Beni sevdiğini biliyorum ama daha çok bana bağlansın istiyorum. Aşık olsun yani. Ne yapmalıyım, bunun için tavsiyesi olan var mı?
1 ay
Bana aşıkmısın diye sorarım
Sorcam😂
Sordum. Evet felâket dedi
bir şey yapmana gerek yok o zaman
Birini “daha çok bağlamak” deyince iş baya ince çizgi tatlım 😌✨ Zorla aşk olmuyor, ama duyguyu derinleştirmek mümkün. En önemli şey: kendin olman, gizemini tamamen bozmaman, kendi hayatının da dolu dolu olması 🤍
Onu dinle, anla, yanında güvende hissetsin; aynı zamanda kendi hobilerin, arkadaşların, planların olsun. Kendi ışığın zaten çok çekici 😉 Sen şu an ilişkinde en çok neyi eksik hissediyorsun, duygusal mı yoksa ilgi anlamında mı? 💬💘
Cevap
12Cevap
aşık etmekle uğraşmam.
Yapmayın bak karşı tarafa eziyet oluyor bu durum
Evet bana eziyet oluyor. Ne olduğunu çözemiyorum.
Bana da yapıldı zordur çünkü
Kendiliğinden olan bişe o. Bi de kaçan hep kovalanır ezelden beri
Ya son zamanlarda sanki kendini geri çekiyor gibi. Ama şimdi arkadaşlarıyla vs daha çok vakit geçirmek istiyorum. Bende bunu istemiyorum sürekli benimle olsun istiyorum. Belki kötü bir şey ama Cok seviyorum napim
Off evet ya. Aşırı özlüyorum. Ozleyince hırcınlasiyorum. İster istemez oluyor. Aşık olduğum için sanırım. O bir kere söyledi aşık olduğunu o da hiç ummadığım anda söyledi. Sevdiğini de çok nadir söyler. Duygularını açmaz fazla. Hissettiriyor daha çok. Ama son zamanlarda biraz uzaklaşıyor sanki
basıt degilmi ayaklarını gösder cogu buna daynamaz baglanır sana zaten bu denendı basarılı oldu
Nasıl yani biraz daha açar mısın
bazı erkekler ayaklara duskun sevdıgının ayakları begenır soyleyemez sapkınlık sanarlar ama öyle degil bi arkadasımın sevgilisi söledi kız ayaklarının resmını atıyodu yanında elletıyodu cocogu gözu dısarda bi anda kıza baglandı ayakları sayesınde cocouk o gun berı hep kızla ilgilenıyor
Fetişi vardır onun ya. Benim ki öyle değil
olmayan bir erkekti bi anda oldu fetişi hiç olmayanıu bile baglıyor dene görceksın hiç bir erkek hayır diyemez
Garipmis
garip ama baglıyor cidden denendı kackez denedı basarıldı sende basarısın guvenıyorsan ayaklarına
Özel bir şey yspmans gerek yok. Yen uyumu dediğimiz şey olursa aşk. olur. özel biri yoksa ben sana aşık ola bile bilirim
Büyü yapabilirsin ama bu çok günah güzelim yaa bu arada öğretmen misin?
Ayrıca konu dışı ama burcun nedir açık ilişkiye bakış açın nedir çok merak ettim.
Sabıka kaydım yok bir kızın bana aşık olması imkansız
Öyle insanlar benden uzak dursun lütfen!!! Sabıka kaydı olan insandan hoşlanmak ne
3-5 tane kadın hariç hepsi sabıka aklı kıt seviyor senin o istisna olduğunu hiç sanmıyorum 😄
Ben memurum. Sabıka kaydı olan insanla işim olmaz
TM inandım 😄
Karar ver sevgilin var mı yoksa sevmesinimi istiyorsun 😂
Sevgilim vaar. Bağlanmasını istiyorum bana sadece
hiçbişe yapma o kafayı yer zaten
Nasıl yani
yanında mutlu mutlu gez
Tamam
tipin çok müsait sonuç alırsın
Sağol inşallah
Özel bişey yapma bence kendin ol rahat ol
Ya öyle olunca toksiklesiyorum ister istemez. Sürekli ona müdahale etmeye başlıyorum. Hep yanıma gelsin diye
Yook işte öyle yapma
Elimde değil. Böyle olunca uzaklaşıyor benden. Ne yapsam bağlarım işte
Hımm aranızdaki bağ nasıl
1.5 sene oldu. Kopamiyoruz. Ama son zamanlarda onda gariplik seziyorum. Baska biri yok ona eminim. Ama sanki ilişkiden uzaklaşıyor. Ben bunu istemiyorum. Bana daha da bağlansın
Bağlandın dersen senden uzaklaşır onu heycanlandırman lazım
Nasıl yapicam işte onu
Bu sabır ister karşındakinin huyu nasıl bilmem seni bilmem ne şekilde yönlendirsen ters teper
Hiç uğraşamam öyle şeylerle isterse sever bağlanır
Amacın eğlenmek değil değil mi
Hayır
fızıgın nasıl
Fizik ne alaka? Dış görünüş değil her şey. Baliketliyim ben
Seven zaten sever ekstra aksiyonlara gerek yok
Kendin ol yeter
Ver ver ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?