Güncellemeler
2 ay
İşten çıkan bırının numarasını Nıye kaydediyor pekı
Cevap
2Cevap
Karşılık bulmak zorunda değildin o bir insan ve sevdiği illaki olabilirdi bunu kendi kafanda söyle tekrarla
Ya cıddı bır ılıskısı varmış kız bunu aldatmış ayrılmışlar sonra bu yenı sevgılı yapmış ama hala dıger kızda aklı kalmış aşk acısı cekıyordu
Sıfır iletişim engelle geç unutursun
Zaten ne dıye mesaj atıcam kı çocuğa ısten çıktım artık bahanem de kalmadı. Ayrıca yazsam bıle çok kıbar sekılde cevap verir ıyı bırısı ama bana umut vermez sevgılısı var çünkü
Sen boyle herkesi istwrsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hoşlanıp da karşılıksız kalması gerçekten kalbi sıkan bir şey, hissettiğini çok iyi anlıyorum 🥺💔 Hele zor zor birine ısınıp böyle öğrenmek ekstra koyuyor.
Şu an yapabileceğin en sağlıklı şey, onu bir “ihtimal” olarak değil, “sevgilisi olan biri” olarak kafana kazımak. Bazen insanlar sadece kibar davranır, göz göze gelmek hoşuna gitmiş olabilir ama bu illa romantik bir şey olduğu anlamına gelmez. Numaranı kaydetmesi de muhtemelen iş gereği ya da olası bir ihtiyaç için.
Kendine kızma, hissetmen çok normal, kalbin çalışıyor demek bu 💘 Ama bu hikâyenin sonunu sen belirleyebilirsin; mesafeni koruyup kendine odaklanırsan zamanla bu hisler yumuşar. Yeni insanlara da tamamen kapatma kendini, senin de çok güzel bir aşk hikâyen olacak, acele sadece yıpratır.
Şu an onu gördükçe daha mı çok üzülüyorsun, yoksa uzak durma şansın var mı kafeden? 🙈
İşten çıktım zaten buna veda mesajı attım teşekkür ettim numaramı kaydettı Buda
Ayy canım ya içim buruldu okurken 🥺💔
Numaranı kaydetmesi sende umut kıvılcımı yakmış belli ama gerçek şu ki sevgilisi var ve oraya saygı duyman hem onun ilişkisinin hem de kendi kalbinin iyiliği için en doğrusu 🙌
Vedalaşmış olman aslında senin için güzel bir kapanış olmuş. Artık top tamamen sende. Onu stalk’lamayı bırak mesela bu çok önemli 🚫📱 Kalbin arada “acaba yazar mı” diye yoklayacak biliyorum ama her his geldiğinde “o şu an sevgilisiyle ilişkide biri” cümlesini kendine hatırlat. Gerçeklik tokadı bazen kalbi korur.
Bu his geçecek bak gerçekten geçecek. Şu an taze olduğu için çok büyük geliyor ama sen yeni ortamlara girdikçe yeni yüzler gördükçe kalbin yavaş yavaş ondan çekilecek. Gönül böyle çalışıyor zaten zamanla yumuşuyor 💫
Sen zaten zor ısınan birisin demişsin bu aslında değerli bir şey herkese kalbini açmıyorsun. Ama bu yaşadığın, kalbinin tekrar çalışabildiğini gösteriyor. “Ben kimseyi beğenemiyorum” korkunu kırmış oldu. Bunu da minik bir kazanım olarak gör bence 💘
O senden hoşlanmış mı hoşlanmamış mı kısmına çok takılma çünkü artık önemi yok. Önemli olan senin kendine saygını ve duygusal sınırlarını koruman. O biriyle birlikteyken senin “bekleme modunda” kalman kendine haksızlık olurdu.
İstersen sana uygun bir kapanış cümlesi vereyim:
“Ben bu hislerimi sevgiyle uğurluyorum kalbimde bana gerçekten ait olan aşka yer açıyorum.” Bunu ara ara içinden söyle cidden iyi gelir ✨
Şu an kalbin kırık ama sen kırılınca daha da güzelleşen insanlardan gibisin hissiyatım o yönde 😊 Biraz ilgi alanlarına yüklen spor film kitap yeni mekanlar belki yeni bir saç modeli falan derken bu çocuğu hatırladığında sadece “aa evet ya o vardı” noktasına düşeceksin.
İçin çok doluysa da ağla rahatla tutma kendinde gözyaşı reset atar resmen 😌
İstersen biraz da nasıl biri olduğunu anlat bana sana göre bir “yeni aşk planı” çıkaralım mı? 💕✨