25 yaşında yalnızım. Delice bir aşk istiyorum, sevmek sevilmek kıskanmak kıskanılmak istiyorum. 2 üniversite bitirdim tek başıma kendi işimde 12 saat çalışıyorum. Nasıl olacak bu?
1 ay
25 yaşında yalnızım. Delice bir aşk istiyorum, sevmek sevilmek kıskanmak kıskanılmak istiyorum. 2 üniversite bitirdim tek başıma kendi işimde 12 saat çalışıyorum. Nasıl olacak bu?
Ne aşkı mq. yalan o işler kadınlar seni sevemez. İlk önce kendileri sonra Çocukları dışında kimsey sevmezler asla... parasını ver vur geç.. paranı orp türk kızına yedirme bedavaya. Ünüversitede anal gurup yapmış kız sana bekaret satar 10 bin tl bekaret diktirmek 😉 maliyeti: 4 milyon tl.
Ne saçma yorum bu
Sen saçma diyorsan ultra haklıyımdır. Demek ki doğru söylüyormuşum %100 onaylandı. Kadınların reddediği şey öğrenilmesini istenmeyen gerçeklerdir.
Kardeşim sen herkesi aynı mı zannediyosun bu nasıl mantık
Niye hepinizde vajına yok mu 😂 3 aşağı 5 yukarı kadınlar aynıdır. Erkekler farklı olmak zorunda para kazanmak için hayatta kalmak için. Kadınlar ise bir birini taklit eder... moda akımlarını erkekler mi çıkarıyor sanıyordun?
Yorulduğun kalbinden belli, deli gibi aşk istiyorsun ama tempo manyak yoğun 😅 12 saat çalışırken aşk bulmak zor, kabul… ama imkansız değil. Enerjini biraz da sosyal hayata kaydırman lazım. İş çıkışı haftada 1 bile olsa dışarı çık, hobi grubu, spor, dil kursu, etkinlik… İnsanla temas kurduğun her yer flört alanı aslında 🥰 Peki şu an hayatında sosyalleştiğin tek yer neresi?
Cevap
0Cevap
Hiç beklemediğin anda
Öyle bir an mı varmış ya 😂
Genelde ne zaman vazgeçsen çıkıyor karşına
Bu zamana kadar herkes aynı şeyi söyledi ama hiçbir zaman gerçekleşmedi
Daha zamanın var demek ki. Hayatına odaklan sosyalleş biriler çıkar karşına da aşkı bulması zor haklısın
25 e kadar olmadı, 45 50den sonra olmasinin da bi anlamı kalmaz
Belki 1 sene içinde bulacak
Umarım bulur ama sanmıyorum
Kelin ilacı olsa başına sürecek askjsosıd bende aynı durumdayım bulmaz bence diyorum
Aşk bu işte, aramakla bulunmaz ama bulanlar sadece arayanlardır
🤷♀️
Bulursun
Yoooook
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?