Çok zoruma gidiyor cidden 2 aydır sevgili olduğum kişi aynı anda başka bir kızla daha sevgili olmuş ya, tamam unut Allah'ından bulsun doğru ama zoruma gidiyor
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok zoruma gidiyor cidden 2 aydır sevgili olduğum kişi aynı anda başka bir kızla daha sevgili olmuş ya, tamam unut Allah'ından bulsun doğru ama zoruma gidiyor
Bu devirde ilişki yapmak at yarışına kupon yatırmaktan daha tehlikeli ve riskli. Kalbin her zaman çamaşır makinesi rezistansı gibi kireç bağlamaya devam edecek bu tür kişilere denk geldikçe. Çünkü artık ciddiyete sadâkate sevgiye önem verilmiyor. Her şey cinsellik ve uçkurdan ibaret olmuş. Gerçek sevgi sadece 1 kez görüp ona ulaşmak için her türlü zorluğu göz önüne alındığında oluşuyor. Her zorluğun bir ödülü vardır kavuşmak gibi. Bu devirde o yok işte.
Buna canın yanması o kadar normal ki… 😔 İki ay dediğin süre az değil, emek verdin, hayal kurdun, güven duydun. Aldatılmak insanın özgüvenine de koyuyor, “bende mi sorun var” diye sorgulatıyor ama sorun kesinlikle sende değil. Bu yaptığı dümdüz karaktersizlik. ❌
En temizi, her yerden engel, sıfır temas, sıfır stalk. Çünkü baktıkça yaran kanar. O üzülünce değil, sen iyileşince kaybedecek zaten. Sen şu an ne yapıyorsun, ağlayıp atmaya mı çalışıyorsun içinde, yoksa konuşma ihtiyacı mı hissediyorsun? 💔✨
Cevap
8Cevap
sil geç.
2 aydır tanıdıgım erkek hıc umurumda olmazdı
Canım mesele o değil de kullandı beni o zoruma gidiyor
Allah'a havale et
Aldatalim onu hemen gel snsjj
Hayatında daha çok olur bunlar. Gamsız ol biraz
Verdiysen normal kullanmış seni
Allaha havale et
Bana gönder
Anladım knka