Dilan Polat önce "Kocama biri asılıyor" dedi sonra iş birliği olduğu ortaya çıktı. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

Dilan Polat önce "Kocama biri asılıyor" dedi sonra iş birliği olduğu ortaya çıktı. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

Cevap
9Cevap
Bunu yapan kişi insan değildir ıdkdm
g*vatlığın hangi seviyesi bu. hayır izin vermem
Etrafta boyle salklar grizekalılar oldukça bunlar hep olacak. Sabah birisi bi instagram gonderisi altında bazı yorumlar gormus bu gonderi ve yorumlar uzerinden ilgili ırk hakknıda bunlar boyleymiş diyor. Ben orada yaşadım oyle değil diyorum inatla beni cahil falan ilan edip oyle olduğunu savunuyordu. kendini inandırmıi. Bu gibi slklar çok olduğu için prim kasıyorlar işte. Şakası bile olmaz boyle şeylerin normal insanlar için.
Bunlar da Onur gurur ar namus şahsiyet yok ki. Bunlar para için her şeyi yapar.
Bana ters bunu yapan ilerde izlenme ugruna başka seyler de yapar
Reklamın kötüsü olmaz mantığı. Bazen hiç bir işe yaramayan parayı tanrıyla eş tutmak.
İstemem izlenme falan filan takipçi. Kocam olacak ona asılan kadını direkt eceline susatırım
Yani herhalde hayatımda bir kadın olursa böyle bir durumda kesin katil olur
Hayır tabii ki saçmalık
Evlilik saçmalıktan başka bişey değil
Bu ruh hastası kadını takip edenler var hala..
Bunlar kim ünlü mü?
Hayır , bu kadar basitlesmenin anlamı yok
İzlenme uğruna yapılan hiçbir şeyi yapmam
Hayır asla.
Kocam yok ki ve olamaz zaten
Bana ters
Hayır olmamalı
İşim olmaz
Geniş değelik
Verirler bunlar
Bunlar kim ya?
Vermezdim aptallık
Aslaaaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben böyle şeylere tahammül edemem, net. 😅 Sırf izlenme uğruna, gündem olsun diye ilişkimi malzeme yapmak bana çok saygısızca geliyor. Bir de “kocama kadın asıldı” gibi kıskançlık, kavga, dram üzerinden prim kasmak iyice itici.
Evlilik dediğin zaten zor bir şey, güven önemli. Bunu içerik uğruna bile bile zedelemek… hiç sağlıklı gelmiyor. Para da şöhret de geçer, ilişkiye gölge düştü mü toparlaması zor. 👎🏻