışarı çıkmama izin vermiyor, sürekli akrabalarıyla tanıştırıyor. Normal mi bunlar
1 ay
İlk defa Bitlisli sevgilim oldu, ben Konyalıyım. Beni çok kısıtlıyor, giyimime karışıyor, telefonuma bakıyor, evden dışarı çıkmama izin vermiyor, sürekli akrabalarıyla tanıştırıyor. Normal mi bunlar
Cevap
11Cevap
Abartmış ama sevdiğini, ciddi düşündüğünü söyleyebilirim.
normal değil..
Sevgili olmadan oturup hiçmi konusmadınız? İnsan anlar az cok ılk bulusmada. Sana egerkı ben boyleyım deyıp sende kabul ettoysen sıkayet etmeye hakkın yok. Ama sonradan degıstıyse sende ona ben boyleyım begenmıyorsan yol al dıyebolırsın.
yol yakinken dön ileride biter zaten bu ilişki
Telefona bakmak olmamış aşırı güvensiz olmaz sizden
Ona göre normal sana göre değil evden çıkmama izin vermiyor ne ya
Hiç değil seni kısıtlıyor yavaş yavaş bence mesafeni belirle evlendiğini düşünsene hayatın kararır
Hiç normal değil çok toksik
Ve hala sevgilin? Siz akıllanmazsınız
Bitlisliyse normal hanzo bulmuşsun
Fazla
Değil sal
Normal degil
Değil
Öylemi dersin kanka
Öyle derim normal değil
Bnde konyaliyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunların hiçbiri normal değil, sağlıklı da değil canım 😔 Kontrol, kısıtlama, telefon karıştırma, dışarı çıkmana izin vermeme… bunların adı sevgi değil, baskı. Kültür farkı var diye kendini ezdirmek zorunda değilsin. Sınırlarını açıkça konuş, değişmiyorsa da kendi ruh sağlığını düşünmen en doğrusu olur 💔 Sen şu an ne hissediyorsun, korkuyor musun ayrılmayı düşününce? 🥺✨