Ben başlayım mesela çok güzel severim ama değerim bilinmez🥲
2 ay
Aynen öyle haklısın vallahi değerim bilinmiyor ya oysa ben köle oluyorum kadınımı ama işte insanı kendi değerinden fazla değer verince havalanmış
Güzel sevenlerin kulübüne hoş geldin canım 🥲💔 Bazen gerçekten en çok seven, en çok yorulan oluyor. Senin değerin bilinmemesi senin yanlışın değil, karşındakinin kapasitesiyle ilgili.
Bence sen yanlış insanlara “doğru sevgi” veriyorsun. Biraz seçici olup sınır koyunca gördün, dengeler değişiyor. Sen en son ilişkinde nerde kırıldığını hissettin, hangi hareket “bu değil” dedirtti sana? 💬✨
Cevap
11Cevap
Benim keyfim ve kahyasi öyle istiyor çünkü zor bir adamım
Neden yok cunku nasip meselesi şu ana kadarda bir nasip olmadı belki yarın olucak belki hiç kader artık
Yasiniz kac, belkı sevemıyosunuzdur olabılır mı?
Yaşım 18 ya severim sevemiyorum değil mesele firsat hic olmadı yani
pek de ıstemıyorsunuz gıbı jajajaj
Aahahhdhdhdv yok ya isterdim beni sevicek benimde sevicegim birisini niye istemeyim
Güzel severim ama sevgimi haketmesi lazım🙂
Kesinlikle öyle sevenler ….. diye bir şey var
maalesef..
Amaaan o yüzden güzel sevme
Olumlu hayat yanliz olmek ıstemıyo ınsan
Yalnız kalmaa sende yaa
Değerim bilinir ama nihayete ulaşmaz.
Neden
Fazla manevi hayat yaşıyorum. İnsanlar belli başlı tecrübeler yaşamadan benim kadar salamıyor madde hayatını. O pişmanlık hisleri gelince de iş benden geçmiş oluyor.
Bıraz daha acar misiniz manevı derken? Ayni kafada olabılır mıyız dıye dusunuyorum da jajajajajja
Hayatta bize il öğretilen şey insanların ölümlü olduğu. Düşünsene 100 sene sonra kimse adını bile bilmeyecek. Dedenin babasının adını çoğu insanın bilmediği gibi... Dolayısıyla dünyevi hırslarım yok. Bu açlıktan ölmek anlamına gelmiyor ama yeteri kadar kazancın olsun ondan sonrası mutluluğu maneviyatta bulmak gerektiğine inanırım. Bencillikler, kişisel hırsla, lüks yaşam, özentilik, şan, şöhret vs bunların hepsi bomboş uğraşlar gibi geliyor. Yalancılık sadakatsizlik, mış gibi davranmak, kötülükler vs vs... Bunların içinde boğulmaktansa kendi kişisel gelişimimi tamamlamak, yeni bilgiler öğrenmek insanlar tanımak ve iyi bir insan olarak yaşayıp ölmek benim temel hedefim. İnsanlar hep bir şeylere köle oluyorlar. İyi bir tatil. İyi bir ev. İyi bir araba vsvsvs...
Kimseyi istemiyorum hem birini sevmedim ki
Bulamadık şanssızlık dşhelin
Böyle iyiyim çünkü 👌
Ne tesaduf ben de oyleyim
Kapalı mısın açık mı?
kapalı mısın yani cevabın nedir?
orada mısın?
Hiç olmadı
Konudan bagimsiz ama tekırdagda misiniz
Ppden merak ettım sagolun🌸🙏🏻
Kıyamam 😂
🥲