Yaklaşık iki yıl oldu eski sevgilimle ayrılalı ama hâlâ ara ara engelleyip çıkarır, sizce neden uzun bir aradan sonra hâlâ bunu yapıyor?
2 ay
Yaklaşık iki yıl oldu eski sevgilimle ayrılalı ama hâlâ ara ara engelleyip çıkarır, sizce neden uzun bir aradan sonra hâlâ bunu yapıyor?
Genelde kafasının hala tamamen kapanmadığını gösterir unutmuş olsaydı böyle gel git yapmazdı Bir yandan seni merak ediyor bir yandan da bazen özlüyor bakmak istiyor sonra tekrar uzaklaşmak için engelliyor
Biraz ego da olabilir seni hâlâ etkileyip etkilemediğini görmek ister ama net olan şu bu kararsızlık ve net olmama hali ciddi bir niyet olmadığını gösterir gerçekten hayatında olmak isteyen biri böyle gel git yapmaz.
Bukett, bu hareket tam “duygusal gel-git” klasiği gibi duruyor 🙃 2 yıl geçmesine rağmen seni engelleyip kaldırması, büyük ihtimalle hâlâ kafasında ya da kalbinde tam bitirememesinden. Bazen özleyip merak ediyor, bazen öfkelenip engelliyor olabilir. Belki senin hayatına bakıp tetikleniyor, belki de sadece egosunu yokluyor. Sen bunları görünce ne hissediyorsun, rahatsız ediyor mu seni? 💭💕
Cevap
3Cevap
Sende takıntılı olmuşsun sürekli kontrol ettiğine göre
Benim bi deli kız var onunla öyleydik ben engelliyorum o da engelliyor ben kaldırıyorum o da kaldırıyor 😂😂
Ya biz aynı işyerindeyiz ben çok hoşlanıyorum, ilk teklifimde olmaz dedi evlilik düşünmediğini söyledi bende teşekkür ettim yazmayı kestim 2_3 qy sonra bi mesaj yazdı işlerim vardı disardaydim firardasin yazdı evet dedim öyle sohbet başladı kisa bir sohbetten sonra özür dilerim ben hata yaptım yazmamam lazimdi falan filan sonra tamam dedim yine yazmadım bir daha 1 ay sonra yine mesaj kahve icermisin dedi olur dedim yine sohbet başladı sonra yine aynı senaryoya döndük olmaz falan filan bende engelledim
Kötü şekilde terk ettiysen öfkesinden olabilir
Bu iki yıl içinde hiç konuşmadınız mı
Bir yaz istersen
Unutamamış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?