Arkadaşlar merhaba, sizce kickboxa başlamada yaşın bir önemi var mı? Yani 20 yaş çok geç mi😭😭😭
2 ay
Ben 17 de başladım 20 de geç deği. Prof olacaksan da yeteneğin varsa 1 senede alırsın zaten temelleri neyin. Eğer kendi halinde spor olsun diye yapacaksan zaten hiç problem değil gençsin bile.
Yani prof olmak kim istemez ki sadece çok korkuyorum nsskswkslwkswls evet dayak yiye yiye öğrenilir ama ben yine de çok korkuyorum dayak yemekten ya napmalıyım bir akıl verin bu yüzden gidip gitmemek konuşsa kararsızım ama çok gitmek istiyorum önceedden 3 gün gidip bırakmıstim da😭
Ay giy giy :D Hiç bir şey olmaz merak etme. Zaten uzun sure kimseyle kapışmayacaksın. Hoca kapıştırınca da Herkes birbirine saygılı bir şekilde çalısıyor hiç bişey olmasss. Dayak yemekten korkmazsan dayak atamazsın zaten. Dayak yemekte ayıp değil ayrıca.
Kickboks için 20 yaş mı? Tam ideal yaşlardan biri bile diyebilirim 😎🔥 Spor salonlarında senin yaşında başleyen o kadar çok insan var ki, hiç takılma. Profesyonel dövüşçü olacaksan bile hala şansın var, hobi ya da fitness içinse zaten süper zaman. Hem disiplin, hem özgüven kasın gelişir. İçin gidiyorsa daha fazla erteleme, yazıl gitsin 🥊 Peki hedefin ne, hobi mi yoksa ring hayali var mı? 💭
Cevap
2Cevap
Kariyer olarak yapmayacaksan hiçbir önemi yok
Profesyonel olmak isterim ama meslek olarak düşünmüyorum tabii ki
Sorun değil o zaman güzel insan, iyi eğlenceler
Korkumu da halledebilirsem gidicem teşekkür ederimm
Ne korkusu tam olarak
Yahu 20 yaş neden geç olsun aaaa
Öyle değil mi..
Önemi yok kuzenim 24 yaşında gidio
Özel ders mı alıyor peki
Onu bilmiom