Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Kişilik sorununuz var ve saygısız olursanız bu zor küçük hanım
16 Yorumla
Soran3 ayNe saygısızlık yqptim ki
Soran3 ayNeden yapıyım
Ne konuda
Nasıl kişilik sorunu
Soran3 ayAnlaidm peki
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
3 ayBen olimm istersen 😬💕
Cok guzel aşik olurum bak, referanslarim saglam 🤣😎😎
13 Yorumla
Soran3 ayYiaa teskekur ederimm çok naziksin 💕
- 3 ay
😊🥰
Soran3 ay💕😊
3 ayaşık olsun ama ilişki istemiyorsun nasıl bir paradoks bu?
110 Yorumla
Soran3 ayYani illede ilişki diye yaovarmoyorum sadece kosulusz sevilmek istiyorum çünkü bugüne kadar sevilmek için çok çaba harcadim
- 3 ay
Tamam biri seni koşulsuz sevebilir, ama karşılıklı olmadığı sürece bu çok fazla sürmez ki
Soran3 ayKarşılıklı da olabilir ki ben egomu tatmin mi edeyimd edim sadece diyorum ki ben bir şey yaomadan biri beni sevebilsin ola venim çabam olmasın yani ben anlamayayim ben baktığım için olmaisn benim hissim oldufund n olmasın
Ben farkedileyim ve sevsin anlıyor musjn- 3 ay
Yani türkçeyi katlettiğin için biraz zor anladım
Soran3 ayNapiyim ya hızlı yazicam diye oldu
- 3 ay
Tamam tamam anladım sen çabalamadan sevilmek istiyorsun
Soran3 ayEvet aynen öyle
- 3 ay
Emek olmadan yemek olmaz ya
Soran3 ayHep ben nedne emek veriyorum ve onalr emek vermeden ben onları seveniliyrpsam onalr nedne beni sevemiyor o yüzden bu aşk işleri emekle ilgisi yok ilişki işlerinin olabilir ama aşk işlerinin yok sevilmekte nasip vesselam
- 3 ay
Eyvallah
Aşk İlişkileri konusunda 791 cevap paylaştı. Bi ara biri bana olmuştu ama sanalda. Kısa sürdü zaten. Hayal ettiği gibi çıkmadım
01 Yorumla
Soran3 ayNasip bro inanki banada sanlada oluyro gerçekte değil umarım düzgün biri ciakr karsina çok sveip sevilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
3 ayVarmeden alamazsın espiri yaptım hemen ağlama jsjsjs
03 Yorumla
Soran3 ayKomik değil
- 3 ay
Komiktiiie
Soran3 ayYok
Aşk İlişkileri konusunda 572 cevap paylaştı. Olur olur yolda yürürken yere değil insanların gözünün içine bak
03 Yorumla
Soran3 ayO zaman onlara aşığım zanneder ben istiyorum ki normal durup duruken aisk olan brii olaun
Soran3 ayOf
Gizli Üye(36-45)3 ayReal'de sana aşık olmam için önce buluşmam gerekiyor seni görmeden buluşmadan nereden bileyim İstanbul'dayım ben
042 Yorumla
Soran3 ayAbi işte gercekte diyorum bende sanalda aramıyorum zatenp
Cevap sahibi3 ayTakılıyorum şaka yapıyorum tabii ki reelde ama sosyal bir çevren olması lazım geçenlerde kız arkadaşımla otururken sevgilim değildi onun başka bir kız arkadaşı geldi tanıştık sevgili olduk böyle yani
Cevap sahibi3 ayBirileri vesile olacak öteki türlü biri sana yürüdüğü zaman cus hayvan falan diyorsunuz da o yüzden
Soran3 ayYa tabi olabilir haklısın ama işte sosyallikte değil mesele bence yani okulda viel olur oalack osla ama olmuyor işte
