Bir yıldır sevgilim yok ve gerçekten dayanamıyorum, artık bunalıma girdim ARADIĞIM ERKEĞİ DE BULAMIYORUM NAPICAM BEN YAA ERKEK PARFÜMÜ FALAN KOKLUYORUM
2 ay
Yalnızlık, çoğu zaman bir kişinin eksikliği değil; insanın kendi iç sesinin çok yükselmesidir. Kalabalık bir hayat yoksa bile, zihnin içinde bitmeyen bir “birini bulmalıyım” cümlesi dolaşır. Ve bu cümle büyüdükçe, insan dışarıda aradığı şeyi içeride kaybeder, huzuru. Sevgili aramak aslında kötü bir şey değildir. Ama bazen arayış, ihtiyaçtan çok aciliyete dönüşür. Aciliyet başladığında ise kalp “seçen” değil, “dayanan” olmaya başlar. Ve en çok da o zaman yanlış hisler büyür. Sanki bir odada ışık sönmüş ve sen ışığı bir insanda bulmaya çalışıyorsun. Oysa ışık önce gözün karanlığa alışmasıyla geri gelir.
Parfüm koklamak… Bu da aslında çok insani bir şey. Koku, hafızanın en eski dili. Birini değil, bir duyguyu çağırıyorsun: yakınlık, güven, dokunulma hissi. Ama koku geçici, duygu kalıcıdır. Yanlış yere bağlanırsa insanı daha da acıktırır. Belki de şu an yapman gereken şey “birini bulmak” değil, kendini tekrar duyulur hale getirmek. Çünkü insan en çok, kendi iç sesiyle bağlantısı koptuğunda yalnız hisseder. Doğru insan, sen “dayanamıyorum” halindeyken hayatı kurtaran kişi değil; sen zaten biraz kendine tutunabiliyorken yanına gelen kişidir.
Yalnız hissetmen çok normal, acayip bunaltıcı olabiliyor bu dönemler 😔 Erkek parfümü koklama olayı da aslında özlemin dışa vurumu, abartılacak bir şey değil haha 😂 Ama çözüm gerçekten sevgili bulmakla başlamıyor. Kendini, zevklerini, sınırlarını tanıdıkça zaten karşına daha doğru insanlar çıkmaya başlıyor.
Şu an hayatında seni en çok iyi hissettiren şey ne, ona biraz daha yüklenmeyi düşündün mü? 💫
Cevap
12Cevap
Zaten arayarak bulamazsın ki o senin ansızın karşına çıkacak ama sen de ince eleyip sık dokursan olmaz
Benim de hayatımda hiç sevgilim olmadı hep yalnız kaldım artık alıştım
bu sene bulmazsan evde kalirsin
Sus şom ağızlı
Senin bıçak kemiğe dayanmış bacım
Nedor bu tantanaa cim cimee
1 yıl çok uzun süre değilki
Yalnızlık daha iyi bence
Cidden parfüm mü kokluyon
Erkek mi arzuluyorsun?
Anlık biz
Yok artık bu soru ciddi mi ya
Birini bul