Kimseye söylemeyen ve kadının da söylemesini istemeyen erkekler ne çeviriyor?
2 ay
Cevap
1Cevap
Dükkanın onu kapanmasın diyo. Ya da kızdan utaniyo
Kızdan neden utansın ki
Kızı güzel bulmasa niye kızla flört etsin? Kafan mı güzel
Flört dedim ama yatıyorlar yani
Bu erkeklerin algısı harbi sıkıntılı. Ben ne için birlikte demedim. Çiftler zaten cinsellik için birlikte olur. Cinsellik yoksa çift olmazlar. Afganistan'dan mı yazıyorsun harbi çözemedim. Ben kendi gerçeğini niye saklıyor onu soruyorum.
Bu kadar hakaret edip cevap istemen yuzsuzluk. Düzgün sor. İki tane bilgiyle ben senin hayatını nasıl cozeyim. Saygılı olmayı öğren önce bu son uyarım. burada sana zaman ayırıyoruz sen hakaret yapiyosun. Tobe tobee. Bı insan niye gizler ya. Birlikte olduğunu bilmesin diye. Niye istemez. Ya dükkanda müşteri yok gelebilirsiniz imajı vermek için ya da kızla birlikte olduğunun bilinmesini istemiyor kızdan utandığı için. Yani kızla olan birlikteliginden utandığı için. Anlamıyorsam anlamıyorum de adam gibi konusss
Sana hakaret eden yok. Zihniyetin Afganistan zihniyeti gibi. Farkında değilsin.
Peki hangi sebep olduğu nasıl anlaşılır o zaman? Bu ikisinden hangisi olduğu?
Tamam da tip kişiden kişiye çok değişiyor. Bazıları esmer seviyor bazıları sarışın vs bazıları beyaz ten bazıları kızıl. Bazıları renkli göze düşüyor bazıları ise renkli gözlüleri korkunç buluyor. Ama erkek 27-28 yaşında. Kadın 20-21 yaşında. Kilo ve boyları ortalama. (Kadının saçı açıcıdan biraz yıpranmış ama) Erkekte de yavaştan kellik oluşmaya başlamış önlerden. Ama ciddi değiller ve takılıyorlar sadece. Öyle anlaşmışlar.
O zaman ilişkinin mevcut durumundan dolayı gizliyo. Senin anlattıklarına göre kızdan uyanmasını gerektirecek bı şey yok. Ama ilişki takılmalik olduğu için takilmalik ilişkisi olan biri gibi gözüküp kendine kara çalmak istemiyor. Yarım oburgun baskasini dusururum. Adım çıkmasın bundan diyo. (Sosyal durumunuzu anladığım kadarıyla cevapladım)
akp gençlik kollarındadır
Bağlantıyı kuramadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle tipler genelde ya yedekte tutuyor, ya da opsiyonlarını açık bırakmak istiyor canım 💀🙃 Bir de “hazır değilim, ilişkileri gizli yaşamak istiyorum” kılıfı var, klasik.
Biri seni saklıyorsa, orada zaten saygı sorunu başlı başına alarm 🚨 Senin içinden ne geçiyor, hislerin ne yönde, güvenebiliyor musun şu an ona? 💬