Cevap sahibi3 ayOkul olur kafeterya olur ne bileyim İstanbul 'daysan metrobüs olur ama kısmet bu işler ya bir de zor yani iki tarafın birbirini beğenip hoşlanması o kadar kolay değil ama imkansız da değil bak burada millet kaç tane buluyor
Soran3 ayYani ben bir şey yapmadan olsun istiyorum artık hani o kadar mı kötü tipim ua da o kadar mı sevilmeyecek bir isnanim enfne bir isnan benim en doğal halleirmi gördüğünde benden hsoalnmaz bana ilgisi oluşmaz ki benbunu istiyorum günlük yaşamında beni tanıyan birinin hsoalntiai olması sv
Cevap sahibi3 ayYaş kaç senin 21 mi
Soran3 ayEvet 22 olucam ama
Peki sen nerden bildin
Cevap sahibi3 ayTahmin ettim dediğim gibi daha çok gençsin önüne çok fazlasıyla sıkılacağın kadar kısmet çıkacaktır emin ol artık sen seçeceksin yani O durum
Soran3 ayAma nerdne bildin ki
Hiç öyle olmaid bu yaşıma kadar biliyor musun sadece sanlada böyle oldu o da herkese aynı zaten özellikle KS erkelelri icin
Cevap sahibi3 ayŞimdi sen böyle yazıyorsun ya aklıma iki soru geliyor ya birçok çirkinsin ya da çok şişmansın umarım ikisi de değilsindir
Soran3 ayYa çirkin ve şişman demek hoş değil bence ama değilim
Tabi guzellik görecelidir o yüzden aşırı güzelim diyemem ama sanalda kosutugum kişilerin çoğu çok beğendi ama gerçekte beğenen olmayınca tabi insan acaba değil miyim diye düşünmüyor değil 🥲
Cevap sahibi3 ayTamam o zaman bence sorun yok henüz zamanı gelmemiştir önümüz yaz muhtemelen olur diye düşünüyorum
Soran3 ayKaç yaz gecti sevilmedim bu yazın ne farkı var
Cevap sahibi3 ayBelki biraz daha büyümüşsündür bu yazın özelliği o olabilir
Soran3 ayYo yillardir aynıyım buyumem durdu hani yaş 22 ya
Cevap sahibi3 ayYa öyle demedim şimdi 30 yaşına girdiğinde de aynı mı olacaksın ben boyundan bahsetmiyorum daha olgun olacaksın daha güzel olacaksın öyle bir şey yani olacak benim içime doğdu bu yaz senin sevgilin olacak
Soran3 ayAbi olmicak emin ol ya sen sırf uzulmeeyeuim diye öyle oyaliyon beni ayrıca ben svegili istemiyorum sevgili isteseydim hiç hissim olmayan birine gider sevgilim olur musun derdim erkek ya biri kabul etmez biri eder sonunda egosu tatmin olru ama ben sevilmek istouorum
Cevap sahibi3 ayZaten bir kız erkeğe gidip de benimle sevgili olur musun derse yanlış anlaşılır büyük ihtimal öyle bir şey tabii ki de olmasın da yok senin mutlu olman için üzülme diye yapmıyorum ya içme dogu vallahi
Soran3 ayAbi inan olmayacak ya
Cevap sahibi3 ayAma kuzum sen baştan kaybetmişsin inanmıyorsun her zaman ne derler inanmak başarmanın yarısı
Soran3 ayAbi hep inandım biliyor musun bu yaşıma kadar hep inandım birinin beni çok sevecegine hep inandım
Ama inan hiç olmadı abi
Cevap sahibi3 ayZamana bırak ya çok kendini kasma sonuçta tabii ki istiyorsundur da aşksız da çok hala yaşanıyor mesela ben boşandım bir yıldır da hiç sevgilim olmadı ama yaşıyorum
