Yüzük takmaya gelince de 1 sene sonra dedi, zaman ver dedi. Şimdi WhatsApp'a girmiyor, 3-5 gün sonra giriyor ama Instagram'a giriyor. Amacım konuşmak değil, nedeni ne?
1 ay
Neden böyle bir adamın oyuncağı oluyorsun ki seni cepte görüyor seni sevmiyor seninle oyun oynuyor. Adım gibi eminim birini bulunca seninle konuşmak istemiyor ama yokluğa düşünce hemen sana yazıyor. Yokluk sevgilisi olma vur tekmeyi karekterin olsun. Duruşun olsun. Hayat ondan ibaret değil
Eski sevgililer böyle zaman isteyip sonra buhar olunca insanın kafası allak bullak oluyor, çok normal sorgulaman 🥲 Bence hem kapıyı kapatmıyor hem de sorumluluktan kaçıyor. Yüzükte “1 sene sonra” deyip şimdi de ortadan kaybolması, duygusal olarak net olmadığına işaret.
Seninle konuşmak istememesi değil, yüzleşmekten kaçması olabilir. Bence sen kendi yoluna bak, bu arada sen olsan geri döner miydin, ne hissediyorsun şu an? 💭💌
Cevap
8Cevap
Çok saçma senden kaçıyor mu bildiğin ya da sopuöanı falan mi istiyor bazı şwylerden korktuğu için
Sorgulama bile bas tekmeyi gitsin bununla mi ugrascaksin
Ben hala burdayim diyor kim bilir belkide derdi aklımı karıştırıp seni kullanmak
Aklını karistirip yani
Beni çok üzdü ya
Egosu tavan
Allah'a havale ediyorum
Belli zaten herkes hak ettiğini çeker merak etme
amaç şu zaman kazanmak
Neyi kazanmak
eski sevgilin olmasına ragmen buluşmaya okey demen onun tamam bu kız cepte demesine neden olur. ardından wp girmemesi sana yazmaması ise sana bir iki gün sonra şu oldu bu oldu diyerek senin tepkini ölçecek ve buna göre sana ayar verecek yüzük 1 sene sonra demeside senin her durumda okeymisin değilmisin bunu anlaması içim
Ondan sana hayır gelmez
Kızlara güven olmaz en iyisini yapıyor
Unutturmayaya çalışıyor kendini
Nasıl yani
Sorgulama bile ayrıl
Nasi hikaye yahu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?