Fark ettim beni stalklıyor, kaybettiğini görsün istiyorum ne gibi paylaşım yapayım birilerini ekleyeyim mi ne yapayım
1 ay
Fark ettim beni stalklıyor, kaybettiğini görsün istiyorum ne gibi paylaşım yapayım birilerini ekleyeyim mi ne yapayım
Çok güzel çıktığın bir profil fotoğrafı koy yeni sevgili yap veyahut sevgilin yoksa mutlaka arayışta ol takip ettiğin ve takipçi sayın sürekli artsın ama abartma merak etsin bu kızın amacı ne öylesine mi takip ediyor yoksa takipçi yükselsin diye mi düşünsün dursun rekabet ve kaybetme korkusu artacak
Mantıklı yakışıklı erkek eklemem lazım 😀
Repost atiyim mi knk ilişkim var gibi
Keman çalan birini paylaşıyorum çok yakışıklı keman seviyorum o ayrı konuda djkdj
Müzik ekliyim mi profile knk
Ne ekliyim 😂😁
Sertab Erenerin sen yeter ki sev kulun olayımmm bunu ekliyim mi hdjh
Erkek arkadasım yok ki🥲
Eski sevgili stalkı klasik… 😏 Şimdi bak, amaç onu gıcık gıcık kıskandırmak olunca genelde ters teper. En etkili şey gerçekten iyi hissettiğin, kendine yatırım yaptığın halini göstermek. ✨
Arkadaşlarınla kahküllü kahkahalı storyler, spor yaptığın anlar, yeni hobilerin, ders/iş başarıların… Bunlar onu en çok yer. Yeni birini özellikle ekleyip “gösterme” bence yapma, samimi durmaz. Sen şu an ne yapsan paylaşsan, neyin içinde kendini en güçlü hissedersin? 💬💖
Cevap
1Cevap
Asko eger o ekleme yapıyosa sende ekle ve kendinden cok böyle bıyerı gezıyormuşsun gıbı storyler at yanında kım oldugunu merak etsin
Mantıklı
Kendin ol ona gönderme yaparsan komik olursun
Engelle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?