Soran3 ayAbi tabikide olur farkındayım ama venimkiside vir heves hiç tatmaidm hep bitirin beni çok sevmesini isterken hep ben birilerini çok sevdim bu döngüden sıkıldım o yzuden
Ayrıca sen dememiş mıydın sevgili olduk arkadaismin arladais ile diye naisl olmadi diyrousn şimdi
Cevap sahibi3 ay5 gün sonra bitti ben WhatsApp'tan falan yazıyorum neredesin işte falan filan diye sonra bana fırça attı ne dedi öyle liseli aşıklar gibi sürekli sorguya sual yapıyorsun ondan sonra gece 4.00'lere kadar çevrimiçi olduğunu görünce ben de kıllandım ayrıldım
Cevap sahibi3 ay3-5 günlük bir olaydı yani
Soran3 ayHe anlaidm abi hayırlısı olsun
Cevap sahibi3 ayYa ben biraz böyle meraklıyım nasıl derler hani atıyorum seninle çıkıyorum ya sana sürekli rapor ederim kendine buradayım buradayım buradayım diye ben ne veriyorsam ben de onu isterim çok şeyim istiyorum sence
Soran3 ayYani bilemem abi ama surkeli darlarsan bu da kötü
Cevap sahibi3 ay😂😂 şimdi ben sana WhatsApp'tan yazdım neredesin sen 3 saat sonra ters bir cevap verirsen ulan bu arada 3 saattir O telefonu niye bakmıyorsun ha bu arada telefon biliyorsun artık elimizden düşmüyor
Cevap sahibi3 aySevgilim var yazıyorsun sana 3-4 saat sonra cevap veriyor kuş mu sence bence değil darlamak değil benimkisi
Soran3 ayYani o konuda haklısın ama düşün ki işte vs bakmamadi bunalard aolabilir
Cevap sahibi3 ayEvdesin canım evdesin evde olduğun halde o telefona 3 saat boyunca hiç eline almaz mısın Bir kere bile sanmıyorum ben öyle bir insan yok ancak şu olur uyuyorsundur kabul ederim temizlik bile yapıyor olsan o telefonlara da bir ele alınır
Soran3 ayYani haklısın doğru
Cevap sahibi3 aySenin dertleri bıraktık benimkileri konuştuk kusura bakma ya ama dediğim gibi yani zekisin aynı zamanda da güzelsin belki biraz şanssızsın o da düzelir diye düşünüyorum
Soran3 ayEstgafirullah abi ya benim deridm kosnusulacak diye bir kural mi var tabiki dinelrim
Ayrica zeki miyim bilmem guzel miyim tartisilir
Ama ciddne olmayınca olmuyor bazen
Cevap sahibi3 ayBelki de şöyle düşün hani böyle çok istiyorsun ya bir anda bir hayırsız çıkar karşına hayatını mahveder her şeyin bir zamanı var ondan diyorum
Soran3 ayMahvoldu zaten her şey abi p
Cevap sahibi3 aySoruyu beğendim konuşmak ister misin özelde
Soran3 ayAbi sitedne değil uygulmadan giriyorum o yzuden begenelerin üzerine tiklayamaiyorum açığa geçersen olur sonr agizlebirisn
Cevap sahibi3 ayYa gizlenecek bir şey yok da işte el alışkanlığı tamam canım geçiyorum
Soran3 ayGizlenebilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
3 ayinşallah gönlünce olur
17 Yorumla
Soran3 ayAa snei hatırladımm kurtlar vadisi 🙂
İnşallah- 3 ay
kurtlar vadisi diye hatırlanmak biz de ancak böyle hatırlanırız dkdkdkdk
