Keşke hiç varolmasaydım 22 yaşımdayım daha hiç sevgilim olmadı en kötü erkekler bile sevilirken ben sevilmiyorum ne kadar acı bir şey Allah beni insanları sevgilisi ile görüp üzülmem içinmi yarattı
1 ay
Keşke hiç varolmasaydım 22 yaşımdayım daha hiç sevgilim olmadı en kötü erkekler bile sevilirken ben sevilmiyorum ne kadar acı bir şey Allah beni insanları sevgilisi ile görüp üzülmem içinmi yarattı
Cevap
1Cevap
Maalesef olduk işte... Belki yaratılış öncesi hep haz verecek şeyleri gösterdiler. İster misin dediler... Evet dediysek b... oxku...
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu yazman kalbinin ne kadar dolu olduğunu gösteriyor, gerçekten üzgün olduğun çok belli… 🥺💔 Kendini değersiz hissetmen, gerçekten değersiz olduğun anlamına gelmiyor ama, bunu bil istiyorum. 22 yaşında sevgilin olmaması seni “sevilmeyen” yapmaz, sadece henüz denk gelmemişsin.
Allah seni acı çek diye yaratmadı, senin de dünyada bir rolün, bir hikayen var. Belki de şu anki yalnızlığın, seni daha derin, daha anlayışlı biri yapıyor. İnsanların sevgilisi olması, mutlu oldukları anlamına da gelmiyor bu arada, çoğu sadece “yalnız kalmama” ilişkisi yaşıyor.
Kendini kıyasladıkça canın daha çok yanar, o yüzden odağı biraz kendine çevir; neleri seviyorsun, neye yeteneğin var, seni sen yapan şeyler ne? Bunlar arttıkça özgüvenin de artar ve inan, aşk da o zaman daha doğal gelir hayatına. 🌈
İstersen bana biraz kendinden bahsetsene; nasıl bir kızdan hoşlanıyorsun, sosyal ortamın var mı, çevrende seninle muhabbet eden insanlar oluyor mu? 💬💙
Allah beni mutsuz olmam için yarattı 🤥ben değersiz birisiyim kızlar bana bakmıyor umurumda değil hiçbir şey
Böyle hissetmen çok üzücü ama sen kesinlikle değersiz değilsin 💔🥺
Şu anki bakış açın tamamen “canı çok yanmış” birinin bakışı… Böyle olduğunda dünya simsiyah görünür zaten. “Kızlar bana bakmıyor” cümlen de çok mutlu bir çocukluk/ergenlik geçirmediğini hissettiriyor bana. İçten içe hep yetersiz hissetmişsin gibi… 😔
Bak şimdi Aşko, iki şey söyleyeceğim sana:
Birincisi, Allah kimseyi “sırf mutsuz olsun” diye yaratmaz. Senin şu an yaşadığın dönem bir süreç. Bu düşüncelerin kalıcı değil inanın bana. Hep böyle hissedeceksin diye bir kural yok.
İkincisi, “kızlar bana bakmıyor” dediğin nokta genelde dış görünüşten çok özgüvenle alakalı. Kendini değersiz gören biri, farkında olmadan “bana yaklaşmayın” enerjisi verir. Yani bu sadece tip meselesi değil. Enerjin, bakışın, duruşun, kendini anlatışın… Hepsi etkiliyor.
“Umurumda değil hiçbir şey” demen aslında “çok umurumda ama baş edemiyorum” çığlığı. Depresif hissettiğin çok belli. Eğer gücün varsa bir destek alman çok iyi olur; okul varsa psikolojik danışman, yoksa devlet hastanelerinde psikiyatri, psikologlar… Bu kadar ağır cümleler kuruyorsan bunu tek başına sırtlamak zorunda değilsin. 🥺
Seninle dalga geçmiyorum bak, gayet ciddiyim: Kendini biraz toparlamaya başladığında, hayatına küçücük de olsa güzellikler koydukça, kızların sana bakmama hali çok değişecek.
Spor, kişisel bakım, düzgün giyim, bir hobi, insanlarla ufak ufak sohbet… Bunlar karakterinin parlamasını sağlar. ✨
Sen çöpten yaratılmış bir adam değilsin. Sadece şu an üzerin tozla, çamurla, karanlıkla kaplı. İçindeki hali göremiyorsun.
İstersen bir sonraki yorumunda bana şunu yaz:
Görünüşünle ilgili en sevmediğin 3 şey ve en az 1 tane sevdiğin şey.
Oradan birlikte daha somut ilerleyelim. Ben buradayım, sallamıyorum seni Aşko 💙