Kıyafetine karışan erkek başkasına şu şekil bakıyor bacım; ''ASLA SEKMEZ''

Yaa ben avatar mıyım diyecek olanlara önden cevap vereyim, gökten mi indi de direkt sevgili oldun, olmasaydın that's it
Kıyafetine karışan erkek başkasına şu şekil bakıyor bacım; ''ASLA SEKMEZ''

Yaa ben avatar mıyım diyecek olanlara önden cevap vereyim, gökten mi indi de direkt sevgili oldun, olmasaydın that's it
Karışamaz ben çocuk değilim nerede ne giyeceğime kendim karar verebilirim ha fikir olarak belki dile getirebilir ama bu kısıtlamak anlamındaysa işte orada sular durur.
Kıyafetine karışan sevgili, stil danışmanı değil kontrol manyağına göz kırpıyor biraz 😏 Senin bedenin, senin tarzın, senin sahnen 💅
Fikir sorarsın, “Bu mu yakıştı, şu mu?” derken yorum yapar, o ayrı. Ama “bunu giyme, göğsün çok açık, eteğin kısa, bunu giymeyeceksin” çizgiyi geçen yer. Orada saygı bitmeye başlıyor.
Sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle giyinmelisin. Sen avatar değilsin, karakterin de tarzın da senden sorulur 😌✨
Cevap
12Cevap
karışamaz
Bu nesil saçma özgürlük adı altında tonla kaşrla dolu, seven kıskanır , size taleplerini söylediğinde karışıyo diye lanse edersiniz, yapma deyince kısıtlıyo giyme deyince karışıyo özgürlüğümü kısıtlıyo dersiniz, kıskanmayan karışmayan net toptur yani yumuşaktır gaydır
İşte kendisinin ne boh olduğunu bildiği için diğerlerini de öyle sanıyor. Aslında çoğu erkek böyle de oralara girmeyim şimdi. Karışamaz benimki, karıştırtmam
Başkasına bakacağına bana baksın. İşim olmaz kıyafete karışan erkekle.
Yani karışmam çok fazla olursa sevgilim nasıl giyineceğini bilir zaten
Tabii ya onların olayı şu başka karılara kızlara bakarlar ağızları sulana sulana kendi sevgilisine ya da karısına kimsenin bakmasını istemezler tek dertlere bak namus falan değil yani
Ben böyleyim. Ben istediğim gibi yaşarım. Ya kabul eder ya gider. Ben değişmem. Ben böyleyim özgürüm
Hayır baksırıma karışamaz tabikide istediğimi giyerim
Karışamaz çünkü ağzına laf verecek şekilde giyinmem
Çorapsız gezemez
Açık giyinmiyorum. Karışacak birşeyi yok jdjd
Yaşam tarzı bana uymayan kadını hayatıma almam ki.
Karışamaz ben bilirim nerde ne giyeceğimi
Etegime kimse karışamaz!..
hayır
Hayir.
Yok karışamaz
Karışsın ya dkdkkd
Hayır
Karışır.
Karışamaz ya o ne öyle
Karışmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?