İnstagramdan tanıştığım çocuk 2 günde ciddi duygular söylüyor, amacı ne olabilir?

Çocuk Instagram'dan istek attı, onayladığım an hemen mesaj attı neyse 2 gün konuştuk direkt ciddi kafalara girdi, ciddi konuştuğunu falan söylüyor inanmıyorum ama bir değişik, buluşmak istiyor. Ben de 2 gündür tanıdığım biri ile buluşmadığımı söyledim, biraz daha birbirimizi tanıyalım diyorum hep ama o bana şey diyor, bana karşı içindeki duygular ne diyor. Ben de diyorum ki iki gün tanıdığım birine büyük büyük duygularım olamaz, olması sağlıklı olmaz zaten, açıkçası senin duyguna da inanmıyorum diyorum. Bana ya niye inanmıyorsun falan diyor, ben ciddi düşünüyorum diyor, ben de bazen kötü davranıyorum geç bakıyorum, diziye dalmışım ya falan diyorum. Bana bu kadar mı değer gösteriyorsun diyor, gerçekten bir şeyler hissettiğini düşünmüyorum. Ben ortalama tipte bir kızım ama o kısa boylu, kilolu biri acaba bu yüzden mi büyük büyük konuşuyor sizce amaç ne
İnstagramdan tanıştığım çocuk 2 günde ciddi duygular söylüyor, amacı ne olabilir?