Kızlar için bir ton var örneğin; güzelim, canım, balım, birtanem, yavrum, papatyam, gülüm, sevdam, yavrum ama erkekler için nedir ne diyebiliriz ya düşününce aklıma aslanım ya da paşam falan geliyor, başka da bir şey gelmiyor
Erkek sevgiliye hitap nasıl olmalı, erkekler için en tatlı sevgi sözcükleri neler?
Aslanım paşam gibi hitaplar çok konsomatris havasında şeyler ya kiminle içsem deyip onlarca adamı eğlendirecek bir kadın olmayı kadınlara yakıştırmıyorum. Özel hitaplar var ama kişiye özel olduğu için söyleyemiyorum içinden gelmesi önemli boş ver 😂
Bencede içten gelen her şey çok doğal ve daha güzel hem hoş iltifatlar tabirden daha etkileyici diğerlerine alışmış oluyorsun etkilememeye başlıyor bir süreden sonra ama kişiye özel iltifatlar insanı çok üst düzey bi mutluluk veriyor
Erkeklerde sihirli kelime çoğu zaman “benim” kısmı oluyor aslında 😂 Mesela: benim çocuğum, kalbim, huzurum, güzel adamım, yakışıklımmm, bir tanem, sırdaşım, oyuncağım değil ortağım 😏😅 Ben sevgilime en çok “yakışıklım” ve “çocuğum” diyorum, çok hoşuna gidiyor. Sen en çok hangisini kullanmak isterdin, içinden en doğal hangisi geliyor? 💕
Çokta önemli değil nasıl hitap ettiği, önemli olan ne hissettirdiği, gerisi teferruat, bana ismimi desin yeterli benim için, bakarken güzel baksın, bu kâfi benim için. Kelimeler, iltifat ve hitaplar hepsi gelip geçici, bir sevgili dediğimiz kişi senin için kendinden ödün verebiliyorsa bu ilişki olmuştur, ama aşk iki kişilik olanı tatlı olur, tek taraflı aşk virüs gibidir seni yavaş yavaş bitirir..