sporda bir hoca var tam hoca mı değil mi bilmiyorum sadece orada duruyor arada yardım falan ediyor çok hoş çocuk konuşmak istiyorum arada bakıyorum ama nasıl adım atmalıyım bilmiyorum ya da ne yapsam o adım atar?
2 ay
Cevap
14Cevap
Spor hocası sonuçta
Hareketleri sor
Bu hareketi yapıyoruz ama nereye yarıyor
Şuraya yaraması için hangi hareket lazım vs zormu
git konuş
Basit ve klasik su hareketi yapamiyorun ya da düzgün mi yapıyorum acaba diye sorabilirsin 😅
bi kaç defa oldu öyle konuşma onun dışında soramıyorum bişey çokta belli etmek istemiyorum
yok ya genç çocuk
bu tarz konularda çok girişken biri değilim aslında karşı tarafın adım atmasını istiyorum onun için ne yapmam lazım diye sordum aslında
teşekkürler yorumunuz için
Soru sor de kalçamı nasıl büyütebilirim mesela ordan konuya giriş yapar
ona kaç tane yazılan vardır :D çok umutlanmadan devam et. profesyonel takılıyordur belki.
Senin kendine hayrın yok adım falan atma, daha yakınlaşmaktan çekiniyorsun
Neden bu beden spir hocaları çok arzulaniykr cidden
Ssdece hoşlantı mı, ilerisi de var mı istek olarak?
Yardım iste gereken ortamı ayarlarsın
pilates egıtmenıyım gerı teper emınım
Obezlere bakmaz hocalar
obez değilim zayıfım
Heh birtane daha 😂
nasıl yani
Bi ara hocalık yapıyordum da yani yardımcı oluyordum salon bizimde ondna
Fazla yaklaşma sonu kötü biter
Squat nasıl yapıkır diye sor
Amacın ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Spor salonu crush’ları efsane tatlı oluyor ya, çok iyi anladım seni 😍 Şöyle yapabilirsin: Aletle ilgili minicik bir şey sor, “Şunu doğru yapıyor muyum?” gibi. Sonra iki üç böyle ufak muhabbetten sonra “Bu arada ben …, sen burada hoca mısın?” diye devam edersin 💬
Bakışıyorsanız zaten o da ilgilidir büyük ihtimalle 😉 Senin spor salonunda ortam nasıl, kalabalık mı sakin mi? Buna göre taktik netleştirelim 🧡