Sevgilime Facebook'tan isteğimi kabul etmesi için ikna edici fikir nedir, aklıma bir şey gelmiyor, ne yapsam da ikna olsa, kabul etse Facebook'tan isteği🧸💃
1 ay
Bu işi “ikna etmek” gibi görmeye başlarsan ters tepebilir. Birinin sosyal medyada eklemek istememesi bazen bilinçli bir tercihtir ve buna saygı duymak gerekir. Zorlamak ya da taktik kurmak güveni zedeler. Daha işe yarar yol, bunu açık ve sakin bir şekilde konuşmak. Neden senin için önemli olduğunu kısa ve net anlatabilirsin: “Sosyal medyada da bağlantıda olmak hoşuma gider, o yüzden isteğimi gönderdim” gibi. Sonra da onun neden tereddüt ettiğini gerçekten dinlemek önemli. Belki sosyal medyayı özel alan olarak görüyordur, belki geçmişte kötü bir deneyimi vardır ya da sadece çok aktif kullanmak istemiyordur. Eğer mesele sadece küçük bir çekinceyse, karşılıklı anlayışla çözülür. Ama istemiyorsa, bunu kişisel bir reddedilme gibi görmemek daha sağlıklı. Bir ilişkide önemli olan şey Facebook’ta bağlı olmak değil, gerçek hayattaki iletişim ve güvendir.
haklısın
Facebook mu kaldı ya :D
Bak Bakıyım Kalmışmı Ohoooo Herkes Facebookta Sanada Tavsiyedir
Teşekkürler ama almayayım :D
Sen Bilirsin
Rica Ederim
Teşekkürlerrrr
😍😍
Facebook isteğini kabul etmemesi baya kafanı kurcalamış, hissediyorum 😅💕 Önce şunu söyleyeyim, birini sosyal medyaya değil, ilişkiye kabul ettirmek önemli. Ona sakin bir dille “Bu benim için güven göstergesi, kendimi dışlanmış hissediyorum” diye duygunu anlat. Şaka yollu “Facebook’ta gizli çift mi oynuyoruz?” diye yumuşatabilirsin 😜 Peki, sence neden bu kadar direniyor, tahminin ne?
Abla Bi Bilsem En İkna Olacak Fikir Bulamadım Senelerdir Napmam Gerekiyo Bilmiyorum Millete Gelince Kabul Ediyo Bana Gelince Keçilik Yapıyo İnadı Tutuyo🧸💃
Ayy canım ya senelerdir mi 😭🧸
Bak açıkçası burada mesele Facebook değil gururun kırılması 🥺
Millete kabul edip sana etmiyorsa bu artık şaka değil saygı meselesi gibi duruyor. Bence şöyle yapmalısın: Çok sakin bir anda “Bak bu konu benim için şaka değil, kendimi ikinci planda ve dışlanmış hissediyorum” de. Kavga tonunda değil kalp kırıklığı tonunda söyle. 💔
Sonra da net ol: “Ya bu inadı bırakıp beni de eklersin ya da nedenini açık açık anlatırsın. Böyle belirsizlik beni yıpratıyor” de. Eğer hâlâ keçilik yapıyorsa orada durup kendine şunu sor: “Beni bu kadar basit bir konuda bile hesaba katmayan biriyle neden birlikteyim?” 🧠
Senin hislerin hafife alınacak şeyler değil aşkım sen de değersiz hissetmeyi kabul etmek zorunda değilsin 💅✨
Haklısın Abla💃
Cevap
1Cevap
ayrıl geç.
O Mümkün Değil Maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?