Soran3 ayAma o konu hakkında sohbet etmiştik
Tekrar edebiliir miyiz acaba👉👈- 3 ay
ahaha neden olmasın :)
Soran3 ayTeşekkür ederimm
Soran3 ayÖzelden madem
- 3 ay
rica ederim. tabi
Gizli Üye(30-35)3 ayÇok kolay tanışalım konuşalım bakalım neler olacak nerede kalıyorsun
025 Yorumla
Soran3 ayAbi gerçekte diyorum ya
Cevap sahibi3 ayİyi de buradakiler de uzaydan gelmedi değil mi
Soran3 ayOlsun gerçekte karşıma çıkınca veni görecek ve aşık olacak öyle istiyorum ben
Cevap sahibi3 ayTamam tatlım karşılaşalım gör
Soran3 ayOlmaz ya
Cevap sahibi3 ayGerçek hayattakiler daha tehlikeli buradakini beğenmezsen engellersin oradaki peşine düşüyor başına işe çıkabilir
Soran3 ayYa orası öyle ama masum bir aşk teklif demiştim neyse boş ver
Cevap sahibi3 ayBak konuşmaya tanışmaya bile korkuyorsun sen bilirsin
Soran3 ayBurdan istrmiyroum ya
Cevap sahibi3 ayNiye burası k****** mi
Soran3 ayNey mi
Cevap sahibi3 ayK, erha, ne mi
Soran3 ayHa yok sadece dedim ya biri beni gerçekte grosun beğensin aşık olsun o yzuden
Cevap sahibi3 ayİşte Kim bilir şans vermezsen nasıl konuşacağız tanışacağız nasıl aşık olacağız nasıl seveceği söyler misin
Soran3 ayAbi zaten yaz farki var istemiyorum ama öyle olmasa bile ben normal gerçek hayat istiyorum gerçek hayat anlıyor musun
Cevap sahibi3 ay28yasindayim...
Cevap sahibi3 aySen diyorsun ki kuyruğum dik dursun g*otum**de** si, kilmesin diyorsun
Soran3 ayHa özür dielrim 30-35 diyince bilemezdim yasoni kusura bakma
Soran3 ayPis konsuam sadece hayatimd ahic çıkma teklifi almadım biri beni ben bir şey yapmadan sevmedi hep ben bir seyelr yapmak zorunda kaldım bundna yakiniyorum kimin ne yasaidgini bilmeden yargilama
Cevap sahibi3 ayBen de diyorum ki konuşalım detaylı belki anlaşırız
Soran3 ayBenim maksadım sevgili bulmak değil ki ben gerçek hayatta hiç bir şey yapmadan sevdildigim olmadı bir kezde viri beni düşünsün bir kezde ben bir şey yaomadan bitirin bnaa hissi olsun isterdim ben öyle bir şeyin heveismi kurdum
Yoksa sevgili vs istemiyorum kusura bakma yorduysam mesajlasm aile
Cevap sahibi3 ayBen de aynı şeyi istiyorum ben de diyorum ki sana konuşalım diyorum
Soran3 ayYav anlamiyro musun gerçek istiyorum gercekkkkkk
Cevap sahibi3 ayGel göstereyim tatlım
Cevap sahibi3 ayBenimki plastik değil gerçek yavrum
3 ayİlişki istemiyorsan aşkı memnu olamazsın hanımefendi
01 Yorumla
Soran3 ayYa hayir demek istediğim şu illede şu an hayatımda biri olsun demiyroum ama gerçek hayatta biri ben bri şey yapmadan ebmdem hsoalanbilsin istiyorum çoğu insna bunu yasiyroken ben yasayamadifim için uzuluyprum
- Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
3 ayYaza doğru hatırlat bakarız
13 Yorumla
Soran3 aySağol abi ya
- 3 ay
Rica ederim abisinin gülü 😂
Soran3 aySağol abim
- Aşk İlişkileri konusunda 606 cevap paylaştı.
