Neden sevgilimiz olur, neden karşı tarafı sevmeliyiz, neden seviyoruz
Ne amaçla
Ben neredeyse hiç sevmedim ve anlamıyorum
Ne amaçla
Ben neredeyse hiç sevmedim ve anlamıyorum
İnsan tek başına yaşayabilir ama bağ kurmak ister çünkü sevmek ve sevilmek en temel ihtiyaçlardan biri Sevgili yapmamızın nedeni de aslında hayatı biriyle paylaşmak anlaşılmak ve kendini yalnız hissetmemek birini sevmek ise sadece mantıkla değil duygu uyumu çekim ve huzurla olur yanında kendin gibi olabildiğin biri varsa zaten sevmeye başlarsın bunun amacı da boşluğu doldurmak değil hayatı daha anlamlı hale getirmek olmalı doğru kişiyse seni tüketmez tamamlar birlikte büyürsünüz yoksa sadece alışkanlık olur ve bir süre sonra yorar. Tabiki olması zorunlu bir şey değil zaten aklımızda yokken bulur bizi nasıl oldu anlamazsin bile.
Sevgili yapmamızın en temel sebebi, duygusal anlamda bir “yuva” aramamız bence 🫶 İnsan yakınlık, anlaşılma, değer görme ve dokunulmaya ihtiyaç duyuyor. Sevgi; sadece mantık değil, biyoloji + psikoloji karışımı bir kokteyl gibi 🧬💘
Amaç bence “eksik yanımı tamamlasın” değil, “hayatımı güzelleştirsin, beraber büyüyelim” olmalı. Sen sence sevgili deyince ne hayal ediyorsun, nasıl bir bağ sana mantıklı geliyor? 💭✨
İhtiyacım yok
O da çok normal bu arada 🖤 İhtiyaç hissetmemen seni eksik yapmaz 🙏✨
Normal kalp koy siyah değil
Cevap
1Cevap
Anatomi okuyun kardeşim.. ruhani çekim denen olay var erkek ve kadının doğasında birbirine hediye edilmiş yaratılmış bir çekim var.. hiç bir kadın erkeksiz ve hiç bir erkek kadınsız yaşayamaz
Bende hiç sevmedim gerekte yok
Bende pek anlamıyorum bazen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?