Rahatsız etmiyordum, mesaj atmıyordum ama bir gün kendi kendine Instagram'dan engelledi?; Çok üzüldüm ya neden olabilir
1 ay
Rahatsız etmiyordum, mesaj atmıyordum ama bir gün kendi kendine Instagram'dan engelledi?; Çok üzüldüm ya neden olabilir
Bence bunun sebebi illa senden rahatsız olması değil. Bazen insan görmemek için engeller, bazen etkilenmemek için, bazen de tamamen önünü kapatıp kendini toparlamak için yapar. Yeni biri olabilir, kafası karışık olabilir ya da geçmişle bağını sert şekilde kesmek istemiş olabilir. En kötüsü de sebebini bilmeden kalmak zaten. Ama durup dururken yaptıysa mesele çoğu zaman senden çok kendi içindedir.
Kendine doğru soruları sorarsan hayatta daha çok mutlu olursun ve asla arkana bakma, önüne bak.
Eski sevgiliden ne bekliyorsun, asıl sorman gereken sual şu olmalı, neden bundan haberim var, demek ki onu takip ediyorsun ki engellediğini fark ettin, niye hala onu takip ediyorsun, birbirinizin hayatınızda değilsiniz ki.
Ve niye üzülüyorsun?
Beni niye engelledi diye sormak yerine bu soruları sor kendine ve üzülme , hayat tek bir kişiden ibaret değildir. Bırak gitsin ve sen de onu takip etme. Kendine yatırım yap, tek bir kişiye odaklanma. Kendinin en güzel versiyonunu görmeye odaklan
Ne kadar süredir ayrısınız? Sen ona ulaşmadığın için içten içe kinlenmiş olabilir bak şimdi görürsün gibisinden (bu arada sakın ulaşma eğer böyleyse ilerde engelini açar zaten canını sıkma) ya seni görmemek için fotoğraflarına bakmamak için engellemiş olabilir unutması zorlaşıyordur, ya da hayatına birini aldı çok ihtimal olabilir
Eski sevgiliyle neden bağlantın devam ediyor? Bu durum instagram ya da başka bir sosyal medya için geçerli değil. Bitti kelimesini neden tam anlamıyla yaşamıyorsunuz? Yarım ayrılık mı oluyor bu? Yani senin yeni sevgilin beraber otururken instagramını açıp takip ettiği eski sevgililerini gösterse normal mi gelir gerçekten sana? Yeni dönemde duymaya alıştığımız "Eski sevgili=Fuckbudy" durumunu mu yaşatıyorsunuz? Her neyse sorulan bir soruya görüşümü paylaştım sadece hepsi bu.
Belli ki bu durum canını bayağı yakmış… 💔 Engellemek çoğu zaman “kendi kafamı rahatlatmak istiyorum” hareketi oluyor. Belki yeni biri girdi hayatına, belki senin paylaşımlarını görüp duygusal olarak zorlanıyordu, belki de tamamen egosal bir güç gösterisi yapmak istedi.
Senin onu rahatsız etmemen zaten çok olgun bir duruş. 🌸 Kendini suçlama, bu onun olgunlaşmamışlığı. Şu an ne hissediyorsun, daha çok kırgın mısın yoksa özlem mi ağır basıyor? 💭
Cevap
38Cevap
Üstüne düşünmeye değmez bence açıklama gereği duymadan engel atan insanlar için
Eski sevgili engellemesi normaldir çokta takılmayın şu eski sevgili engeline
Valla ben de engelledim😂neden biliyor musun artik o kişinin etrafımda olmasını istemediğim için, arkadaş kalmak bile mantiksiz olduğu için (ki sadece onunla arkadas kalmıştım nedeni de fazla yuzyuze gelmek zorunda kalmamızdı), nezaket olsun diye bile yakınımda olmasını istemediğim için, geçmisin tozundan kurtulmak için hangi neden uygunsa seç arasından
Neden her şeyde bir şey arıyorsunuz adı üstünde eski sevgili artık naptığının önemi yok eski sevgilin olduğu için engellemiştir tekrar iletişime geçmek istemiyordur
2 ihtimal var kesin yeni birini bulmuştur. Sen "bu kim?" demesin diye seni temizlemiştir.
Ya da hala seni unutamadı profiline bakıp bakıp dertlenmemek için kökten çözüm buldu kendince.
Doğru yapmış. İnsan hayatında yeni bir bağ kuracaksa eğer, eskisiyle pek de devam etmemeli. Arkadaş kalmak çok çok zor. Biri derdi, bir lafı vardır; söyleyeyim; İnsan arkadaşının tadını bilmez.
Ya yazmiyorsun diye dikkat çekmek amaç ya da tedbiren yapmış sevgili yaptıysa yani yazmasın diye..
Başıma benzeri geldi 1 sene sonra engellemişti meğersem sevgili yapmış kız görmesin diyeymiş sürekli benim profilimde gezdiği için kendisi 1 sene sonrada tekrar açtı sallamadım hiç üzülme engellediğine sevin demek ki o kadar umursuyor.
Ben anlamıyorum madem eski sevgili ne diye üzülüyorsun? Artık sonuç olarak onu sevmiyorsun. Doğru değil mi? Bundan dolayı onun ilgili şeylerin senin alakadar etmemesi lazım.
