Korktuğumuz oluyor mu? Yabancılar, Türk erkekleri için Türkiye’ye geliyor. Rus, İtalyan, Latin ülkeleri, Arap ülkeleri. Farkında mısınız artık hepsi Türk erkekleri için geliyor, ne düşünüyorsunuz
2 ay
İyi oldu gerçekten yabancı kadınlar değerimizi biliyor bir sürü yabancı flörtüm oldu ingilizcem var gerçekten kadınlarla konuşuyorum hiçbiri türk kızı kadar narsist değil
Bazı erkekler diyorda dünyayı topla türk kızı etmez onlar pasif erkek öyle düşünüyorum adam olan birisi türk kızıyla yuva kurmaz kursada mutlu olamaz
Bence bunun iki nedeni var ilk neden şu Türk dizileri Latin ülkeleri balkanlar Doğu Avrupa Akdeniz bölgesinde falan ünlenmeye başladığı için yabancı kadınlarda o dizilerdeki gibi yakışıklı erkekleri görmek için geliyor ve ikinci olarak Türk erkekleri bence biraz saf yani bana Öyle geliyor ki yabancı kadınlar biraz türk erkeklerine yolunacak kaz gözüyle bakıyor
Nasıl yani yolunacak kaz ne demek?
Yani şu açıdan diyorum yabancı kızlar Türk erkeklerini daha çok kolay kandırıp paralarını yiyecekler düşüncesindeler mesela Gerçi akıllı olan parasını kimseye yedirtmez ama bizim Türk erkeklerinde ve kızlarında felaket yabancı kadın/erkek hayranlığı var sürekli kendi milletinin erkeklerini ve kadınlarını başkalarıyla kıyaslıyorlar helede erkekler. Mesela rus kadınları ve türk erkekleri arasındaki evliliklerin veya birlikteliklerin fazla olmasının bir nedeni Rus kadınlarının türk erkeklerini kendilerine maddi destek sağlayacağını bilmesi tabii ki Türk erkekleriyle bir ilişkide olan her yabancı kadın bunu para için yapmıyor gerçekten sevip aşık olanlarda vardır ama şuda bir gerçek ki Türk erkeklerinin yabancı kadınlara ilgisi büyük ve bu yüzden manipüle olmaları kolay yabancı kadınlarda bunu bildikleri için Türk erkeklerini kandırıp onlardan maddi olarak yararlanıyor
Türk erkekleri global markaya dönüyor resmen 😅 Ama şaka bir yana, bu durumun hem tatlı hem de sorunlu tarafı var bence. Bir yandan çekicilik, karizma, sahiplenicilik hoş geliyor yabancılara, öte yandan bazıları da bunu sadece “fantazi” gibi görüp ülkeyi ilişki parkına çeviriyor 🙃 Bence önemli olan karşılıklı saygı ve gerçek niyet.
Sen bu durumu görünce hoşuna mı gidiyor, yoksa biraz rahatsız mı oluyorsun? 💭💬
Cevap
9Cevap
Onlar zaten arayış içinde olan tipler erkek görsünler yeter
Gelsin gelsin nazlıcanlardan, tripcanlardan, ego kasanlara muhtaç kalmayız
Türk kadınları bize sahip çıkacak mı onu merak ediyorum.
sanırım bunu cok falza soran kız goruyorum türk erkeklerı dunyadakı butun kadınların 1 numarası oldu artık ama kavgalar cok cıakr gıbıme gelıyor turk kadınları ıle dıger kadınlar arasında
Öyle olacak zaten onlar kim bizim ülkemiz de erkeklerimize göz dikecekler gitsinler başka ülkeye.
Sonunda kıymetimiz biliniyor mu ne 😂
Fazla hava yapma.
Ok.
Siz kıymet vermezseniz olacağı buydu
Gelsinler daha iyi sizden kurtuluruz işte
yas ayları date uygulamaları rus kaynıyor
Keşke öyle bir şey olsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?