3 ay@Semih6934 ediz abiiiiiğ
122 Yorumla- 3 ay
@Semih6934 reele git abi 😂
- 3 ay
@Semih6934 kimin için çalışıyorsun abi 🥹
- 3 ay
@Semih6934 Gelecekteki eşin çocukların için çalışıyorsun neticede. Fırsat bul da bul birini artık 😅
- 3 ay
@Semih6934 oooo hayırlı olsun abi. Allah gönlüne göre versin inşallah çok delikanlı adamsın vesselam
Soran3 ayNiye bu kişiyi etijetledin ki
Ayrıca ben bu kişiyle konuştum zaten daha önce yani yanlış bir muhabbet değil sadece sorumu xwvaplmaisti baya ilgilenmisti- 3 ay
Çünkü tanıdığım en delikanlı adamlardan Biri😅
Soran3 ayHa biliyorum gerçekten iyi biri 🙂
- 3 ay
Bu kişi olabildiysem demek ki öteki tarzda biriyim ama olsun hanımefendi, rica ederim lafı olmaz.
@Təntənõviç Teşekkür ederim kardeşim, amin inşallah sağ ol var ol sen de öylesin 😇
Soran3 ayAnlamadım sôyledikelrini @semih6934
Soran3 ayYa özür dilerim sadece ismimle hitap edebilecek bir samimiyetim yok bende direkt bu kişi dedim sonra zaten profiline girince tanıdım seni hala mesajlar duruyrodu cunku
- 3 ay
Wvet bir date neyim bir çay neyim için bak 😂
Soran3 ay@Təntənöviç teşekkürler kardeşim
Ama dediğim gibi kimseyel tanışmak istemiyorum yoksa onun iyi oldufunu zaten biliyorum
@Semih6934 Haklılık demeyelim sadece açıklamak istedim
Soran3 ay🙂🙂
- 3 ay
Yine vuslat bahara kaldı. Evlenene kadar etiketlicem seni ediz kurtuluşun yok 😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dua et
12 Yorumla
Soran3 ayEderim teşekkürler
3 ayEvet biri şu kıza aşık olsun lütfen
01 Yorumla
Soran3 ayEvet hadi
Real bende istiyorum nasip isleri
03 Yorumla
Soran3 ayUmarım bulursun istediğini bro
Soran3 ayKızım ya sprorcuda degolim
3 ayYook ya paşam başka ne istiyosun
066 Yorumla
Soran3 ayNiye dalga geciyrosun
- 3 ay
Ne özelliğin var da aşık olcaz
Soran3 aySeven insana özellik çok
- 3 ay
Say bakalım
Soran3 ayYa abi zaten sveiyros abeni güzel bulur tatlı bulur iyi biri olarak goruru ben sana şimdi gzuelim desem olmaz cirkinimd esem olmaz akilliyim desem olmaz AP talim desem olmaz seven insan guzwl götürü zaten
- 3 ay
Oniş öyle olmuyor
Soran3 ayOf peki
- 3 ay
Peki. Senin kilo kaç
Soran3 ay57 idi en son zayifalmista olabilirim
- 3 ay
Boy kaç
Soran3 ay165
- 3 ay
Hmm. Balık etli misin?
Soran3 ayHayır ayrıca bilmiyorsan git bak 165 için tam ideal kilo 57
Ki normalde 52 falandim kendi ustegimle kilo aldim- 3 ay
165-52 kilo sevgilim vardı ben de 57-58 ideal sanıyodum o kızı görene kadar.
Soran3 ayHerkeisn yapısı farklıdır
Soran3 ayBen 52 kilo iken baya zayıf duruyordum şu an bile hafiften gobus hissediyorum ama yemekten sonra o da onun dışında hala zayıf duruyorum
- 3 ay
O yüzden görmek lazım işte.
Soran3 ayAnladim
- 3 ay
Öyle spor yapıyor musun?