Yeni ufuklara yelken açacaktır ya da izlendiği hissinden kurtulmak için olabilir. 🤷 Çok takılma bence. Sen o sayfayı kapatmamış mıydın?
Erkeklerin durup dururken engelleme huylarını bende anlam veremiyorum hayatına yeni birini almış olabilir
Cevabı belli işte surekli bakiyormuşsun. Bakma diye
Sende eski sevgili deme o zaman konuşmaya can atıyordum desene hani istemem ama yan cebime koysanız fena olmaz
Eski sevgilinin seni engellemiş olmasina neden uzuluyosun ki. Eski.. adi üzerinde. Bitmiş yani. Engellemese ne olacakti.
Olmuyorsa zorlamamak lazım bence yola devam boş ver gitsin niye nasıl neden iyisini bulmak için gitti hepsi bu
Sevgilisi vardır. Niye üzülüyorsun ayrılmışsın zaten. Farklı bir şey yok ki...
Muhtemelen duygularıyla baş edemiyordur ve karşısına çıkmanı engelleme çalışıyordur...
Ya çok kafaya taktığı için artık Görmek istemiyordur seni ya da sevgili yapmıştır.
Niye uzuluyosun bir ikincisi niye hala bakiyodun ki engellendigini biliyosun
Belki hesabın açıksa bi storime falan bakmıstır ondan
kendi takip ettiklerini gormeni istemiyodur ya da hala seni unutamamistir
Erkekler maymun misali, başka bir dalı tutmadan mevcut dalı bırakmazlar, ondandır 😄😄😄
Demek ki onu üzmüşsün. Aklına gelmiş ve engellemiş seni
Manita yapmıştır ya da tepki koyuyordur mesaj atmadin aramadın sormadın diye
Sanamı sorcak keyfi yapmak istemiş ve yapmıştır çok önemsiyosan neden eski sevgilin
Niye üzülüyorsun? Birini bulmuş, şifresini de kıza vermiş
Bizde takiplesiyorduk. arada resimlerine. bakiyordum
En son baktım takipde ama sanki engellemiş gibi. Kısıtlama yapmış sanırım takipten hem çıkardim hem çıktım
Sürekli takip ediyorsun çünkü adamda bunu fark etmiş engellemiş
Ya unutamadığı yazdı, ya da yeni birisini buldu.
Bence durduk yere aradan zaman geçip engellediler aklına gelmissindir seni hayatından çıkarttığı ya da çıkartmak istediği için olabilir ya da biseylere sinirlenip engellemiştir ya da unutamadigindanda yapmış olabilri
İlişkiye noktayı koyan sen miydin? Eğer öyleyse erkekler reddedilmeyi hazmedemiyor.
Evet ben bitirdim
Ondan engel atmıştır
Sevmiyor mu artık ne olursa olsun takipten bile çıkmazdı ayrılan ben olsam bile ama ne değişti de engelledi atmış
Erkekler öyle reddedilince umudu kesince çirkinleşiyorlar yediremiyorlar kendilerine. Tecrübeyle sabit
Hala engelleyip engellemediğini anlayacak kadar stalkladığını bildiği ve istemediği için olabilir
Kajziinw balık burcudur
yanlislikla yapmis olabilme ihtimalide var. baska hesap ac ona mesaj at baskasi gibi. bak bakalim sor sevgilin var mı . varmisin yokmusun baskasi olarak ögren
Bunu cidden mi anlamıyorsun yoksa acından mı soruyorsun ya saka gibi. Yeni sevgilisi/flörtü yaptırmış exlerine, net
Ne kadar eski aynı şeyi bende yaşadım beni engellemedi ama bı anda çıkardı instagram TikTok falan bende onu merak ediyorum kadın olarak cevaplarmısın
dusunup durma. yaz baska hesaptan gor sebebini
Bende Engelledim
Watsaptan ve Telegramdan
Sosyal Medya Şu an Kapalı
Açınca ordan da engelliycem.
Bazen insan bu duruma geliyo
Getiren düşünsün.
Demek hesabın karşısına çıkıyormuş rahatsız olmuş engellemiş ulaşma diye düşünmüş olabilir
Yeni bir ilişkiye başlamış ya da başlamak üzere olabilir.
Hesabın herkese açıkmıydı?
Hayır
Beni de bi ay konuştuğum ml engelledi bi gün yazıyo 2 gün yazmıyor bende baktım öyle yapıyormçıktım takibinden engellemiş
Aklindan çıkmıyorsun belli ki
Yeni bir ilişkisi vardır
Stalk yapmamak için kendine engel olmak
Birisi vardır
Emin. Ol yenisini bulmuştur. Başka seçeneği yotur
Sevgili yapmıştır
Yarında whatsaptan engeller
Manita yapmistir net
Yeni sevgili yapmıştır
Sevgili yapmıştır kesin
Stalklamayı bırakmak için yapıyordur. Sürekli tanıyor olabileceğin kişiler kısmında çıkıyorsan eğer.
Onun bir sevdiği vaaaaa😂
Dikkatini çekmek için, başarmış da.
Sende eski olan onda mazi imiş demekki
Başkası vardır görme diye engellemiştir
Yenisine ulaşma diye
Sen boş ver onu gel beni ek. Le
Yeni manita yapmıştır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?