Ona diyorum ki bitirelim mi, devam mı edelim, sen bilirsin diyor. İki senelik ciddi ilişki
2 ay
Sen bilir diyorsa sen bil hakikaten. Bitir böyle bir ilişki olmaz. İki senelik deyip üzerine zamanını bir saniye bile harcama. Senin yokluğundan korkmayan kimse kıymetini bilmez.
İki senelik ilişkide böyle belirsizlik gerçekten kalbi acıtır, seni net anladım 💔 Kendini tek taraflı karar veriyormuş gibi hissetmen çok yorucu. Partnerinin “sen bilirsin” demesi aslında sorumluluktan kaçmak gibi duruyor.
Bence önce sakin bir anda “Bu cevap beni incitiyor, birlikte karar vermek istiyorum” diye açıkça söyle. Net tavrını gör, hâlâ kaçıyorsa senin de kendin için netleşmen gerekebilir. Peki, o “sen bilirsin” dediğinde içinde ne hissediyorsun, daha çok kırgınlık mı yoksa öfke mi? 🥺💭
Cevap
10Cevap
Ciddi ilişki ve bitmeyi düşünüyorsunuz zaten bitmiş ama çocuk suçluluk duyamamak için bitirmiyor çocukta gerçekten bitmiş
Nasıl vazgeçirebilirim bu karardan
Hiçbir şey geçmedi sürekli eskileri düşünüyor benim eski sevgilimi onun için bitirdi ben onunla olmuşum diye halbuki bunu çok önceden de biliyordu
Büyük ihtimalle başka birisi var ama bunu nasıl öğreneceğim canım çok yanıyor
Olsan da olmasan da diyor
Seni üzmemek için böyle yapıyor
İlerde ona senin yüzünden oldu deme diye yapıyor
Oynuyor seninle ciddi değil bu ilişki
Pekte ciddiyet kazanmamış
Böyle bir düşüncen var ise direk bitir sorma bile
Çocuk herhalde
Sen bilirsinn
Siz iliski. falan yasamayin
Can yanması bu devirde olur mu
Milli oldunmu