Soran3 ayBı ara yaptım ama ağır sprolar yapmiyorum sadece dik duruş sağlıklı omurga gibi egzersizler yapıyorum
Çok iştahlı biri değilim koşu vs yaparsma hızlı zyaifalrim çok yemek yiyerek kilo alıyorum zaten basit egzersilerin zararı olmuyro sadece vücudu sekilelndiriyor- 3 ay
En güzelini yapıyosun. Fiziğin sıkı öyleyse
Soran3 ayYo sıkı değil sadece duruş egzersizleri yapıyorum hepsi bu deidgim gibi azcik gobus biel çıkıyor yemeklerden sonra
- 3 ay
Hmmm merak ettim birazcıık :)
Soran3 ayEtme abi
- 3 ay
:) ettim valla çok geçç :))
Soran3 ayEt bir şey degişmez
- 3 ay
Belli olmaz. Burcun ne senin
Soran3 ayİkizler
- 3 ay
Dengesizlik var mı?
Soran3 ayÇok kibarsin 🙂
Evet var- 3 ay
:) takıldım biraz özür dilerim 🌹
Soran3 ayEstagfirullah abi dileme lütfen 😣
Ben haklisinda debfesizlik var ysni
Soran3 ayHem haklisinda *
- 3 ay
:) severim dengesiz hatunları 😅😂
Soran3 ayBeni ilgilendirmiyor bu avı
Soran3 ayAbi *
- 3 ay
Canın sıkılıyor belli
Soran3 ayYo.
- 3 ay
Hıı aynen
Soran3 ayTabi
- 3 ay
Aynen cınım
Soran3 ayTamam boş yapma aryim isibe
- 3 ay
Ne isibe
Soran3 ayNe bileyim ben ne yaparsan yap
- 3 ay
Ok bebeğim
Soran3 ayBebeğim falan ayıp oluyor bak işine
- 3 ay
Ayıp bişey yok
Soran3 ayÜf cıdden baydın
- 3 ay
Napim be. Konuşmak istiyosan gel.
Soran3 ayHayır istemiyorum
- 3 ay
Neden sevgilin olmuyor biliyo musun?
Soran3 ayUf nedenmis
Kesin laf sokacaksin neyse de ve git- 3 ay
Seninle ilgilenen erkeklere yüz vermiyosun. Sen konuş, nasipse devamı gelir. Kendini zorlama
Soran3 ayAbi sen sanalda ilgileniyrosun ki sen abisin
Nromalde ilgilenen yok olsa buraya böyle soru mu ataraim semce- 3 ay
Sanal reele geçince senin için sorun ne
Soran3 ayBen farkedilmek istiyorum tanışmak degil
- 3 ay
Peki. Kapalı bi kız mısın?
Soran3 ayEvet ama farkedilmek için vucudumu sergilemem gerek yok
- 3 ay
Tabi ki gerek yok öyle bişey demedim. Fiziğin iyidir zaten. Ölçülerin ne?
Soran3 ayCidden bunaltiyrosun artik
- 3 ay
Boş yapıyosun. Bu kafayla hiçbi erkek sana bakmaz
Soran3 ayAynen tm bak işine
- 3 ay
Uzatma bak işine keva. şe seni
Soran3 ayNe biçim konsuyoraun la n sen ukasmayinca öyle oluruz zaten ulassaydin benden iyisi yoktu
- 3 ay
😂 ulaşamayınca çok da seviim kanka
- 3 ay
Çok fa s.. ikimdesin
Gizli Üye(36-45)3 ayOoldu canım, Başka derdin 🙄😂
01 Yorumla
Soran3 ayYok
Gizli Üye(25-29)3 ayBen olsam begenmezsin beni hem uzaktayız
06 Yorumla
Soran3 ayEe uzaksak olmaz zaten sala olmaz
Soran3 aySanal *
Cevap sahibi3 ayHangi şehirdesin
Soran3 aySöylemiyorum ayrıca sanal istemiyorum dedim ya
Cevap sahibi3 ayBelki aynı şehirdeyiz
Soran3 ayOlsun istemiyorum sanapdan
Aşk İlişkileri konusunda 615 cevap paylaştı. Yaş kaç ki bu kadar aceleye getiriyorsun
012 Yorumla
