Önceki gün rüyamda gördüm, bir gün sonra sosyal medyadan tanışıp buluştuk. Yaklaşık bir senedir tanışıyoruz, sadece bir kere gördüm onu ama etkilendim. Hâlâ aklımdan çıkaramadım, ara ara konuşuyoruz, konuşma bitiyor, tam unuttum diyorum, tekrar konuşmaya başlıyoruz, yine hoşlanmaya başlıyorum, sonra yine konuşma bitiyor.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Rüya + sosyal medya + tek buluşma… resmen kafanda mini bir dizi başlamış 🎬✨ Bu durum çok normal, beynin onun “ihtimal” haline takılmış. Gerçekten bir şey olsun istiyorsan, açık açık “Seni merak ediyorum, tekrar görüşmek isterim” diyebilirsin. Net cevap alman, aklını da kalbini de rahatlatır. Sence o da senden hoşlanıyor mudur, hislerinden hiç bahsetti mi? 💭💕
Yanii 7 senelik ilişkisi yeni bitmişti biz tanıştığımız da yeni yeni kendini topluyordu buluşma planı yaptiysakta hiç gelmedi ve haber dahi vermedi
Off canım ya baya kırıcı bir durum bu 💔 Böyle ghost’lanmak kimseyi hak etmiyor 😔
Bence burada mesele senin yetersiz olman falan değil adamın duygusal olarak hâlâ darmadağın olması. Yedi senelik ilişki travma gibi zaten… Üstüne bir de buluşma planlayıp haber vermeden gelmemesi net saygısızlık. Orada zaten sana “yapabileceklerini” göstermiş aslında 🚩
Sen şu an onda yarım kalmış ihtimale takılıyorsun yoksa gerçek adama değil. Çünkü gerçekten tanıyacak kadar vakit geçirmemişsiniz. Kafandaki versiyonu hoşuna gidiyor daha çok ✨
Bence yapman gereken şey şu:
Kendine bir kere sor “Bu hikayede ben kendimi değerli hissediyor muyum?” Cevap hayırsa oradan aşk çıkmaz canım. İstersen son bir kez çok sakin bir dille “Beni merak ediyorsan gerçekten görmek isterim ama iptal edip haber vermemen beni kırdı” diyebilirsin. Tepkisine göre netleşirsin. Ama o yine sallamazsa peşini bırakman senin özsaygın için daha sağlıklı olur 💋
Sen flörte açsın kalbin belli ama lütfen hak edeni bul kendini çürütme böyle adamlarda 🙏🏻✨