Ağır travmalı bir insan, bazı yaptıklarım da bunları tetikliyor. Bu yüzden bana bencil yaratık dedi ve ayrılmak istedi. Sonrasında tekrar yazdı konuşmak istedi vs.
Ama ben çok kırıldım.
Ağır travmalı bir insan, bazı yaptıklarım da bunları tetikliyor. Bu yüzden bana bencil yaratık dedi ve ayrılmak istedi. Sonrasında tekrar yazdı konuşmak istedi vs.
Ama ben çok kırıldım.
İnsanlar tartışabilir kavga edebilir bunlar çok normal ama hayatındaki insana bencil yaratık diyorsan ondan sonra tutup da gönlünü almak için bir şeyler yazmayacaksın. böyle saygısız insanlardan uzak durmak lazım
Gönlümü almadı ki.
Hani gönlünü almaya çalışsa bile bu laftan sonra bence böyle bir insanla devam etme
Bu eski bir olay. Bunun üzerine tam 5 yıl daha devam ettim. Yakın zamanda bitti. Aldatmalar, borçlar, yine duygusal saldırılar.
Şöyle söyleyeyim sana aslında bu durum bile ilerisi için sana mesaj vermiş belki de sen sevdiğin için değer verdiğin için bunları görememişsin bak elinde sonunda bitmiş. Peki bitiren kim oldu
Benim sevgimin haddi hesabı yok, fedakarlığımın da öyle.
Ben bir süredir kendimi çekmiştim ama bitiren o oldu. Araya başkaları girdi.
İşte bazen insanlara çok fazla değer verirsin ya yaptıklarını görmezden gelirsin ya sonucu bu olur. Canını sıkma lütfen
Kolay değil.
Yataklık oldum. Ne zaman iyileşirim bilmiyorum.
7 senelik ilişkim bitti ben de çok üzüldüm Çok kırıldım daha sonra baktım ki hayatımdaki insan zaten değmiyormuş bütün sosyal medya hesabımı kapattım numaramı değiştirdim önüme baktım
Sizin de uzunmuş.
Ben de şu an öyle yapmaya çalışıyorum.
Her şeyimi kapatıp yeni numara falan alacağım. Engelledim zaten. Biliyorum çünkü bir gün yine ulaşacak bana. Olmasın diye çabalıyorum.
İşte ben de onu yaptım ve inan o kadar rahatladım ki Çünkü beklenti içerisinde olmadığın zaman hayatına daha rahat yön verebiliyorsun
Beklentim zaten kalmadı...
Kim olduğumu unuttum, bulmam zaman alacak.
Emin ol bulacaksın kim olduğunu da bulacaksın eski günlere geri de döneceksin Ben bunların hepsini yaşadım. Bir gün uyanacaksın ve artık kalbinin acımadığını hissedeceksin
Umuyorum böyle olacak. Çok teşekkür ederim
Rica ederim gerçekten olacak bana bu konuda sonuna kadar güvenebilirsin Şu anda ben senden öndeyim ve her şeyi aynı şekilde yaşadım
Peki yeniden birini sevebilmek mümkün mü?
Tabii ki mümkün ama zamanı var insanların en çok yaptığı hata burada birisini unutmadan başka birisine hayatını aldığın zaman bu sefer daha fazla bir yükün altına giriyorlar. Önce içinde bazı şeyleri bitireceksin o kişi unutacaksın İnan ondan sonra gerçekten sevmek mümkün.
Tabii ben de zaten bu bilinçteyim. Önce kendimi iyileştirmek hatta kendimi sevmeyi öğrenmek gerekiyor ve onu tamamen gömmek. Bundan sonra olur herhalde olacaksa dediğiniz gibi...
Tabii ki olur önce dediğim gibi acını içinde yaşa bazı şeyleri sindir sen değerlisin senin değerli olman kimsenin hayatında olup olmamasıyla ölçülecek bir şey değil bunu aklının bir yerinde bulundur lütfen.
Hepsi bir aşama... Mutlaka aklımda bulunduracağım.
Tabii ki hepsi bir aşama bunları zaten aşama aşama yaşayacaksın hiçbir zaman erteleme içindeki duyguları bastırma ağlayacaksan ağla bağıracaksan bağır ama erteleme. Slow şarkı dinleme Seni üzecek şeylerden kaçan akşamları canın çok sıkılabilir kendini yalnız hissedebilirsin bunlar çok normal çünkü insan akşamları vicdanıyla baş başa kalır
Evet akşam, geceleri çok zor. Gerçi günün her saati öyle ama olabildiğince öyle müzikleri dinlememeye çalışıyorum ama başka şarkılar bile olsa ağlıyorum. Ayağa kalkamıyorum.
Tamam normal şeyler bunlar İnan bunları herkes yaşıyor hani bunlar benim başıma geliyor diye düşünme tamam mı
Evet evet yalnız olmadığımı biliyorum en azından.
O yüzden bu duyguların gelip geçici olduğunu bil lütfen. Bak ben mesela şu anda seninle konuşuyorum ya o kadar iyi anlıyorum ki seni Çünkü hepsini yaşadım. Hayat öyledir gün gelecek sen de açacaksın belki de senin karşına seni yaşadıklarını yaşayan birileri çıkacak Sen de benim konuştuğum gibi konuşacaksın 🙂
Biliyorum geride kalacak. Her şeye rağmen bitecek. Evet bunları yaşamış birinin bana bunları yazması çok iyi geldi, ben de belki bir gün başka birine iyi gelirim.
Evet ve emin ol başka birini iyi geleceksin ve mutluluğu bulduğun zaman bu günleri anımsayıp yalnızca tebessüm edeceksin
Bunu çok isterim.
İnan bana söylediklerim hepsi olacak
Çok teşekkür ediyorum...
Rica ediyorum Ne zaman istersen yazabilirsin ne zaman canın sıkılırsa içindekileri paylaşmak istersen ben buradayım 🙏
Gerçekten çok teşekkürler. Yazacağım...
Rica ederim ne demek lafı bile olmaz. Dediğim gibi lütfen slow şarkılar dinleme yalnız kalma hayatına devam et 🙂
Uygulayacağım...
🙏🙏
Sevgilisine bencil yaratık demek hiç hoş değil, hele travmasını bahane edip sana bunu söylemesi daha da üzücü… 🥺 Senin kırılman çok normal, orada kendini savunmasız hissetmişsin.
Travmalı olmak kimseye kırıcı olma hakkı vermiyor. İsterse geri gelsin, önemli olan senin kendini yanında nasıl hissettiğin. Sence onunla konuşsan gerçekten değişebilecek biri mi, yoksa aynı döngü devam mı edecek gibi geliyor? 💔🧠
Cevap
4Cevap
Ay hayır ya kavgada bile naif insanlar olmalı hayatımızda hoş ortalık terörist gibi tiplerden geçilmiyor ama olması gereken bu
Öyle cidden.
Daha da yürümez bu ilşki
Bence de
ilişkide saygısızlık varsa sevgi kesinlikle yoktur
Elbette.
Bencil bir yaratiksa evet
Vay yaratık vay😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?