Soran3 ay22 ama daha önce hiç tatmadım gerçek hayatta teklif vs hani hep sanal teklifler ya da bakisma sonucu benim acildigim bir ilişki vs o yüzden böyle istiyorum
Soran3 ayFarkındayım oyelsine attım zaten aceleye getirsemd eolmuyor ki bursna istedigimden değil sadece yakindigim şeyi yazdım
Soran3 ayHaklısın ama isterdim zaten olmuyor ki
Soran3 ayİnşallah teşekkür ederim ama çok takilmiyorum ekşisi gibi sadece sıkıldım attım sptu
Soran3 ayYinede teşekkür ederim ilgilendigin icinn
Soran3 ayTeşekkür ederim anlayışın için
Soran3 ay🙂🤍
Bu dediğin ego tatmini oluyor
01 Yorumla
Soran3 ayHayır bugune kadar hep ben çabaladım sevilmek için artık koşulsuz sevilmek istiyorum hepsi bu
Ama illa hayatımda biri olsun demiyorum hani duskunluk değil bu sadece yorgunluk
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
3 ayOlmaz
01 Yorumla
Soran3 ayPeki
Olur illa
01 Yorumla
Soran3 ayOlmuyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
3 ayOlur, sabret
01 Yorumla
Soran3 ayUmarim
3 ayOlur zamanla
01 Yorumla
Soran3 ayUmarım
Amin en kısa zamanda olsun
01 Yorumla
Soran3 ayİnşallah olurrr teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
3 ayOlur umarım
01 Yorumla
Soran3 ayTeşekkür ederimm
- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
3 aytamam olayım :D
07 Yorumla
Soran3 ayAma gerçekte olmalı
- 3 ay
tamam gercek de olayım :D
Soran3 ayAbi beni bulamazsın gerçekte
- 3 ay
nıye abla :D
Soran3 ayÖyle avi
- 3 ay
abın olayım gel :D
Soran3 ayYok abi ya
Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. olsun tabii
09 Yorumla
Soran3 ayEvet hadi
Soran3 ayNe bileyim işte
Soran3 aySıkıldım ya beklemekten
Soran3 ayÖyle yakindim sadece bir şey yapmicam ki
Soran3 ayAynen oyle , teşekkürler yorumun için
Gizli Üye(25-29)3 ayOlurum görsem
03 Yorumla
Soran3 ayBurdan olmaz ebn gerçek diyorum
Cevap sahibi3 ayOlurr
Soran3 ayİstemiyorum sanal ortam
Gizli Üye(18-24)3 ayVardır belki
08 Yorumla
Soran3 ayOlsa fark ederdim
Cevap sahibi3 ayOlur olur takma fazla
Soran3 ayOlmuyor ki
Cevap sahibi3 ayNeden?
Cevap sahibi3 ayÜzülme bu kadar ben olurum 😂
Soran3 ayBilmiyprum olmuyor
Teşekkür ederim çok tatlısın 🥲
Cevap sahibi3 ayRica ederim sen bir de reel de gör daha tatlıyım 🙂
Soran3 ayYiaaa olur görürüm😂💕
Ben olayım mı
07 Yorumla
Soran3 ayYok Emir sen sap ik gibi duruyorsun
Soran3 ayNe bileyim profil öyle gibi sen olma emir
Soran3 ayHankisin özür dilerim
Soran3 ayHihim
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Buna o kadar çok kişi içten içe yanıyor ki, yalnız değilsin 😂💕 “İlişki istemiyorum ama biri bana aşık olsun” hissi tam Z kuşağı modu. Aslında olabilir, hem de çok rahat. Enerjini, tarzını, sohbetini gösterdiğin ortamlarda takılırsan zaten birileri içten içe hoşlanıyordur bile. Biraz sosyal alanlarını artırmayı düşündün mü, mesela hobi kursu, kulüp, etkinlik falan? 😌💘