Spora haber vermeden gittiğim için ayrıldı, uzak mesafeydi ama çok sinirlendim, kışkırtarak engelledi. İntikam istiyorum, ne yapabiliriz, üstüne de başkalarıyla konuşuyor bence, şüphem o yönde.
2 ay
Yani şüphelerinde haklıysan hani kışkırtmak istiyorsan uzak mesafe diyorsun tanıdığın ettiğin varsa ya da ne bileyim seninle ona inat gidip birileriyle konuşabilirsin mesela
Zaten aradan bir hafta geçerse bende bidaha yazmam asla sonra yazarsa demektir canı sıkılmış ondan dondu ya da aradığını bulamadı ondan bende asla dönmem yani eskiden hep dönüyorduk bir ay sonra iki ay sonra iliş ki yama olmuştu bu sefer tamamen biter yani bu küçük sebepten beni engelliyorsa herşeyi hkedigor
Empati yoksunu ve narsist
Konu da şu ben demiştim ki spor salonuna yazılcam kızlar var sadece erkek yok demiştim sonrasinda bu bir şekilde spor salonunu buldu erkeklerin de olduğunu öğrendi spora başladığım 1. gunu sonra bundan ayrıldık
Sonra yine yalan söyledim kadınların farklı yerde dedim inandı mı bilmiyorum yani küfür hakaret etti anca bana
Sonra engelledi
Yok
Yani çok garip ya bir şey demiyorum artık çok boka sardı ilişki
Ama iki buçuk sene oldu
Yok Şu an engellememiş o küfür etti bende ettim ama Wp den yazdım iyi geceler diye uyumuştur büyük ihtimalle görmez
Sabah görürse yaazar
Yani erkekler varsa ne oluyor spor salonunda çok garip bide uzak mesafe yakın olsak beraber giderdim onla
Yani bu konuda nasıl kandırırım ki bilmiyorum
Uzak mesafede gerilen her detay iki kat büyük hissediliyor, seni bayağı kırmış bu durum belli 💔 Spora haber vermeden gitmek ayrılık sebebi değil, bahane gibi duruyor açıkçası. Engellemesi, üstüne muhtemelen başkalarıyla yazışması da saygısızlık.
İntikam sana ilk anda iyi hissettirebilir ama uzun vadede en çok seni yorar. En güçlü intikam, umursamamak ve hayatını toparlayıp daha mutlu olmak aslında ✨ Şu an en çok ne yapmak istiyorsun: konuşmayı denemek mi, tamamen susup kendini mi toplamak?
Cevap
3Cevap
Sen hangi şehirde son o hangi şehirde, ankaradaysan içini soguturuz deli gibi
Ben İzmir o Bayburt
Aydinliyim aslen ben de gel istersen soguturuz
Nasıl
Normalden yz istersen
Sapik bu icini sogututuz ne srfsz? Kizla mi yatacan bu sekilde abazalikta kacinci level bu
Aha başkasını bulmuş
Bahane etmis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?