esmer olsun, boyu uzun olsun, eccük de merhamet serpiştirelim daha ne isteriz akfkgkh
1 ay
esmer olsun, boyu uzun olsun, eccük de merhamet serpiştirelim daha ne isteriz akfkgkh
Yerine göre olgun yerine göre birlikte çocuklaşabileceğim iyi günümde beraber gülüp kötü günümde teselli bulabileceğim nazik düşünceli zeki esprili tutkulu bir partnerim olsun isterdim evet ketçap mayonez de olsun lütfen
Senin tarif tam “kız babası olacak adam” modunda haha 😂 Uzun olsun, esmer olsun, merhametli olsun derken gönlünü ısıtan birini istediğin çok belli 🥹 Ben de en çok, empati yapan, mizahı güçlü, trip değil iletişim kuran erkek seviyorum 😌 Bi de saygı + sadakat paketi olsun, gerisi hallolur 🧡 Senin için olmazsa olmaz tek kriter ne peki? 🙈
Cevap
23Cevap
olgun yaşça büyük kadın.
Bakımlı temiz olması saygılı anlayışlı değer veren olması ortak zevkler temas bağımlısı ve yüksek libidolu bana karşı
Boyu uzun olanın şeyi büyük oluyor ondan mı her kız uzun seviyo bende uzun severim 🥹
yok bacım benim boyum uzun şeyi de sana kalsın akdkfgkglhblln
guven durustluk ilgi anlayış kafa yapımızın uyusması guzellik sexilik bakımlı olma
Beyefendi, centilmen, kibar, zeki, sadık, ağırbaşlı, say say bitmez ya hzhzhchc
Abi sadık olsun kendini ilişkiye adasın ve anlayışlı olsun yeter
Guzel gulsun zeki olsun komik firlama eglenceli olsun yeterer
Kumral olsun renkli gözlü olsun saçları usun olsun azcık uzun olsun çoduk ruhlu olsun güleryüzlü olsun ve sadık olsun
Türk olmasın kürt hiç olmasın
Müslüman olsun yabancı olsun tek kriterim bunlar
kızlar gibi kalıpçı menfaatci kriterlerim yok. aşırı kilolu olmasın sadece
Aramıyorum gelince anlarım. djd
Ben öyleyim de noldu... Zararı oldu daha çok
anlayış mesela çok önemli bir şey de dürüstluk güven derim
Lahmacun siparişi vermişsin
ehuehue
Kargo yarın kapinizda
tişikkirliir
Tarife göre kaç derecede kaç dakika pişirelim 🤣🤣
Karekteri düzgün olsun fiziği iyi olsun yeter 🙂